Отговори
# 90
dorabella добре дошла отново, вече отпочинала  Hug

как беше пътуването до Барселона?

Ако всичко е ок при нас с бебо на 1 Октомври живот и здраве и ние ще летим до Валенсия.
Кажи как се чувстваше по време на полета и с коя компания летя? Искаха ли някакъв документ да удостовериш в коя седмица си? Правиха ли ти някъде проблеми?

daya и мен много много не ме свърта, особено сега като ме боли и кръста е ужас да седи по цял ден на едно и също място.

Момичета вие къде усещате малките бебчовци? Аз го усещам да шава някъде покраи пъпчето все, по-точно под пъпчето и около него от двете страни  Laughing

# 91
Мога ли и аз да се запиша Simple Smile Термина ми е на 25 февруари и ще съм близнашка мама.Все още не знам пола на бебоците,но каквито и да са...нашите са си най-хубавите,нали? Simple Smile
Имаме си още една близнашка мама, която обаче е писала в старата темичка, затова я цитирам тук,
да ни е добре дошла Hug

# 92
daya ме изпревари!foxy,привет!Много е хубаво-още една мама с близнаци!

Днес изпратих и аз малкия ми "ученик" на детска градина kyllmg
Поздравявам специално всички мами на първокласници!

Момичета,с тази Барселона ми пускате мухата...аз не съм ходила.

# 93
Здравейте, мамчета.
Добре дошла, foxi81.Пожелавам ти лека бременност и февруари две здрави и прекрасни бебенца.
konikonkoni в петък след прегледа при моя док.си записах час при док.Даскалов в Медикус алфа-много е добър(ако искаш потърси в Google) ще прочетеш само добри отзиви, първия свободен час беше на 23.09, ако решиш побързай, намира се до градската градина, мисля че може и само по тел.да се обадиш.Моят док.също ми го препоръча, обяснявал всичко и ти дава диск.
Относно къде се намира бебчо сега, в петък док.ми каза, че е точно до пъпчето-моето вече е обърнато с главата надолу, а крачетата му са горе, аз и там го усещам.
Успешна седмица на всички и дано вече новините да са само добри. Hug

# 94
Здравейте момичета!
Честито на мамите изпращащи първокласници, а и по-големи ученици! Да ви слушат и да ви радват много!

Честито и на втората мама с близнаци в нашите редици!

^desika^ , това с дъвката не е никакъв номер - просто си дъвчеш през целия полет. На мен ми помага да преодолея налягането, и то не само сега като съм бременна, а и преди. Също помага при стръмно изкачване или спускане при пътуване с кола в планината. Изпитах го преди месец на Тенерифе, когато се качихме от 0м. до 2200м. надморска височина в рамките на 1 час /с почивки разбира се/ - и аз и бебчо се справихме геройски.

А Барселона .... страхотно е там  Simple Smile

# 95
Здравейте и от мен!

Не съм писала отдавна, само ви чета като ми се отвори свободна секунда.
Добре сме, корема ми расте. Като ви слушам вие какви килограми сте качили...леле, моите наближават 10. Аз преди да забременея отслабнах 10 с диета и това са последствията. Но не се притеснявам особено. С първото дете пак беше така - качих 30 кила, но после много лесно ги свалих!
Леле как лети това време...кога беше юни, когато разбрах че съм бременна и ето вече е средата на септември...
Много ме натуци историята на Pretty. Дано всичко да се размине! newsm17
Сестрата на мъжа ми имаше резултат от изледване 1:10 детето да е с Даун. Предложиха и аборт. Направи си амниоцентеза, всихко беше наред и племенника ми сега е чудесно дете на 2 год.

# 96
  • Варна
Здравейте мамчета и честит първи учебен ден на всички, които имат ученици. Успешна и усмихната седмица на всички. Аз бързам да се похваля: ще си имаме розови гащи  Hug stork-girl Много съм щзстлива, защото аз тайничко си мечтаех за момиченце Simple Smile Сега вече започваме да мислим  и името.  Всичко останало с бебчо е ОК, успокоих се малко, че след непричтния случай с Прити се бях сковала направо. Стискам й палци днес всичко да наред!

# 97
Здравейте и от мен!
И аз тези дни се молих за бебето на Прити! Надявам се на добри новини и мила Прити, ако можем с нещо да помогнем, казвай!

Ние имаме гости-майка ми, брат ми, жена му и едно племенниче в корема и! Нейният термин е на 31.12 и коремчето и е доста по-голямо от моето. Чакат момче, бебето растяло много едро Grinning Донесоха ми и доста подаръци-дрехи за бременни и 2 анцуга, пък и аз самата миналата седмица порових в продавалника и за по-малко от 100 лева си купих 1 страхотен официален панталон (на noopies), един ленен панталон до коленете, 3 страхотни туники с къс и една с дълъг ръкав и 2 ризи за бременни с дълъг ръкав. Засега приключих с покупките, палто или връхна дреха ще купя ако ми потрябва-мога да нося моите си без да ги закопчавам или да взимам назаем от свекърва ми, която е доста едра.

За прегледите-аз този месец няма да ходя на ехограф-не искам да ми се съберат повече от 4-5 ехографски прегледи за цялата бременност. Дотук са ме гледали 2 пъти, към края може би ще отида на по-подробен оглед, за да знам ако има нещо нередно с бебето и да съм подготвена. Каквото е писано ще стане, но аз съм решила предварително да не се тревожа-напротив, радвам се на бременността и всеки ден галя коремчето Simple Smile

За пътуването със самолет-с Алекс летях от София до Ню Йорк в 32-ра седмица. Всяка авиокомпания има различни разпоредби, Бритиш Еъруейс позволяват бременни да пътуват до 34-36 седмица ако носят документ от лекар казващ в коя седмица са и че лекаря позволява пътуването. Пътуването ми понесе добре, но сухия въздух в самолета много, много ми дразнеше гърлото! Направо ужасно ме болеше! Та, ако сега пътувам бих си носила от тези спрейове с термална вода, или от онези пулверизатори с които пръскат листата на цветята.

# 98
  • Варна
 Здравейте!
 Много е тъжно това, което се е случило на Pretty, но никой лекар не е безгрешен. Надявам се днес да има по-добри новини от нея.
 Добре дошли на новите мами - Krasikoko и foxy 81. Радвам се, че има още една бъдеща мама на близнаци освен мен.
 Честити сини гащи на toni 83 и krasikoko, а също така и розови на riccie.
  Относно килограмите, аз съм качила някъде около 5, но за сметка на това талията ми е нарастнала някъде с близо 30 см и от началото на август не си влизам в старите дрехи. Вече съм само с рокли и панталони за бременни. Добре че сестра ми ми даде някои дрехи иначе нямаше да има какво да облека сега като стана студено. Иначе със сигурност трябва да обиколя магазините и да си купя още 1-2 панталона за бременни. Аз също усещам от около 2 дни леки дърпания и също предположих, че е от местенето на матката.
 Надявам се вече да имаме само хубави новини.

# 99
Благодаря ви,момичета! Всички сте много милички Simple Smile Нямам търпение да разбера пола на бебетата си,иначе досега бремеността ми се развива мнооого добре (пу пу),не повръщам,не ми се гади,не ми се яде повече или по-малко,качих вече 6 кг,но само на корем.Всички стари дрехи си ми стават,а дънките  с разкопчано горно копче са ми идеални,поне засега:) През последната седмица корема ми порастна със скоростта на светлината Simple Smile И ми опъва...страшна работа!!! Все едно съм пазила хладилника 24 часа в денонощието,а всъщност си хапвам нормално-супички,салатки,тараторче... Надявам се така да си карам до края на бремеността,дори и да качвам поне да е равномерно.
При първа възможност ще ви пиша какви ще са нашите гащички Simple Smile Тайно се надявам да са момче и момиче...

# 100
foxy81 добре дошла   bouquet
Желая ти лека и безаварийна бременост и две усмихнати подаръчета на финала

riccie честити розови гащи   bouquet Аз се надявам сега на 24-ти когато съм на лекар да успее да ни види гащичките, че предния път бебо не даде- явно се засрами Simple Smile

# 101
Здравейте маминки   bouquet
Добре дошли на Krasikoko и foxy 81. Леко бременеене и здрави бебчета на финала!
riccie честити розови гащета  Grinning
Незнам за вас, но аз просто нямам талия  Embarassed Дори и дънките ми с ниска талия не ми стават. Качила съм вече 6кг  Crazy . Но важното е бебко да му е добре вътре  Hug
Много странно, но аз все още усещам ритничетата ниско долу. Май трябваше вече да са по-нагоре  newsm78 . Ох в събота сме на сватба, а просто незнам какво да облека. Утре отивам на шопинг пък дано харесам нещо че и времето е гадничко.
Моля се силно днес новините за бебо на Прити да са добре  Praynig
Хубав и слънчев ден мили мами  Hug

# 102
Здравейте, мили бъдещи мами!  newsm51
Бих искала да се присъединя към вашите редици. Отдавна ви чета, но поради едни или други притеснения, реших да изчакам с включването си тук. Днес бях на лекар, всичко е ОК, така че мисля че е време да се похваля.
Термина ми е за 05.02.2009 и очакваме мома  stork-girl Много сме щастливи с таткото, тъй като вече си имаме страхотно момченце на 4 годинки. Време беше и за малко панделки и кукли, стига сме се спъвали само в коли и камиони  newsm53
Ами това е от мен, надявам се да ме приемете и всичко да е ОК с нас и нашите бебоци  newsm10

# 103
Добре дошли на новите мами! Желая лека и спокойна бременност на всички!  bouquet

# 104
Desika здравей, аз пътувах до Барселона с WIZZ AIR и самолета беше нов, пътуването на мен ми беше дълго (2 часа и 35 минути), но иначе беше много спокоино. При излитането малко ми стана твърдо на коремчето, но после като излетяхме се почувствах по-добре. Аз даже си мисля, че по-скоро ми стана така от притеснение. Мен по принцип си ме е малко страх да летя, но сега заради бебка ми беше по-притеснено. При кацането никакъв проблем.
А относно за бременноста - попитахме на летището и казаха,че не съм в рискова бременност и не се декларира ( сигурно имат предвид месеците)...а проблеми никъде...може би и защото много не ми личи...и така....
Но наистина си починах там....сега ми е първи ден на работа и супер зле...и с това време дъждовно...така ме е страх да излезна навън да не хвана някоя настинка...

Общи условия

Активация на акаунт