Споделете 78

• 26 277
  • 982
  •   1
Отговори
# 885
Единствена, с едно "н".

# 886
Досега ни убеждаваха, че денационализация му е майката,
разграм на мастодонтите и конкуренция.
Днес обединиха пет мастодонта и направиха тиранозавър рекс.

Център за изследвания и политики за жените http://www.cwsp.bg/htmls/home.php

Ще ви предадем две информации от чужбина.
Ще ви доставим 220 напрежения.
Ше ви донеса три води от два кладенеца.

# 887
Не го знам това издателство, обаче искам да споделя, че new-books.eu ме дразнят безмерно! Ако някой от тях чете тук, да бъде така добър да ми отговори на запитването докога ще си чакам книгата! После спокойно може да си ходи!
Възможно ли е като чатите, да избягвате цитати в цитатите. НЕ ги чета, ама ме дразнят Mr. Green

# 888
Възможно е. Честита прическа!

# 889
Ти пък ще кажеш!!! Laughing На мен ми звучи тъпо! Mr. Green Mr. Green Laughing Hug

# 890
Някой знае ли вчера Станишев, как се е договорил с Путин за руския дълг към България? Стиснаха си ръцете и казаха, че е пито платено. Нещо не ми харесва това. Защо са се срещали на 4 очи и защо не казват, какво и как са решили? На практика - проблема бил решен. Това означава ли, че вече е платен дълга?

Какви са политиките на двете страни се пита в задачата? Simple Smile

# 891
Не ме домързя и се разрових в речника, за да е по-точно.

Алтернатива - наложителна необходимост да се избере само една от две или няколко взаимно изключващи се възможности.

# 892
Голямо нашествие от спама и отчетните. Не съм казвал, че Анджи и Мишон са виновни, не. Обаче емотиконите и чаршафите и лигите яко се увеличиха. Евала.
Алтернативи и политики в една държава, хаха.

# 893
Аз съм виновна, естествено.

# 894
Споделям прекрасно настроение.

# 895
Тони, като ти гледам постовете - почти всеки твой пост е да хулиш и оплюваш някого. Така ли трябва да бъде, това ли е твоето амплоа?

# 896
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че в Търговския регистър са станали като Макуин Светкавицата, Спиди Гонзалез и цялата им рода.  Вписали са един ГФО, докато момичето, което го е подало, затвори вратата отвън.

Споделям, че все повече ме хваща яд на няколко човека. Ако боят помагаше, до сега да съм ги разтрила здраво.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 16:53 от Бейлис в шоко

# 897
  • Варна
Сопрано, относно мн.ч. на политиката и алтернативата може би трябва да се погледне синтетично и аналитично.
Синтетично - само в ед.ч.
Аналитично - и в мн.ч.
 Crazy

# 898
Обаче емотиконите и чаршафите и лигите яко се увеличиха. Евала.

Затова е виновен Еди, че кастрира Лиска. Няма балансьор сега и лигите натежават.

# 899
Ох, политика и алтернатива ми харесват само в ед. ч.

Караници и нападки не ми харесват нито в ед. ч., нито в мн. ч.

Напускам.

Общи условия

Активация на акаунт