Споделете 78

• 26 312
  • 982
  •   1
Отговори
# 735
  • UK
О, забравих да спомена, че днес умрях от смях като видях някакъв плакат на който Лили Иванова се е направила на Бил Каулиц.

# 736
Пък Г. Първанов ни съветва да си разхвърляме спестяванията в няколко банки.
Да му мислят тези, дето имат спестявания! Mr. Green Затова по-добре яж, пий и си носи новите дрехи! Я световна финансова криза, я нек'во устройство дето ще ни вкара в черна дупка... не се знае до кога сме.

ПП. Купих мънички, сладки, сини буйки Heart Eyes , които приличат на маратончици! Сега или ще се побъркам окончателно покрай бебето на приятелката ми, или ще ми се прииска пак бебе. Crazy

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 17:48 от Балу

# 737
Аре чао и от мен. Играчът си затваря лаптопа и си тръгва. Балъците остават. В офиса имам предвид Simple Smile

# 738
Уф, Шехина, хем знам, че е братовчедче, хем като те видя и си викам "Я, Шехина ще има бебе". Joy
Ео, може и така да се приеме - братовчедчето ми идва тъкмо навреме, за да инвестирам в него собственото си желание за дете.

Абееее и аз така си мислех, ама не ми се получи, уж инвестирах, ама много ми и остана Laughing
Благодаря  Hug

Много се уморих днес. А почти нищо не правих. Опитах се да се измъкна от едната задачка, но ме скишиха в ъгъла половин час преди да си тръгна. Изпълних я, де, ама можеше и без нея да мина  Sunglasses
Купих си една книга за здравословни работи на английски. Ко му плащаш, 2,50 сега ще науча всичките билки на английски  Sunglasses

# 739
Милен Цветков представя: Емел Етем в ролята на глухата телефонистка. По Нова.

# 740
Милен Цветков нещо не е добре. Трябва му дълга творческа ваканция на някой самотен остров, за да си почине пълноценно. Иначе телефонистката наистина е глуха, хитра и дива селяндурка.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 18:52 от Мишона

# 741
Много е яко да те подстригва мъж/не, не ме е свалял/ Simple Smile
Андже, не са крий, ши черпя!
Кампар, добре завърнала се.
gergi, ти също! Чудех се къде си.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 21:57 от Дренка

# 742
Голямо търчане по книжарниците и пак без една тетрадка остана детето.
Свършила просто.

Споделям мезенца разни, сиренца, скариди и бяло винце - шардоненце.
НАЗДРАВЕ ! Отивам да пирувам.Е така без причина, просто ми е весело днес.

# 743
Жалко за Вила. Черно море да му мисли, защото и те са тръгнали по същия път. За Левски няма какво да говоря още. Свикнах да понасям подигравките на следващия ден  Rolling Eyes

# 744
Споделям, че мушнах дебелата завивка в калъфа. До сега се завивахме само с чаршафа, но последните две вечери ми е студено нещо.  Rolling Eyes
Освен това, смених местата на летните и зимните дрехи. Мразя го този сезон. Мразя, мразя, мразя!  Crossing Arms

# 745
Къде, по дяволите, е глобалното затопляне? Някой да има информация?

# 746
Споделям че виждам тук в темата познати физиономии . Rolling Eyes

# 747
Милен Цветков представя: Емел Етем в ролята на глухата телефонистка. По Нова.

Ауууу как можах да го изпусна. Ама като влизам от дъжд на ветър тука..
Тая господжа ще одруса яко държавата, чудех се няма ли начин да бъде одрусана тя самата..някак си.  newsm78

# 748

От спама са, нали?

# 749

От спама са, нали?

Сега станаха ли повече или не...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт