"Скоро аз ще бъда булка, а пък МАРТ ще люшкам люлка"

• 15 580
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
rossykv  за прегледа, да казват,че било по-добре този преглед,т.е.по-точна информация за риска от малоформации и бил по-надежден от БХС (т.е. няма нужда от от друго изследване, щото това било най-доброрто и ако всичко е наред - ок, ако е по-висок риска вече те подлагат и на други изследвания). А предгледа е около 20-30-40 мин. и е 65лв. записват всичко което виждат, после ти го обясняват и ти дават едно листче, на което е описано всичко и снимка си поисках. И така, доволна съм и съм много по-спокойна.
а за матрак - росмари се казва фирмата и е пенолатекс матрака - страхотен е и го препоръчвам!!
ЛЮБИМА най-добре се обади и питай АГ-то си!

# 151
  • Пловдив
За матрак - горещо препоръчвам на ТЕД - Фаворит S, двулицев, но не по-скъпия Фаворит S 7 (по-твърд е). Ето и линк сама да прецениш, според размера е и цената http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=mattress& … 63acf2e77417ba7d7
Малко са скъпички, но според мен напълно си заслужават парите. Дори за детското легло поръчахме от там, двулицев 60/120 ни излезе 60 лв и то експресна поръчка - за 3 дни.
В тази връзка се сещам да споделя нещо - кокосовото специално матраче, което ни предложиха в магазина (около 70лв) се беше издънило за 1 седмица от 4 кг бебе Shocked
ЛЮБИМА, според мен по-добре го спирай по-рано, отколкото по-късно. Пък и ако нямаш проблеми, не виждам защо трябва да се пренасищаш с тоя хормон.

# 152
rossykv ние в началото на годината си купихме спалнята и от магазина който е взехме продаваха и матраци. Нашият е латексов мисля, че марката беше Sunrise  и беше на промоция около 350 лв. Да ти кажа много съм доволна нитое много твард нито е мек приема леко формата на тялото, по принцип знам, че латексовите са по добри от пружинните  Simple Smile

# 153
о, да и си записах час 1 месец по-рано, казаха ми,че и за ФМ (която е 20г.с.) трябва да се обадя месец по-рано.

# 154
Добре, де, защо тогава мен ме пратиха на БХС , въпреки, че на ФМ всичко си беше ок, в нормата и с минимален риск? Ултразвука си беше 3D ит.н. /това във Фемина/ . А от ЖК ме пращат утре за БХС, просто защото тогава пращат всички - това ми обясниха.

# 155
Добре, де, защо тогава мен ме пратиха на БХС , въпреки, че на ФМ всичко си беше ок, в нормата и с минимален риск? Ултразвука си беше 3D ит.н. /това във Фемина/ . А от ЖК ме пращат утре за БХС, просто защото тогава пращат всички - това ми обясниха.
Не се притеснявай, някои лекари се презастраховат с повече изследвания, въпреки хубавите резултати от направените досега. Отиди утре и си направи БХС-то и не се тревожи за излишни неща
Фивър утре на прегледа ти всичко ще е идеално
И на мене Утрогестана ми действа много приспивно, аз ще го пия докрая на тази седмица

# 156
никита, нямам представа защо.. ето пак линк http://www.zarodish.com/fmc-home13.htm и още един http://www.zarodish.com/fmc-home14.htm

# 157
Честити хубави новинки на мамите дошли от преглед   bouquet

За матрака - и ние сме на ТЕД, май е такъв какъвто Катерина ти е дала линк, пружинен е. Ама на мен напоследък всичко ми убива, така че суперлативи засега нямам.

Относно утрогестана - аз днес ще питам моята АГ вече да го спирам ли....не ми се купува цяла опаковка за няколко дни само. Пък и аз нямах кървене, ей така ми го изписа, за всеки случай. Незнам от тези в повече хормони ли, или какво, ама аз хич не съм сънлива като вас... Rolling Eyes през деня хич не ми се спи, а вечер задължително се будя 2-3 пъти и се кокоря 1 час... Ако като спра да го пия, вече спя нормално, ще съм сигурна, че е от него Tired

Между другото с предишната си бременност страшно много ми се спеше през деня (а не пиех никакви лекарства), а сега хич . Кво е туй чудо - незнам!  newsm78

# 158
Здравейте,момичета!
Едно бързо дзак и поздрави от мен Hug
Ще пиша повече тия дни,а в петък съм на преглед(трябваше понеделник,но няма да устискам)
Приятна вечер на всички  bouquet

# 159
  • Пловдив
Аз бързах да се похваля, че всичко е наред, но ето че се връщам от тоалетната и видях, че съм прокървила малко  Cry Сега се чудя какво да правя - нали вчера следобед бях на доктор, всичко беше наред, пък и той чак утре следобед е на работа  Rolling Eyes Мислех да ходя на частно към края на месеца, но ако до довечера прокървя още няма да устискам. Sad

# 160
  • София
Мерси за всички отговори за матраците. Много благодаря наистина и извинявайте, че ви занимавам. *Nikita*, ще се радвам като питаш мъжа ти пак да ми пишеш. А, иначе, много готино така - явно новия матрак ви е бил на късмет. Simple Smile
Нефертити, браво за прегледа. На fever и всички останали, които са утре - чакаме включване. Аз чакам и зеленото човече да пише довечера!  Hug
annimm, много се  радвам за теб и мерси за дългия отговор. Мерси и за препоръката за матрак, не я знам тази фирма - сега ще се поразтърся. Мекичък е, нали?
Катерина78, този ТЕД - Фаворит S ми хареса - мерси за предложението и сайта. Вие на него ли спите? Мекичък ли е?
annabell, мерси много - и за тях ще се разровя!  Hug А, помниш ли модела, че имат много в сайта?
Лека вечер на всички, аз най-после си тръгвам от офиса!

# 161
  • Пловдив
Да, на него спим близо 3 години, страшно е мекичък и не е мръднал. Двулицев е, въртим си го при смяна на сезоните. Пружините са увити всяка поотделно и изобщо не се усещат. Аз съм много чувствителна към пружинени матраци по принцип, но този е вълшебен. Като отидем на хотел и не можем да спим, така става като се разлигави човек Laughing

# 162
Катерина78, обади се на лекарката си  Praynig Сигурна съм че всичко е наред!
Аз да ви кажа че първите ми изследвания вече са готови-ами всичко си е наред.Кръвната ми група е А+, което означавало че и резус фактора бил положителен, а това е добре.Хепапит B отрицателен.Кръвната захар също си е в норма, както 8-те показателя за хематологията.Притеснява ме само че хемоглобина ми е малко нисък-116 от възможни 120 до 160 Rolling Eyes Някой да знае нещо?Всъщност аз ще питам лекарката си следващия път като отида на преглед Peace

# 163
  • под кривата круша
Белла, при мен е 118, казаха ми нормален. При последните изследвания от работа беше 114 / не бях бременна/ , също го водеха нормален. По-висок по-добре ама кво да правим Tired И моята група е А+.

# 164
Аз пък трябваше тази седмица да бъда на преглед , защото последния ми беше на 18.08.2008, но сега доки е много ангажиран и остава за следващата седмица и сега се притеснявам дали не става много късно.На мен са ми правили само първите пълни изследвания за бременността , а сега кое следва БХС предполагам и 3D?????В Пловдив къде се ходи на 3D?

Общи условия

Активация на акаунт