Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 379
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Да ви кажа, че днес на прегледа се оказа, че всичко е наред с нас. Малкото мърдаше с ръчички и крачка докато го гледахме, беше суперзабавно (аз не знаех, че вече му се виждат такива неща, макар и не напълно оформени, разбира се) Ама лекарката гледа 1 мин в екрана с каменно лице и аз изтръпнах, най-сетне завъртя монитора и аз се успокоих  preggo Назначи ми следващ преглед след 2 седмици. И аз засега нямам пускани изследвания, дори стандартните кръв-урина, но следващия път ще я питам. Трябва да си пусна за всеки случай и тест за токсоплазмоза, че нали живея с най-симпатичния и любим котарак. За сега се успокоих, но днес ми се наложи да походя малко пеш и така зверски се изморих, че щях да заспя в таксито към нас...леле мале съвсем не ми е останала сила нещо от бременеенето, но пък само малкото да е добре!  Praynig Party Аз мисля да се запиша на ЖК в клиниката до нас заради болнични и безплатни изследвания, а отделно ще си ходя в Токудата, да не сме непознати на раждането  с лекарката Mr. Green

# 151
Мен защо сте ме махнали от априлските мами ?  Sad 

# 152
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро !   HugВчера нямах възможност да седна пак на компа , но сега виждам , че няма никакви отзиви за тези хапове дето ви питах !  Thinking Не сте видяли или не знаете нищо ? Дайте някакво мнение де  Praynig Мен много ме натискат тук да почна да го пия това , че да си запазя зъбите , но аз не смея чакам и вашето  мнение  newsm78

# 153
Добро утро  Hug!
dream-wish, на мен лично това лекарство нищо не ми говори, но ако не ти го е изписало медицинско лице и ако нямаш проблеми със зъбите...не виждам защо да го пиеш newsm78, все пак е лекарство.

Честит празник, на всички празнуващи  Hug!!!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 09:08 от Little-Big Girl

# 154
Добро утро Hug И Честито на тези които имат празник днес smile3525 baloni Gift cheers с пожелание за здраве и много щастие  bouquet

# 155
Добро утро и честит празник на именниците! Надявам се деня да е слънчев и усмихнат.

# 156
Добро утро момичета и честит празник на всички именници и софиянци  bigdance2 Желая ви красив и успешен ден изпълнен с  положителни емоции  bouquet
на мен изследвания ми направиха още на първото посещение в 7 г. с.  При предишната бременост спин и васерман ми направиха чак в 8 месец. Аз съм на преглед чак на 25 . 09., а как искам да си имам едно видеозонче у дома...

# 157
dream-wish , това е много стара и отшумяла практика. вече и на бебетата никой не дава флуор. прочети какво се случва при предозиране с флуор и сама си прецени дали да ги взимаш. аз не бих хи пила, ако ми изпишат  Naughty аз съм в германия и не съм чула някоя жена да пие такива неща. решението обаче си е твое, а не на лекарят ти  Peace

# 158
Добро утро !   HugВчера нямах възможност да седна пак на компа , но сега виждам , че няма никакви отзиви за тези хапове дето ви питах !  Thinking Не сте видяли или не знаете нищо ? Дайте някакво мнение де  Praynig Мен много ме натискат тук да почна да го пия това , че да си запазя зъбите , но аз не смея чакам и вашето  мнение  newsm78
Тъй като не си написала правилно името, предполагам, че става въпрос за Зимафлуор-това е допълнително флуор, който само в България изписва. Това е много остарял навик в България. Всички страни отричат допълнителния прием на флуор. Потърси в интернет има много информация против флуор, колко вреден е и т.н.
Аз лично никога не бих причинила това на мен, на нероденото ми бебе и на детето ми (защото ги дават на децата докато порастнат)
И въобще е лъжа, че помага срещу кариес, а по-скоро запазва отвън зъбите, а ги руши отвътре.

опа, видях, че Дъмпер ти е отговорила вече.

# 159
Добро утро и от мен - една именница днес Wink
Бонбони за всички! Simple Smile
Вчера разглеждах за лосиони за тяло за бременни, вие вече ползвате ли нещо и можете ли да препоръчате?

# 160
  • Бургас
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet
И аз се интересувам от отговорите за лосионни против стрии, да си сверя малко часовника, не че има смисъл от тях, аз предната бременост се мазах от 3 месец до края по два пъти на ден, с почти всички видове които се продават на бълг. и чуждия пазар и в резултат корема ми е като географска карта  Twisted Evil Close Twisted Evil, всичко е до ген и кожа /това е мое мнение/, но смятам и този път да се мажа за лично успокоение, може и да предотватя някоя стриичка,  Thinking знае ли човек

# 161
Честит Имен Ден на Надето smile3525 аз ползвам Percutalfa препоръча ми го кожен доктор .Някой пие ли Сорбифер-желязо,на мен ми става лошо от тях,но трябва да ги пия Weary

# 162
честит празник на всички именници   bouquet
аз не смятам да се мажа, безсмислено е вече да си давам парите на вятъра  #Cussing out

# 163
  • Sofia, Bulgaria
Честит празник и от мен на всички който празнуват  Hug  bouquet

Незнам как се пише защото не съм го и чувала .Не ми го даде и лекар а жена която наскоро роди и каза , че на всички го изписват и се учуди , че на мен никой не ми го е дал . Аз с предните си бременности не съм пила нищо такова и си мислех , че това са нови неща по съвременни  Embarassed но от това което видях от вас мисля , че вече съм сигурна няма и да пия такова нещо  . Щом преди съм оцеляла без него защо ми е сега ?  newsm78 Мерси за отзивите ви !  Hug Лек ден на всички

# 164
Да ти е живо и здраво името, Надето Hug!!!
По отношение на мазилата за стрии моето мнение е, че от голямо значение си е еластичността на кожата, но все пак роля играе и мазилото Peace. Аз се мажа с кокосово масло и масло против стрии, и двете на Икаров( с добри отзиви са  Peace). Иначе какаовото масло е много подходящо, но аз като не намерих на 1-2 аптеки и се задоволих с кокосово. Иначе съм чувала, че най-ефикасно е мазането с пача мас  Blush,  но трудно се набавя...кой ти гледа патици... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт