Споделете 78

• 26 236
  • 982
  •   1
Отговори
# 915
Някой да сподели кво е станало на Стадион Спартак .. за гр.Варна имам предвид ???Имало полиция това онова , айде споделяйте де  ??? Rolling Eyes newsm78

Незнам какво става, но като минах в 16 ч.имаше полиция.
Ходихме на тренировка и сега като се прибрахме-19ч., се струпала още полиция и видях някакви арестувани на входа на платения паркинг.
Миналата година бомба бяха сложили там, май пак по същото време беше.

# 916
# 917
Споделям чаша бяло вино.
Фрида, честито!
Наздраве!

# 918
О, и аз съм на бяло вино тунай мулинай. Наздраве! Вече успокоих топката, мисля, надявам се, ама не бива да помрачавам удоволствието от виното, милката и идващите 3 почивни дни, една от мечтите ми - седмицата да започва директно от вторник  Sunglasses

# 919
Пържа риба и цялата къща мирише на вкусно. Ако можех, щях да живея само на морски/речни твари и салати, но за нещастие мое трябва да готвя и друго  Laughing

# 920
Както вече споделих, пия бяло вино, имам цигари, но нямам огънче.
Прерових всички джобове и цялата къща...
Естествено намерих нещо, което се убих да търся преди време.

Sad

# 921
Разликата между мъжа и батерията била, че батерията има поне един плюс.  Laughing
Наздраве с червено вино. Разболявам се. Ще мина на ром.

# 922
Разликата между мъжа и батерията била, че батерията има поне един плюс.  Laughing
Наздраве с червено вино. Разболявам се. Ще мина на ром.

За да протече ток обаче е нужен и минус...

# 923
Няма го подписът на Вълка.
Жалко.

# 924
Мария Лу,можеш да си запалиш цигарата от котлона, реотана на фурната, .....и още много варианти. Можеш да помолиш и съседите за огънче, но се губи емоцията.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 21:02 от мама_знае

# 925
М Лу, тостер?

# 926
Запалих си. Мерси.

# 927
Ще си сипя един вермут във ваша чест, сътемници. Милото ви нарича Споделелки Mr. Green

Днес се изявявах на много различни поприща, заложих много капани дет' се вика. Дано в поне един да се хване нЕкое рибе.

# 928
Освен да ви споделя, че утре /живот и здраве/ ще е първият ми работен ден от новия семестър. Mr. Green Мдам съботата е работен ден, и неделята тоже. Mr. Green За това пък в понеделник почивам, а оттам нататъка струдентите са виновни за всичко. Laughing

Имаше преди време един собственик на ФК "Черно море" дето го депортираха в Чечня Mr. Green заради наркотици и оръжие. Нищо в българския ФК не мой да ме впечатли. Копелдашка мафийка.

# 929
  • София
Споделям, че температурната разлика между Пловдив и София е голяма. Днес проверих лично.
Завидях за пловдивското слънце, неблагородно.

Общи условия

Активация на акаунт