Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да си запиша час при д-р Томова?
Какви са някои идеи за игри за партита на деца?
Как мога да си запиша час при д-р Марков?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да си запиша час при д-р Томова?
За да си запишете час за преглед при д-р Томова, можете да се свържете с нея между 9 и 19 часа. Важно е да сте настоятелни, тъй като часовете за следващия месец обикновено са заети. Цената на прегледа е 90 лв и носенето на диск е задължително. Въпреки това, можете да избегнете допълнителни такси, ако използвате своя собствен диск. Що се отнася до местоположението на прегледа, можете да изберете най-евтиното място, тъй като оборудването е едно и също, независимо от местоположението.
-
Какви са някои идеи за игри за партита на деца?
За парти на 3-годишни деца могат да се организират забавни игри като "Пинг-понг във вода", "Парче торта", "Спирала", "Търсене на съкровища" и други. Тези игри са подходящи за тази възрастова група и ще ги забавляват. Освен това могат да бъдат подготвени и творчески дейности като рисуване с пръсти, изработка на малки подаръци и други занимания, които ще забавляват децата.
-
Как мога да си запиша час при д-р Марков?
-
Мога ли да пазарувам от La Redoute с наложен платеж?
-
Каква е процедурата за фетална морфология и колко струва?
.gif)

.gif)

абе малко сбъркана работа,ама айде.За това без значение къде се запишеш си носи диск.
!
аз от 3-4 дни се опитвам да се включа но все не успявам или съм на работа или малкия ми пипа клавиатурата и не мога да напиша нищо. Даже не знам от къде да започна. Примерно да ви разкажа как в понеделник в 7 без 10 изпратих мъжо пред кабинета на Балев да ми запазе час и човечеца си чака а аз си спинкам кротко и в 7 и 40 се събуждам и се усещам че часове се запазват в петък
. 
аз съм от мартенската темичка, но от време на време надниквам да ви чета
. 

Браво на модераторките
Съвсем взех да изкуфявам напоследък. Мъжът ми каза, че мисловните ми процеси протичат поне с минута по-бавно от преди. 

И вече за пореден път ще нося на шивачката да ми шие нещо за бременното ми коремче - вчера си купих плат за още един панталон и пола. А вече си науших доста дрехи. Направо страшна мания. Моля ви кажете ми че не съм сама в тези бремелински работи, че ако си е от моите две останали мозъчни клетки
В мед. център София, на Цар Борис III, каза че струва 90лв.Все пак каза, че ако имам някакви притеснения, да й се обадя да ме вземе по-рано!Дано да не се наложи!