Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 755
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • Му Кинд Оф Плаце
Ех, Джъмпер, добре дошла, това е чудесно. Хубаво, че не всичко зависи от хората  Wink

Иначе, аз тоя път съм на сладко и въобще на количество. Но който е работил за момче, ще споделя, че предишния път сладко не близнах, в замяна на това винаги имаше един перелик, зареден в хладилника и мъжът с добре наточен нож, готов за три секунди да достави първото парче  Laughing

Тъй де, седя си мечтая разни работи, основно в розово..., еф, кеф.

# 61
Някой може ли да ми каже има ли в Пловдив йога за бременни и къде Rolling Eyes
Че хич не ми се иска да се застоявам,а времето все пак ще започне да застудява та за големи разходки няма да е мн подходящо.

# 62
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро мамчета ! Нека пак се запиша първа  Confused Продължавам с безсънието да видим , колко още ще издържа  newsm78 Като гледам и днес денят ще е мрачен и дъждовен , но поне ви пожелавам да е изпълнен с повече усмивки и положителни емоций  Hug
zinaida - успех с изпитите направо ти се възхищавам , на мен май бременноста ми се отразява зле или вече ми е от годинките , но имам чувството , че докато корема ми се помпа мозъка ми се изпомпва  newsm62 Затова ми е трудно да си представя да уча  но и мойто вече е минало  Thinking
е момичета оставям ви за сега  ....... до скоро и не се преуморявайте   bouquet

# 63
  • Пловдив
Добро утро момичета  Hug

Дъмпер Добре дошла, винаги съм си мислила че най-пракрасното чудо са близначетата - да са ти живи и здрави , а април да се радваш на още едно малко чудо  Hug
dream-wish Благодаря ти макар че хич не съм за възхищение , такава апатия ме е обзела , ама пусто като нямам избор  Crossing Arms
ssillvvi Нямам представа , но и аз ще се радвам да разбера  Simple Smile
Baguette Viburnum Много се забавлявам с постовете ти,  макар не винаги да разбирам всичко  Laughing

Хубава и слънчева седмица на всички  Hug

# 64
аз чакам тризнаци април месец  Rolling Eyes

# 65
Добро утро и от мен!На добър час на всички ученици и да носят бележник пълен с шестици smile3523 smile3529 newsm10  ssillvvi и аз снощи си мислих за това и ще проверя ,че цяла зима ще се застоим  newsm78

# 66
  • Варна

Hug Ей, че хубаво (и малко страшничко!) - цели пет дечица! Добре дошла в темата и лека бременност!

zinaida, радвам се, че ти е станало по-добре от мойто "средство"! Grinning

Но който е работил за момче, ще споделя, че предишния път сладко не близнах, в замяна на това винаги имаше един перелик, зареден в хладилника и мъжът с добре наточен нож, готов за три секунди да достави първото парче  Laughing

От твоите уста... Mr. Green Моето вътрешно усещане е, че този път ще е момченце. Само солено ми се яде, манията с месото вече поотмина. Предния път госпожицата докрая не поиска да си покаже пола, но аз от самото начало бях убедена, че е момиченце. Хайде всеки да си каже какво според него ще е бебето, да видим дали ще познаем.  Party

# 67
наистина ли?
това е страхотно! дано да има кой да ти помага Praynig

Калина, пожелавам ти едно кротко момиченце този път.

И на мен само солено ми се яде, а предния път доста наблягах на сладкото. Първия път много искахме момиче и имахме момиче, сега много искаме момче, надявам се да е момче-да е по-шаренко Heart Eyes

Аз мога да кажа, че вече се чувствам много добре, нямам гадене, вече мога да ям месо без да се отвращавам, даже вчера ядох свинско шишче на скара. Преди въобще не можеш да го погледна дори. В събота излизахме на кръчма и после на боулинг до 3ч. и си бях о.к., само дето не пиех алкохол и не танцувах и ми казаха, че съм била вече скучна Wink
Само това пусто главоболие остана, само от лявата страна, ама вече посвикнах и с него.
От работа трябваше да ходим на едно обучение в София всяка събота и неделя 3 месеца, ама аз се отървах, разбрахме се с шефа ми момчето, което ще ме замества докато съм в майчински да ходи. Това си е голям шанс за него, защото обучението е много хубаво, малко ме е яд, че е по това време, но няма как. Много щеше да ми дойде всяка седмица Варна-София-Варна.
Забравих нещо:
Честит първи учебен ден на всички деца!
Бъдете много щастливи!

И ние днес занесохме почерпка в новата градина, ама учителките много се изненадаха, даже ми викат, ама сигурни ли сте, че няма рожден ден  ooooh! В старата даже и цветя се подаряваха.

# 68
главоболието беше нещо ужасно, цяла седмица не спря, но после изведнъж изчезна и повече не се е появявало. нищо не ми се яде, като предния път. само дето малко ми се гади

# 69
Да са ти живи и здрави  bouquet има ли кой да помага? Наистина си е малко страшничко newsm03 но щом си се справила с двечките,ще се справиш и с тричките smile3522 smile3522 smile3522 С първото и аз хапвах само солено и кисело, и бях убедена че е момче.Сега нямам апетит много и сякаш съм по сладкото мисля си и силно се надявам ,че този път ще е момиче stork-girl newsm32 каквото се роди само да е живо и здраво  Praynig Hug

# 70
Добро утро и от мен!
Не съм писала скоро, защото бях малко в болнични. Виждам че отбора се увеличава доста - това е чудесно!
Дъмпер - ти си майка героиня smile3501. Дано всичко докрая е наред, и дано имаш мноооооого помощници (и даже близначките ти ако вече са по-големички и те да ти помагат за тризнаците Hug) Ти по естествен начин ли забременя с тризнаци? Само от любопитство питам, защото знам че при пиене на хапчета за стимулации на яйчниците обикновено има многоплодна бременност....

Zinaida - и аз съм като теб по отношение на яденето....Все си мисля, че ще е момченце, защото сладко не близвам, а само киселко и солено...Но каквото дойде - все Божи дар е за нас!!!  Peace

Хубав ден момичета!

# 71
Добро утро момичета,

Да са ти живи и здрави миличка! Това е то с два куршума - 5 заека, големи сте майстори, браво. smile3501
По отношение на това, за яденето - на мен няма нещо дето да не ми се яде. С първата си бременност наистина сладко не помирисвах, ама сега елате ме вижте.  Grinning По същия начин беше и с месото.
Дано този път връзвам розови панделки..... Peace

Лек и успешен ден. Не се преуморявайте Peace

# 72
Джъмп,  Hug Hug Hug. Нацелувай Теди и Тони.  Heart Eyes Heart Eyes Баскетболът е много хубав спорт - цял отбор ще си имаш наоколо.  Simple Smile Hug Всичко около бременността ти да мине леко и безпроблемно!   bouquet
Френзела,  Laughing
zinaida, успех на изпитите. Успех и на другите студентки.   bouquet
Таи беше писала, че вкъщи няма нет, дано е добре. От много време не се е включвала.  Докато публикувам мнението и тя взела, че дошла.  Grinning
Аз със храненето съм голяма досада. Ако може да ям само мазни баници и мазани филийки със сирене ... Иначе докато съм на работа, дъвча обикновени бисквити за стопер на позивите за обяснение в любов със санитарията. Онзи ден Милото се върна от пазар с любимата ми храна (прасе си падам  Wink), но с огромно съжаление установих, че ще трябва да изчакам известно време преди да я преоткрия със същата стръвнишка любов.
В началото имах някакво предчувствие, че този път ще имаме момиченце, но все повече търпи промяна първоначалното ми усещане. Не че ме интересува какъв ще бъде полът на бебето. ЖЗ.  

# 73
Искрено се изкефих на Дъмпер! Лека и безпроблемна бременност желая!
За изпитите - радвам се, че защитих дипломната работа през юли...Обмислях да продължа да уча, но с тия повръщания и всякакви неразположения хич не съм за учене...Успех на всички, които са се хванали на "хорото" - да го доизиграят лесно!
На мен май гастритът ми се влошава Sad Много ме боли от 2 дена и се чудя какво да взема...пия си но шпа-то и чакам да ми запишат час за гастроентеролог.  Много гадно...За бременността е полезно портокали, лимони....а при гастрит не трябва да похапвам цитрусови плодове..И да внимавам с една камара други неща.  Crossing Arms Никак не е честно..Сега трябва съвсем да съкратя списъка с малкото неща, които мога да ям без веднага да повърна...

За раждането - и мен си ме е страх. Беше ме страх от естественото, после докторът каза, че имам по-тесен таз и ако бебето е по-голямо може да се наложи секцио. И сега ме е страх от секциото...Няма угодия  Joy
Пожелавам на всички усмихнат, макар и дъждовен (на повечето места) ден!
  bouquet

# 74
  • Пловдив
Дъмпер   Браво , много  се радвам за теб - значи  чудото няма да е малко , а ще е тройно  Heart Eyes
По повод на пола , през целия си съзнателен живот някак си съм искала момиченце , но от както забременях пола на бебето сякаш изгуби своя смисъл , така де само искам всичко да му е наред...а относно предчувствията нали казвате , че соленото определя , че ще бъде момче...не зная може и такова да бъде....

П.П. Съвсем бях забравила за първия учебен ден . На мамите , които имат ученици : Да са ви живи и здрави и много да ви радват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт