Споделете 78

• 26 277
  • 982
  •   1
Отговори
# 870
Флоро, бегаш по тъча. Laughing Нема значка.

# 871
 Ама за тантум верде сте чували, нали?  

Също и за тантум роза.

# 872
Не, Мишон. Уморена съм от ченгелчета и лулички. Друго в момента не ме интересува. Не ми е интересно просто.
Политиките на двете страни  са... довърши както щеш. Правилно е и от граматическа, и от стилистична гледна точка. Дали ти звучи добре, си е друга работа.

# 873
За печките и климатиците. Да споделя. На който са му студени ръцете, му е топло сърцето. И обратно. Туй от дете го знам /само как звучи, а Flutter/ Mr. Green

# 874
Не, Мишон. Уморена съм от ченгелчета и лулички. Друго в момента не ме интересува. Не ми е интересно просто.
Политиките на двете страни  са... довърши както щеш. Правилно е и от граматическа, и от стилистична гледна точка. Дали ти звучи добре, си е друга работа.

Правилно е ама некой друг път.

Политиката на двете страни е коренно потивоположна. Е тва е правилното. Аз дето съм толкова прост, въпреки че съм многопластов според Галлл, го знам, а вие не. За кво верно си давахте парите за висше, а?

# 875
За печките и климатиците. Да споделя. На който са му студени ръцете, му е топло сърцето. И обратно. Туй от дете го знам /само как звучи, а Flutter/ Mr. Green

Това и аз го знам от дете, но винаги ме е измъчвал един въпрос: А, на който са му студени краката, кое му е топло?  Flutter

# 876
Ох, като ви чета и ми се смръзнаха краката, обух си чорапи най-сетне  Grinning

# 877
Селинджър, не се изказвай неподготвен. Думата политика има няколко значения. И в зависимост от значението има или няма множ. число. По- добре си остани на ниво елементарен сваляч, щото до там ти се простират силите.

# 878
Майкоууу, направо чета и не мога да повярвам....Абе вие за плуралия тантум и сингулария тантум не сте ли чували, а? Ми то това в шивашкия техникум го учихме. За кво ги завършвахте тези висши...?!  Ама за тантум верде сте чували, нали?  Има думи в езика, които са само в единствено число или само в множествено.
Как да ти кажа,Сливко...имаше едно момиченце,хиперактивно,непоглеждало по думите на майка му четка и боички,пък за 8-ми март и нарисува прекрасна картина,с много пъстри и различни цветя.Изобщо не съм и помагала,просто стоях до нея и си дърдорехме...като си спомня усмивката и почудата на майка и,все си мисля,че имало защо да завърша висше.Освен това,човек докато е жив се учи,мисля.Само...(хайде,да не използвам лексиката за обиди),би бил винаги убеден във вечната си правота и негрешимост. 

# 879

Това и аз го знам от дете, но винаги ме е измъчвал един въпрос: А, на който са му студени краката, кое му е топло?  Flutter
На равнището, на равнището е отговорът. Значи: ръце - сърце, крака.... стъпалата или бедрата имаш предвид? Laughing

# 880
Хохооохоо, много сте ми докачливи бре....Защо така? Че и обиждате... И квалификации и съвети раздавате...Simple Smile Ще умра от смях. Ама бат Сели си пие вискито, слуша си Майлс и му е през дедовия.

Аре наздраве. И нема се плашите!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 16:14 от Сливко

# 881
  • Бу-у-урга-а-ас
Вече съм шофьор. Другата седмица съм на някакъв БЧК курс и действам за книжката, че ми писна да съм без возило.
Честито на младоженците! Дълго и щастливо младоженчество! Peace
Студът победи и моята къща. Добре, че не се заседявам много.

# 882
Някой знае ли вчера Станишев, как се е договорил с Путин за руския дълг към България? Стиснаха си ръцете и казаха, че е пито платено. Нещо не ми харесва това. Защо са се срещали на 4 очи и защо не казват, какво и как са решили? На практика - проблема бил решен. Това означава ли, че вече е платен дълга?

# 883
Следете играта, ало. Вълкът беше казал че в парламента всички правили политики, тук не става въпрос за много държави, а за една и един парламент. Не може парламентарна група или кво да е там, да има политики. Така че има разлика, който не го мързи да се върне да провери. И да, и да я има думата в мн.ч., дори и да е рядко, е мега тъпо.
Думата алтернатива, до колкото знам,  е единствена възможност, така че няма как да има няколко такива. Не ми се рови да проверявам, аз си знам, че съм умен, но и интелигентен.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 16:20 от тони сопрано

# 884

На равнището, на равнището е отговорът. Значи: ръце - сърце, крака.... стъпалата или бедрата имаш предвид? Laughing

Ако е стъпала и бедра, то тогава е бицепси и длани.
Ти, бицепсите ли имаше предвид?  Wink Там не съм измръзвала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт