Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 387
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте от няколко дни не съм влизала но нямах възможност от днес отново съм на работа и се опитвам да се стабилизирам. В събота срещу неделя в 3 посред нощ ме хванаха ужасни болки беше кошмарно. На следващия ден се оказа че имам отлепване. Много съм изплашена какво ще се случи от тук нататък. Доктора каза че бебето още е живо , но се претеснявам.

Ама как така - на работа?! Взимай си болничен и си лежи в къщи, с отлепването шега не бива!

# 106
Добре дошли на новите мами и на майката - героиня  Laughing, дано да ви е леко и щастливо бременеенето и после от помощници да не се оттървете.
  bouquet

sunny 777,всичко ще бъде наред Hug .Щом лекаря е казал че бебето е живичко,предполагам изписал ти е нещо,остава да бъдеш спокойна,да си почиваш и не се тревожиш излишно.Така ще е най-добре и за него Heart Eyes ,и за теб.Не позволявай да те обземат мрачни мисли Hug Hug Hug.

Vili Shildarova,с теб освен че сме съгражданки,и терминът ни е на един и същ ден Simple Smile

Относно храненето и пола на детето,с малкия като бях бременна ми се ядеше месце,солени неща(бисквитки,пуканки,сиренце),и лимони-мнооооого лимони,ядях ги като семки Crazy.Сладко,шоколад,сладолед-тц...изобщо не ми се близваше.Пък сега е по-друго-я шоколадче,я някоя вафличка ми се прияде,месо-изобщо,само препечени филийки с доматче Rolling Eyes.Лимони-категорично не Crazy ,освен в чая...И аз като Baguette Viburnum се надявам това да е показателно и да е на....момиченце stork-girl .

brilliantine,стискам палци утре всичко да е о.к при теб и прегледа да ти донесе най-хубавите емоции Heart Eyes

Лека и спокойна вечер от мен,момичета,и сладки сънища Kissing Heart

# 107
  • Там където има любов
Уф аз пак не мога да спя  Mr. Green
Момичета мислите ли че шансовете ми са по големи ако сис седя в къщи или вляза в болница. Имам чувството че и да ходя на работа ако ми е писано ще стане  не знам. Страх ме е че ако вляза в болница няма кой да гледа малкия.
Ще се побъркам

brilliantine - успех

# 108
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте !  Hug
Съни днес се е разписала рано рано ! Мен обаче ме е страх в тъмното да се надигам и предпочитам да се седя и да се кокоря в леглото   Wink
Сетих се да ви питам на някой дали са му дали да пие ZYMAFWOR това било нещо за зъби и било ефикасно някакви мнения по тоя въпрос ? newsm78
Сега ви оставям , ще се включа малко по късно  Hug Приятна утрин на всички   bouquet

# 109
Добро утро!
При мен въпросът с храненето е много особен...откакто съм в "това положение" нищо не ми се яде кой знае колко много, но съм станала с предпочитание към плодове(преди това не ме блазнеха изобщо), салати, супи...Като видя сладолед все ми се прияжда уж, а като си взема и ми се отвращава и го хвърлям. Иначе не съм полудяла за сладко, ама аз и преди не си падах мн ого по него Thinking. Но без да обръщам много внимание на това...си мисля, че нося в себе си един мъничък мъж Heart Eyes.
Като казах на таткото, че ще имаме син (винаги е казвал, че иска момче), той ме заби с изречението: "Аз искам дъщеря!!!"  #2gunfire . Но в крайна сметка да е живо и здраво, все дете ще е, все ще е обичано  Heart Eyes!
Уф, на мен ми е много трудно с отказването на цигарите  Blush. Дори до онзи ден си запалвах по 2-3 на ден Confused, но от няколко дни издържам  Peace.
Ааа, sunny_777, остави ти тази работа какво било писано. Ти направи каквото зависи от теб, за да се предпазиш и чувстваш по-добре и спокойна, а пък тогава вече я смятай каквото е писано  Hug. Лично моето мнение е, че изобщо не ти трябва работа. Болничен-  почивка и спокойствие, от това имаш нужда на първо място. Аз се чувствам добре, но мисля да поизбутам до края на този месец и да си взема болничен. Мисля да си почина активно няколко седмици, а после да се запиша на някакъв курс, да не взема пък да се побърквам от бездействие. Сега като ти е паднало махай се от работа и почивай!!! Wink Hug

# 110
Добро утро ! sunny и аз мисля като другите ,че трябва да си вземеш болничен и да си почиваш .Твоят доктор не мисли ли така!?  Thinking briliantine, стискам ти палци всичко да е наред newsm10 Hug

# 111
Ооо, да, верно че briliantine днес е на преглед. Хайде, стискаме палци всички и те чакаме да се върнеш да споделиш вълнението си  Hug. Аз на 18.09 (вдругиден) рано сутринта пак съм на кръв и урина и следобяд сигурно на преглед.

# 112
На колко време ви викат на преглед?

# 113
Ами мен някъде през 10 дни- 2 седмици, но мисля, че по-нататък ще стане веднъж месечно, ако всичко е наред. Аз днес започвам 11 седмица и сега ще се разровя из сайта какво пише за тази седмица от бременността, до къде сме се развили  Blush. Снощи забелязах, че коремчето ми май леко се е издуло вече. По принцип бях много плоска в коремната област. Мислите ли че е нормално да започва си личи, поне когато съм без дрехи Thinking?Иначе съм качила около 1 кг. При вас как стои този въпрос?

# 114
Да ,нормално е и моето се е издуло нали ще растем вече newsm53 ние сме за една дата  Simple Smile мен ме гледаха в 7 седм. и сега съм на 26.09. чак и вече нямам търпение ,даже се притеснявам дали всичко е наред Weary

# 115
Еее, ти пък сега защо си слагаш излишни притеснения, щом се чувстваш добре...няма смисъл да се тревожиш Peace Hug! И аз нямам търпение за всеки следващ преглед, да има едно лесно всеки ден да ме гледат и аз всеки ден да го виждам как шава там вътре Heart Eyes Hug.  Мен до сега винаги са ме гледали само на ехограф.

# 116
Здравейте момичета,аз също живот и здраве април ще стана мама за втори път!Относно коремчето аз вече го имам и хич не е малък,то и с първата ми бременност ми личеше от втория месец,май само едри бебета ще раждам.

# 117
1 месец е много ,за това се притеснявам Sad Добре дошла ,Деси   bouquet и аз за втори път ще ставам мама и ми личи от 2-ия месец,и първото ми дете се роди едро и така си расте Grinning да ми е жив и здрав Praynig

# 118
Добро утро,момичета! kaffeetrmker_2

Оле колко ранобудни има,аз тази сутрин едва станах.Някой ми беше стъпал на очите Mr. Green
На прегледи досега съм била през 20 дни,следващият пак е след толкова долу-горе(последния беше на 11 септември,а следващия на 3 октомври).Докторката ми каза ако не изтрая дотогава да се обадя и ще ми даде час за още един преглед преди 3-и Grinning.

qnika,нормално е за нас бременните все за нещо да се тревожим Wink.Всичко е и ще бъде ще бъде о.к. Hug.

деси054224, welcome в отбора!

Хайде,бай засега,че вече малко позакъснявам за работа...
Хубав ден на всички бремелинки,изпълнен само с приятни емоции Hug Hug Hug

# 119
Добро утро и от мен,момичета! Grinning
Офф и на мен доста ми личи корема. Немисля че съм качила нещо отгоре- то и как като  ям малко и повръщам отвреме навреме-няма как.Дънкито ми е широко в дупето, но пък корема ми как е издут Simple Smile Засега се нося с широки дрехи и не се  вижда много,но пък без дрехи  Laughing Вече започнах да казвам на повечето ми приятели- всички много ми се радват и се вълнуват,особено като кажа, че ще са две  Heart Eyes Много е хубаво това чувство- на споделяне. Странното е че 2 приятелки ми казаха че са усещали че им нещо и нямам идея как са разбрли.По какво си личи?
За прегледа:  Ние не сме се разбрали кога да ходя, но нали ми пунаха изследвания,днес ги вземам и в четвъртък мисля да отида да видим дали всичко ми е наред  Praynig
Дъмпер  bouquet Добре дошла ! Браво на теб, няма да се шашкаш, щом си се справила преди и сега всичко ще е наред Simple Smile
Додре дошли и на другите нови "априлки" Simple SmileСтискам палци да е всичко ок и напролет да се хвалим със здрави и хубави бебета  Wink
Ами много се отпуснах, ама така е като невлизам често...не ми се сърдете  Simple Smile Отивам да се трудя, лека работа и повече слънце ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт