Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 560
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
Linkata, много благодаря за информацията. Вече ще мога да действам по-въпроса с курса значи. А ти имаш ли някакви впечатления от този център или просто си видяла реклама?

Ако няма проблем с възрастта на децата ние най-вероятно ще дойдем. Да разбирам ли, че точната дата ще се определи след края на гласуването и до тогава мога да кажа със сигурност?

# 211
Момичета, онзи ден бях за първи път във "Вис Виталис". Направи ми впечатление голямата разлика на цени на едро и дребно. Някой знае ли какви са условията за пазаруване по цени на "едро"?

# 212
  • Пловдив
Linkata, много благодаря за информацията. Вече ще мога да действам по-въпроса с курса значи. А ти имаш ли някакви впечатления от този център или просто си видяла реклама?
За жалост нямам впечатления, видях обяват в един детски магазин, и после им намерих сайта в нета. Успех ти желая!

# 213
Момичета, онзи ден бях за първи път във "Вис Виталис". Направи ми впечатление голямата разлика на цени на едро и дребно. Някой знае ли какви са условията за пазаруване по цени на "едро"?
Трябва да си регистрирана фирма за бебешки стоки, майче Rolling Eyes

# 214
За партито броите още една мама с двама палавници

# 215
  bouquet
Е, значи няма как да стане. Аз си мислех, че ако има някаква минимална сума на покупките и просто трябва да имаш регистрирана фирма ме устройва като вариант, но явно условията са други.

# 216
  bouquet
Е, значи няма как да стане. Аз си мислех, че ако има някаква минимална сума на покупките и просто трябва да имаш регистрирана фирма ме устройва като вариант, но явно условията са други.

Имат и някакъв ограничен брой ВИП карти , с които се пазарува на цени на едро, но как човек се сдобива с такава не знам .
Аз отдавна не пазарувам от там, много неща са с по-високи цени от другите магазини... Единственото удобство е ,че всичко е на едно място  Peace, но пък защо човек да не се поразходи  Hug

# 217
Аз да си призная от две години живея във Варна и там цените са много по-високи на всяко едно нещо, а детските стоки са направо с кошмарни цени. И като отидох във "Вис Виталис" цените ми се видяха определено поносими. Но пък сега имам време да се разходя из Пловдив. Flutter

# 218
И аз мисля,че ще е добре кьм 18,ще имаме повечко време да се видим на спокойствие. Някой сьщо така трябва да отиде до там ,да се видят примерни менюта за децата и да ги обьсидм тук предварително.

# 219
  • Пловдив
kremena, на последният детски рожден ден нямаше меню за децата. Единствено сокчетата бяха по масите. Донесоха 2 плата със мини хапчици и 2 с бутер-банички. За мен беше по-приемлив вариант от сандвич с пържени картофи, както и за повечето присъствали.

# 220
kremena, на последният детски рожден ден нямаше меню за децата. Единствено сокчетата бяха по масите. Донесоха 2 плата със мини хапчици и 2 с бутер-банички. За мен беше по-приемлив вариант от сандвич с пържени картофи, както и за повечето присъствали.

Ами и това е чудесно. Може би работят с някаква кетьрингова компания и от там може да се порьча. Честно казано изобщо нямам претенции  за меню,моя яде всичко,но предпочитам да е нещо по-читаво от пици на парче и пьржени картофи.

# 221
Аз ви предлагам да направим така, след като се уточни датата за партито да се запази деня. И след това един ден да отидем да видим какво ще ни предложат, ще набележим няколко варианта и после ще ги объждаме тук. За да са удовлетворени повече хора.
Вчера като звънях жената ми каза, че менюто трябва да е заявено не по-късно от седмица преди празника.

# 222
. И след това един ден да отидем да видим какво ще ни предложат, ще набележим няколко варианта и после ще ги объждаме тук.

И аз това имах предвид,но няма смисьл да ходим всичките накуп,а само едно-две момичета,който живее по-наблизо.

Сьщо така предварително да се разберем ще има ли Додо Колед,Снежанка,колко струва и т.н. Защото около празниците сьс сигурсност всички ще са заети,като си спомням  мин.година.

# 223
Креми разбира се, ще видим кой точно, но трябва да знаем датата.
Иначе питах Поля за Снежанка и Дядо Коледа дали ще може от нея да наемем, чакам отговор.

# 224
Здравейте и от нас.
Редовно ви чета, но за писане време все не намирам.
Искам да ви помоля да ми препоръчате добър фотограф. Ще ми трябва за 1/2 -1 ч. мах, но искам да съм сигурна, че ще направи хубави снимки.
Предварително ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт