Отговори
# 195
Добро утро и от мен,

Честит имен ден на всички мами- бъдещи и настоящи, носещи имената Вяран, Надежда и Любов. С пожелание Здравето,Вярата, Надеждата и Любовта никога да не ни напускат  Hug

Момичета нека днес да се помолим и за Pretty, процедурата да мине безболезнено за нея и по-бързо да се възстанови както психически, така и физически.
Аз още не мога да го проумея и мисля много за нея  Cry

Честито на мамите, които са разбрали цвета на щъркелчетата   bouquet

Добре дошли на новите мами с пожелания за лека и безпроблемна бременост.

foxy
не се връзвай на твоя доки, аз също качвам доста от известно време. Но не смятам, че от "многото" храна, която поемам. Явно организът си наваксва и си знае своето.
Относно втвърдяването на корема не е добре, защото това означава, че имаш контракции. Когато усетиш. че ти се втвърдява или те боли по-добре полегни , почини си и може да пиеш и едно Но-Шпа. (абсолютно безвредно е)

На всички мами, които днес са на преглед да се върнат и да споделят само добри новини  Praynig

Момичета нещо Carbo и Hamalionche се позагубиха  Rolling EyesКакво ли става с тях  newsm78
Гери вие успяхте ли да се срещнете с Карбо?

Лек ден ви желая  Hug

# 196
foxy[/b] не се връзвай на твоя доки, аз също качвам доста от известно време. Но не смятам, че от "многото" храна, която поемам. Явно организът си наваксва и си знае своето.
Относно втвърдяването на корема не е добре, защото това означава, че имаш контракции. Когато усетиш. че ти се втвърдява или те боли по-добре полегни , почини си и може да пиеш и едно Но-Шпа. (абсолютно безвредно е)

Мерси desika за отговора.Малко по малко започвам да се успокоявам,просто защото не искам да мисля за лоши неща...

# 197
  • Варна
Foxy 81, Desica  ти е отговорила. Само да допълня - моя приятелкя имаше проблемна бременност с контрокции още в от началото. Когато усетиш втвърдяване на корема пиеш Но-шпа, лягаш си по гръб и краката ги слагаш на възглавница малко по-високо. На нея така и бяха казали. По-малко движение и повече почивка.
 Не се притеснявай. При нас лекарите като видят, че си бременна с близнаци и бързат да ти кажат всички възможни усложнения. На мен още в началото като видяха, че бебетата са две - да ви предупредим, че бременността с близнаци е на границата с патологията.
 Аз все си се успокоявам, че всичко е Божа работа и както се казва, ако ти е писано да се удавиш няма да те обесят. То иначе при най-малкото нещо и изпадам в паника.

# 198
Добро утро и от мен,мами!!!!Благодаря за кафенцето - имах нужда от едно Wink
Маринче,за твое спокойствие смени спазмалгона с но-шпа или бусколозин.Лично аз съм пила до 3 пъти по 2 табл.но-шпа по лекарско предписание.А относно листовката-на всички лекарства пише,че са противопоказни по време на бременност,но има такива при които риска е премерен и могат да се пият.
Честито на всички празнуващи днес и на мамите,научили пола на бебо!!!!!!
Лек и успешен ден,момичета!

# 199
Здравейте, момичета!
Като гледам сте писали за цяла книга. Аз не съм писала доста отдавна но се опитах да прочета повечето теми. Много съжалявам за тези мами които, вече не са в нашия форум Sad
Честит празник на всички които, празнуват днес  bouquet
А и колко нави коремчета има!
Дано да се увеличаваме само!
Приятен ден на всички!!! Hug

# 200
Момичета моля вижте на 1 стр, дали всеки е записан с правилния термин и също така дали на всеки , който знае пола на бебчо сме сложили щъркелче  Hug

Ако има някои пропуснат или объркан да се обади, за да коригираме веднага  Simple Smile

# 201
Честит празник на всички празнуващи!
Добре дошли на новите и мами и честити щъркелчета на останалите!

Аз имам доста неприятно опъване и тежест от няколко дни. Не знам дали е от изтеглянето на матката, или от това, че съм по цял ден седнала пред компютъра. И контракции имам от време на време, въпреки магнезия. Хич не ми се искаше да взимам болничен по - рано, но явно ще трябва, ако се окаже, че е от това.

Момичетата са писали, но и аз да си кажа мнението: по - добре но-шпа от спазмалгон. И по - добре серклаж, отколкото други проблеми. Peace

# 202
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  Hug
Дано да имаме все повече поводи за усмивки.  Между другото аз се опитах да си сложа  :яд: в общия профил, но нещо не можах да се справя. А уж нямам проблеми с компютрите Thinking Така че ако обичате прикачете ми едно такова Simple Smile Мерси

# 203
  • Варна
Сега видях че не ми се е получило  stork-girl в предния постинг. Sorry

# 204
riccie сложено ти е щъркелче  Hug

# 205
  • Варна
Благодаряяяяя  Hug

# 206
Много Ви благодаря. Да са живи и здрави именяците днес и много късмет. Simple Smile
Как се справяте с по-големите дечица? Нашата кака е на 9г. и всеки ден дава зор бебката да се ражда. Няма търпение милата.

# 207
Много Ви благодаря. Да са живи и здрави именяците днес и много късмет.
Как се справяте с по-големите дечица? Нашата кака е на 9г. и всеки ден дава зор бебката да се ражда. Няма търпение милата.
Извинявам се, без да искам писах от стара регистрация oops

# 208
Момичета моля вижте на 1 стр, дали всеки е записан с правилния термин и също така дали на всеки , който знае пола на бебчо сме сложили щъркелче  Hug

Ако има някои пропуснат или объркан да се обади, за да коригираме веднага  Simple Smile

Аз съм вписана с два термина-20 и 25 февруари.Истинския ми термин е на 25 февр.Мерси Simple Smile

# 209
Привет в това уютно мрачно "утро" и от мен!  bouquet
Честито на всички именици!
Днес много прегледи се очертават и много новини очакваме-tutubutu,bibi iv,margo...

foxy,не ти ли казаха да пиеш магнезий за контракциите?Ако не са,то знай,че е много препоръчително...Аз с предишната си бременност сравнително често имах такива втвърдявания на корема, но не казвах на доктора,като си мислих,че става въпрос за т.нар подготвителни контракции или контракции на Бракстън-Хикс.Когато най-после попитах,така между другото,др.Богословова от Шейново,тя ми обясни,че няколко "втвърдявания" на ден,особено в по-напреднала бременност ,изобщо не са подготвителни контракции.Пих Магнерот 3*1(от вчера пак започнах да го пия).Чудя се също защо са те наплашили с тези килограми..И аз съм качила почти 6 кг до момента,но на консултацията нямаше никакъв коментар.

Labella,Pampam welcome

Общи условия

Активация на акаунт