Чакам среща тъй голяма,през АПРИЛ да стана мама!

• 16 333
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet
Рони, интересно ми е да не би да се казваш Вероника и да имаш имен ден, защото и аз се чудя дали имам. Ако искаш ми отговори на лични.

# 211
Здравейте, момичета, и аз не съм се включвала от доста време, но при мен засега  newsm17  всичко е наред, и затова не пиша, а само ви чета. Добре дошли и от мен на новите момичета!!!!  Мен ме чака сега преглед на 26 в Варна и да се запиша там за ЖК и след това началото на Октомври ще ходя пак до Плевен за поретното вливане. Но хубавата новина е че за сега успявам да ги моря тези NK-клетки. Показателите от първото мивливане са супер  Peace  Много се радвам, а и честно казано, съм и по спокойна вече.

За мазането, аз почнах вече с маслата На Икаров, бях препоръчала на сестра ми да се маже с тях и няма нито една стрия, та се надявам и с мен да е така  Wink

Момичета, за количките, аз съм се спряла на тази:  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4877  Какво ще кажете за нея?

Ох и на мен май вече не ми стават панталоните, коремчето ми ги опъва, само саката ще си нося май след няколко седмици. Май трябва да се завъртя покрай магазините за бременни вече.
Лека вечер на всички от мен и прегръдки    Hug

# 212
ЗДРАВЕЙТЕ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ-ЗДРАВИТЕ БЕБЕНЦА ДОГОДИНА   bouquet

# 213
Моето коремче се появи още преди месец. Направо се чудя какво да облека. В работата още не съм казала, защото искаме да мине първо изследването в 14-та поликлиника -Ранна фетална морфология. Това ще е чак на 13,10,08, а колежките вече ме подкачат че добре си похапвам. Струва ми се че ще ме разкрият преди да съобщя. Честно казано ми е някак притеснено. Всъщност не сме казали нито на роднини, нито на приятели и това че го пазим в тайна вече ме измъчва.
Момичета, искам да попитам нещо. Аз пия Дуфастон 2х1  още от самото начало на бременността.Лекарят ми каза че е добре да го вземам но нямам спомен да ми е казал докога.След 2 седмици ще ходя на преглед, но моля да споделите ако някоя от го взима. 
относно дрехите за бременни - не е ли рано?

# 214
  • Пловдив
За Дуфастнона , аз също го вземам от началото , и на мен док ми каза да не го спирам , защото имало опасност да прокървя....на преглед съм след 1 седмица и до тогава със сигурностще го пия а след това вече не знам.....Но като цяло знам че се пие поне до 12г.с макар , че има момичета които го пият и до 20 г.с. ако разбира се има показания за това  smile3506

# 215
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet
Рони, интересно ми е да не би да се казваш Вероника и да имаш имен ден, защото и аз се чудя дали имам. Ако искаш ми отговори на лични.
Не се казвам Вероника.  Laughing Мамата ми е искала да ми даде това име, но то не е съществувало в списъка на соц.обществото за имена и ми се е разминало. Рони съм само във форума, но напоследък все по-рядко чувам моето си име. Мъжът ми също доста често чува, че булката му се казва не така, както я е намерил.  hahaha Всъщност този ник си го харесах заради Роналдо и Роналдиньо, и особено заради Роня, дъщерята на разбойника.  Mr. Green

# 216
Пипи,честито ти близначета и от мен  Grinning

честит имен ден на вссички именнички   bouquet

tai,треснаха ни хормоните от раничко  Mr. Green Heart Eyes

chockolina,аз не съм много фен на Джането,но пък го хвалят доста.честно казано и аз съм се омотала с тези колички,избора явно ще е труден  Tired Новият бъз не го искам,много е тесен летният кош,мислех за Стоккето/него харесвам особено ,но моят мъж много го харесва/ ,Плей/много го харесвам,но пък половинката не  Mr. Green/,Бъгстъра гледах също  Rolling Eyes

ПО повод списъка,най отдолу Тай беше оставила момичетата без термин,които са писали веднъж и толкова,но ние сме вече в 3-ти месец и никой от тях не влезна да напишем поне термина им,това ми "говори",че или не искат да пишат или не знам  Rolling Eyes
Искам да отбележа,че това не е някакъв специален списък,той си е за нас,хората пишещи тук във тази тема  Grinning

# 217
За токсоплазмозата - не само за тези, които гледат домашни котки:

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/485964/an//page//vc/1

Мисля, че няма да има нужда да се отказваме от любимците си по време на бременност  Wink Но то си е до личен избор, де.

# 218
Мисля, че няма да има нужда да се отказваме от любимците си по време на бременност  Wink Но то си е до личен избор, де.

Въпрос на личен избор.Въпреки,че аз съм лудо влюбена в кавказката си и въпреки ,че живеем в къща когато бях бременна с дъщеря си  аз и половинката реших ме  ,че е най добре за мен и детето  да сме далеч от нея и я оставих във къщата на село,разбира се там пък още повече я гледат  Grinning Но това не означава,че съм се отказала от нея,обожавам я,но не давам детето ми да има близост до кучето  Naughty

# 219
А понеже при нас няма никаква опция на кого да го дадем временно, за мен си е отказване. Нямаме села, нямаме роднини, които да са склонни да го гледат, та за мен тази информация за рисковете от токсоплазмоза е ключова. Та, всеки се разполага спрямо вариантите, които има.

# 220
Не мисля,че някой трябва да се засяга,всеки има право да изказва мнение и да взима решения спрямо животното си.Много хора гледат животни и деца заедно,но за мен лично е недопустимо малко бебе да има допир до животно  Peace,както пък за други това е напълно нормално,затова и живота е толкова шарен,защото ние хората сме различни  Mr. Green

# 221
Ама разбира се, аз не виждам някой да се засяга, извинявам се ако съм прозвучала така  Mr. Green обменяме мнения, нали за това сме се събрали Simple Smile

Хм, а сега забелязах, че ми пише до аватара, че имам само 1 публикация. Как се брои, че е 1? Не че е нещо важно, амам понеже не съм много опитна във форумите, ми стана интересно.  newsm78

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 22:26 от brilliantine

# 222
Здравейте момичета  bouquet!
Не се включвам често, но то е защото няма какво да се оплача или похваля.За сега имам много работа и се прибирам късно, та нямам много време за развлечения които ми липсват понеже съм капнала.Свекърва ми нещо не е добре, та мъж ми е много изнервен и аз гледам да помагам с каквото мога.Липсват ми миговете с детето, но за щастие вече доста време ми е здрав, че доста боледуваше по едно време.Иначе си взех фотоапарат за 900лв.(на изплащане), но си ми е голяма страст и аз много му се радвам.Корема за сега си е нормален.Доста хора не знаят за моята бременност, та щом не са разбрали, то не си личи значи Laughing.
Лека вечер Hug!

# 223
Ама разбира се, аз не виждам някой да се засяга, извинявам се ако съм прозвучала така  Mr. Green обменяме мнения, нали за това сме се събрали Simple Smile

Hug

# 224
публикациите в отчетните теми и клюкарника не се броят

Общи условия

Активация на акаунт