Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 403
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Бургас
Чета че сте зачесали раждането и по скоро начините, искам само да ви кажа че едно се мисли а др. се случва- давам за пример себе си тръгнах за естествено с епид. упойка стигнах до напъните и бебето не излезе, и по спешност ме оперираха да го изкарат. Така че ние само предполагаме а друг разполага. Този път имам желание за естествено но нещо в нашия град лекарите не са склонни да поемат риск, всички ме убеждават че е минало достатъчно време ама в хода на норм. раждане можело да се окаже че мястото на среза е изтънено и матката да не издържи на контракциите, и отново да се наложи секцио по спешност Twisted Evil, но аз вече в този филм съм играла  Whistling. Но имам време да си помисля още.
Лек и усмихнат ден на всички
Дъмпер ти си моя кумир- браво направо ме изуми твоята смелост.   bouquet

# 77
Здравейте момичета, хубава седмица на всички пожелавам!

Дъмпер браво на теб,това е чудесно!

Опитвам се да намеря един сайт с класации и мнения за болниците и лекарите в тях, беше много хубав, но не мога да го намеря. Някоя от вас да е попадала на този сайт?

Знам,че е още много рано,но съм се побъркала на тема детски колички,имали и някоя дурга обзета от тази мания като мен, че да обменим впечатления?

# 78
 madlena
едно се мисли а др. се случва- давам за пример себе си тръгнах за естествено с епид. упойка стигнах до напъните и бебето не излезе, и по спешност ме оперираха да го изкарат. Така че ние само предполагаме а друг разполага.
Ох сродна душа, и аз бях така.... след 20 часа труд се оказа задно тилно предлежание и вече с напъните бях на операционната ...  ooooh! Ама какво да се прави важното е, че сме живи и здрави Hug

# 79
Здравейте мили мамчета Heart Eyes И аз чакам първото си мишленце през април, живот и здраве Grinning Пожелавам лека бременност на всички ви - да не ви ядосват мъже, шефове, колеги, баби и дядовци Laughing Twisted Evil

# 80
Здравейте,
на всички девойки , чакащи рожбите си през април. Присъединявам се и аз към вас, термина ми е на 14 април. Досега бях в леко неадекватно състояние, малко превъзбудена и изтощена от непрекъснатото гадене, рекорда ми е 5 повръщания на ден като двете са самоо от течности, ноо както и да е държим се събота и неделя се командировам по селата където не мирише нон стоп на цигари и бензинови пари (тук е мястото да отбележа че си бях сериозна пушачка и дневният ми прием на кафета не падаше под 3) сега както се досещате не понасям тези миризми. Надявам се прилошаването да приключи скоро и дотогава стискам зъби и се храня само през почивните дни.

искам да ви пожелея леко бременеене и април да ни очарова с малките рогати овнички и телчета.

# 81
Vili добре дошла smile3525 лека бременност ти желая. И аз съм от Русе ,и също като теб спрях цигарите и кафетата защото не ги понасям. Добре дошла и на теб furf   bouquet и леко бременеене ти желая Hug

# 82
Здравейте и от мен!Аз също ям само солено/основно боб и зеле/ и си имисля, че ще имам момченце, но всички около мен смятат , че ще е момиченце.....били ми се обърнали устните WinkКакто и да е няма никакво значение , важното е всички да е наред.
Io_io и аз съм се побъркала на тема колички, много ми е интересно да разглеждам и събирам мнения, въпреки, че съм си казала, че докато не родя по живо и здраво нищо няма да купувам.

# 83
Здравейте и от мен..  bouquet
Отдавна не съм се включвала, но нямах време...От днес моята щерка пак е на ясла, нямаше търпение милата, не е спала като хората,а и аз покрай нея Crazy
Аз миналата седмица се записах на ЖК в ТК...при докторката от предния път..платих си абонамент, видях бебчо и ми направиха изследвания...Утре трябва да се обадя да видя какви са резултатите...
Изчислиха ми термин 2.04 (не знам защо предния път ми казаха 30 март, но и без това ще раждан със секцио заради очите, та ще е преди 2-ри със сигурност)
Относно вкусовете - и предния път не ми се ядеше сладко(и не го обичам по принцип), а имах момиче..Това, че засега си приличат симптомите значи ли че пак ще е момиче(ние и такова си искаме пак Embarassed)..но каквото се падне, да е живо и здраво...
Дъмпер направо зяпнах с новината ти...а аз някой път жалвам, че с мойта хала и с бебе ще ми е трудно, а ти....с 5...направо си героиня..
Хайде толкоз от мен за днес, че работата вика ли вика...

# 84
Вили, това с цигарите за мен си остава пълна загадка newsm78 И аз бая пушех, но като ми закъсняваше ден, два едвам си допушвах цигарата - много ми се гадеше, а пък ми се пушеше Rolling Eyes А като разбрах, че съм бременна съвсем ми станаха черни - не ми се пушеше изобщо, а цигареният дим в момента ми е непоносим, не знам зимата как ще я караме, отсега си мисля опушените барове и кафенета Sad
А тази теория с храната няма въобще да я споменавам на моето момче, че той много се надява на момче, а на мен толкова сладко през живота ми не ми се е ядяло #Crazy #Crazy #Crazy Никога не съм си падала по сладкото, а сега лигите ми потичат от онази реклама по телевизията на сладкарница НЕДЕЛЯ Joy

# 85
Здрасти qnika,
значи на пролет ще тикаме заедно количките.  Wink И аз се замислям за колички и всякакви други атрибути, но все си казвам че е рано да се обсъждат тези неща. Може би февруари март с големите кореми ще ни обземе истинската треска за пазар. Спряла ли си се на някой модел количка дай да разчепкаме темата .....

# 86
  • София
Здравейте сладурки! Hug

Не ми е оставало време през уикенда да седна пред компа (а и не ми се искаше умишлено Embarassed), защото от това  Sick, вече място не мога да си намеря и се мъча като грешен  Twisted Evil...
И на работа ходя, и се нагърбвам с проблемите на кой ли не, кога ще ми уври главата незнам...  Whistling ooooh! Tired
Не мога за погледна абсолютно никаква храна, от всичко ми се гади, не ми се прияжда нищичко (затова не мога да гадая по това какво ще е  Grinning) С малкия си хапвах както обикновено, не помня да съм имала някакви особени предпочитания, но определено не бях толкова зле като сега...  Rolling Eyes

sofy  Hug Hug Hug Напролет да се хвалиш с тупкащо сърчице!  Praynig

За раждането е прекалено рано да го мислите, аз какъвто съм бъз отидох да раждам с чувството, че отивам на гилотината, е родих супер леко и бързо (за 2 часа!), бяха ме настроили за огромно бебе, за секцио, а Вели се роди  2600 г  Party Абе всичко е адски индивидуално и си е до късмет. Единственото ми условие (да сме живи и здрави да стигнем дотам) е да не съм неподготвена и да не попадна на случайно място и хора, за да не си бия главата после...  Praynig При първото ми раждане бебко се роди със зелени води и добре, че раждах с уговорка и лекарят си разбираше от работата...

Рано е да се плашим с подобни неща, вижте, темата за количките и на мен ще ми е по - приятна  Flutter, не че си нямаме всичко от батито, ама...  Blush

Добре дошли на новите мами и на майката - героиня  Laughing, дано да ви е леко и щастливо бременеенето и после от помощници да не се оттървете.

Да не забравя - Деичка, БЛАГОДАРЯ за страхотната тема!  Hug Heart Eyes  bouquet Знам какъв труд е това, понеже и аз правя нашата отчетна... Peace

# 87
  • Му Кинд Оф Плаце
Ех, Джъмпер, сигурно ти е тъпо да се чувстваш атракцията на сезона, но, помисли си, аз три пъти живот и здраве, ще трябва да се отдавам на отказ от пороци (добре гледани и отчувани), докато постигна план оптимум....Това естествено или стимулирано се случи?

Мфхфм, дами, днес един колега черпи в офиса, та използвах повода да кажа, че Исабела е бременна, поне се натъпках яката. С притеснение установявам, че не проявявам интерес към сладко, какъвто се надявах да има. Поне не е както към соленото и количеството  Rolling Eyes А такова хубаво име си имам за момиченце...

Аз количка си харесах Ариа он нам си кво си на Пег перего (средно 240 по сайтовете). Ма не ми обръщайте внимание, щото и първото изгледах с лятна количка без кош, та не съм пример. ІV етаж без асансьор и друг дивак наклониха везните към лекото, алумин, яко и същевременно максимално евтино, че съм пинта.

# 88
  • Варна
Темата за количките ми е доста интересна и на мен. Ровя се из разни сайтове, вчера ходихме в Хиполенд и ги поразгледах, но нищо не ми хареса. Или са много тежки, или много изчанчени, или с двойни колела, или нестабилни, или грозни, или всичките неща на куп.
От нета съм си набелязала тази (JANE SLALOM PRO & MATRIX CAR SEAT):

,

в която особено ме привлича факта, че столчето за кола става и кош за новородено:

Но не знам как ще е наживо.

Vili Shildarova и furf, добре дошли в темичката! Hug

madlena
Така че ние само предполагаме а друг разполага.

Права си - най-важното е да сме живи и здрави, останалото се нарежда от само себе си!

# 89
Здравейте,момичета!
Софи,миличка,нямам думи,с които да се изкажа...Приеми една голяма прегръдка от мен и кураж,мила HugНаправо ме побиха тръпки когато прочетох постта ти.Ще се моля скоро пак да ни се похвалиш,а дотогава се отдай на щастието да си майка на сладкото ангелче,което вече имаш! Heart Eyes
Добре дошли на всички нови мами!Специални поздрави на майката,която ще има пълна къща с дечица  bouquetДа е жива,здрава и силна,за да си ги отгледа всичките и Бог да я възнагради за всеотдайността и любовта и!
Аз днес имах нова среща с нашето бебче.Гледам ,че говорите за предполагаемия пол.Е ясно е че вече като имам момче ми се иска сега да имам момиче,но едва ли-бебчето ми е 4.19см и излиза с една седмица по-голямо.Не вярвам с тези гигански за възрастта си размери да е дама.Но живо и здраво да е,то и без това баткото иска братче.Явно панделки не ми е писано да връзвам...Ще гледам поне да не съм много гадна свекървещица hahaha
Лек и успешен ден на всички newsm51

Общи условия

Активация на акаунт