Споделете 78

• 26 238
  • 982
  •   1
Отговори
# 900
  • о`майна лунна нощ е
Лиска е с временен бан, доколкото разбрах. Скоро пак ще е при нас.

Стига де - петък е, ама трябва ли да напуснем всички едновременно. Мен ми е простено. След половин час ми хлопват вратата на нета.

# 901
Баси зора да влезе човек.
Отговарям на последното запитване. Доколкото разбрах от бате Тони /от него ли беше newsm78/ е Лиси е изгонен"о" за срок от 20 дни. И на мен ми липсва доста.
Бо, отговарям на последното към мен. Като бях дете не знаех к`во е бицепс, ни трицепс. Приех теорията "синтетично", тъй да се каже - ръка, една ръка. Като тръгнАх да ти отговарям, се замислих "аналитично", спаред множествения характер на знанията си към настоящия момент - крак - части на крак. Ако ти се заяжда, заповядай. Аз и без това си тръгвам след малко. Зоро почна. За статистиката - ще се върна. 55кг съм. Несъвършена красота. Mr. Green

# 902
Ако бебето продължава да спи ще изпусна парада на военните оркестри, за два дни има фестивал в града, международен.
Скоро ще имам нов аватар, с който Окоча ще си плакне очите, даже се чудя дали да не и го дам.
Пет страници честитки за Фрида и почти толкова в спор за някви политики.
А Фрида дали само е подписала или и купон е вдигнала?

# 903
Ох, политика и алтернатива ми харесват само в ед. ч.

Караници и нападки не ми харесват нито в ед. ч., нито в мн. ч.

Напускам.
Нимой! Обичам та!!! Hug Hug Hug И ако го сториш,пак ази ще съм виновна! Laughing....И аз напущам,идат почивни/празнични дни,за това трябва сили да сбирам.Пък и нито съм отегчена,нито интелектуалка в смисъла,който Сливко влага в думата. Laughing

# 904
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че съм ентусиазирана, ако успея да навия един приятел, да отидем да направим преход през Харамийската пещера през почивните дни. Това ми е мечта вече пета година,  но по ред причини все го отлагах.
Имам огромното желание да се изкатеря през нея и накрая с гордост да си закова китапа за прехода на прясно боядисаната стена.

Споделям, че все още съм 47 кг., ако продължавам да се тъпча с тези темпове, ще загладя косъма скоро.

# 905
Мебелта - има го в правописния речник, моля ви се, изненадах се.

Петък, минава пет. Едно време по това време се гиздех за вечерно излизане. Сега беля лук.

# 906
Едно време по това време се гиздех за вечерно излизане. Сега беля лук.

О мОрес, о темпОрес! Извинявай, но ми стана весело.

Бейлис в шоко, Харамийската пещера е трудна за покоряване. Адреналин!

# 907
Не е чак толкова трудна. Аз минах маршрута на 5 големи бири и една малка. Съвсем сериозно. Единствено малко се изплаших като увиснах на въжето при спускането и не виждах дъното. И понеже ме спуснаха първи от групата, докато дойде следващия, ме беше страх от заблудени мечки.
А да, освен това имах само една цигара, която веднага изпуших и понеже както ви казах ме беше страх от мечки, ми се пушеше още. Вторият обаче, който спуснаха от горе се оказа непушач, та си отчаках.

# 908
Пък аз няколко пъти съм ходила на мястото и само в таз пещера не влязох. Ще идем да я минем с децата.
Изпуснах манифестацията, но попрегледах форума.
Разгледах и снимките от сватбата на приятелката. Весело весело, ама не е за мен, по-добре като страничен наблюдател.

Едната нощ спахме ей тук - http://dragomani.com/?page=intro - много е яко, препоръчвам

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 18:09 от ДеЩоВиди

# 909
Някой да сподели кво е станало на Стадион Спартак .. за гр.Варна имам предвид ???Имало полиция това онова , айде споделяйте де  ??? Rolling Eyes newsm78

# 910
Започват да ми харесват минутите в офиса, след края на работния ден. Гот е, защото са само за мен. Моето лично време, з амоите лични неща.

# 911
Преди два три дни откриха една огромна зала на пещера край Смолян, край село Смилян.
Обаче до залата се стига през сифон. Обаче на другия край на залата има още един сифон,
през който никой още не е минавал. А зад него какво има, не се знае.
Аз съм виновен за политиките. Поемам вината, заедно с мезетата.
Защо на мъжете ни жълтеят аватарите - моя, на Тони, На Сливко?

# 912
Вълкът с дълъг ник , да не става въпрос за пещера "Ухловица"?

# 913

Сигурно, много голяма зала, към 40 метра висока, вчера или оня ден бе това.
Ръководителят на спеолозите каза, че са малко на брой, за да атакуват и следващия сифон.

# 914
Гледам концерт на FatBoy Slim в Бразилия.
Искам да се перодя там в другия живот.

Общи условия

Активация на акаунт