Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 565
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Записвам се, един брой дете и един брой родител, без никакви претенции за дата и час. Ще следя темата за подробности.

# 196
И нас ни бройте.Двамка сме  HugНямаме  претенции за мястото и датата.

# 197
  • Пловдив
Ние също ще дойдем живот и здраве  Peace

# 198
+1 дете и 1 мама . Мога да съдействам за Верди -  имам съпружески връзки  Laughing, но и според мен там е тясно и неудобно за голяма група .

# 199
И аз мисля,че Верди е неподходящо,като сетя мин година каква лудница беше,там хич не мога да си представя как ще се сьберем. newsm78 Гласувах и за дата. Според мен 27 и 28 ще е много кьсно,хората тогава пьтуват извьн града на гости при роднини.според мен трябва да е след 15-и и преди 22-ри. Много от яслите и детските градини тогава ще излязат почивка,хората отпуски.

# 200
И ниеееееееее  Hug
Ама искаме Дядо Мраззззззззззззз  Mr. Green, че сме луди по него  Crazy
Ако възможност - ще дегизираме нашия тати като такъв - много го докарва на фигура  Joy

# 201
  • Пловдив
здравейте Simple Smile
ех с мойте контузии за малко да изпуснем партито Simple Smile да се надявам че дотогава ще съм добре и ако приемете във вашата компания един по-малък щурчо......пишете и нас  Laughing
Ще се радвам да се съерем,за място и час нямаме притенции,само дето следобед спим и ако не си вземе съня е киселяче  Mr. Green .Аз също мисля че е по удачно да е преди 22 че после наистина всеки ще се пръсне нанякъде Simple Smile

# 202
  • Пловдив
И аз мисля,че Верди е неподходящо,като сетя мин година каква лудница беше,там хич не мога да си представя как ще се сьберем. newsm78 Гласувах и за дата. Според мен 27 и 28 ще е много кьсно,хората тогава пьтуват извьн града на гости при роднини.според мен трябва да е след 15-и и преди 22-ри. Много от яслите и детските градини тогава ще излязат почивка,хората отпуски.

За мен пък преди коледа е малко нагорно, но ще се нагодя някак си. Просто правя доста предколедна подготовка и не знам как ще съм с времето   newsm78

# 203
  • Пловдив
Здравейте, аз от толкова отдавна не съм писала в този форум, но остане ли ми време най-редовно ви чета. Затова и няма как да ни има на първата страничка с Ради.  Joy
Аз съм Хриси и живеем в Коматево, наблизко сме със Сис:))) Моето мишле е Радослав и е роден на 19.04.2007 във ВМИ Пловдив .
Ради сега се приспиват с татко му, а на мен една майка ми напомни за тази среща и ми стана интересно. Би било много хубаво да се осъществи наистина. И аз съм за 22 или преди това, защото точно по Коледа и после преди Новогодишните празнични дни всеки има гости или пътува на някъде. Joy
Сега пожелавам на всички лека вечер и приятни почивни дни!!! Simple Smile

# 204
  • Пловдив
За купона бройте и нас - 1 мама и 2 камикадзета. Дано сме здрави тогава.
hrisi1303, нашите малчовци са родени на една и съща дата. Ще се радвам да ги запознаем.  Laughing

# 205
Здравейте и от мен. Както вече казах и аз съм навита за коледното парти и нямам абсолютно никакви претенции за дата и час, защото не работя. И според мен Вердито е малко, а освен това става страшно шумно в залата за родителите, направо лудница. Само да питам има ли проблем възрастта на Александра? То е ясно, че аз ще си я гледам де, но все пак. И да питам вие всички ли се познавате от преди или има и нови като мен?

# 206
  • Пловдив
Velesa, мисля че ти се интересуваше предните страници от целодневна временна грижа за твоето бебче. Можеш да се обадиш тук http://www.valshebnic.hit.bg/index.htm Вчера видях в тяхна обява, че предлагат почасова грижа и по домовете.

# 207
Валерия -браво на теб . но аз точно това казах за Ленинград. че не се заплаща детския кът а само менюто за малчоганиче и за нас -някакви сладки и безалкохолни или кафе. а парите вместо за наема можем да ги дадем за Снежанка и Дядо Коледа като започнем да се ъбираме към 18 часа а Снежанка да дойде към 18.30 часа -до тогава ще са опознали децата залата и тя ще се заме с тях на игра и после -може би след час да извика Дядо Коледа и той да им раздаде подаръците!  Heart Eyes
А за 30 майки с 30 деца -може и повече с 5 деца -мисля че ще се съберем. не си спомням бройката миналата година но си бяхме множко!
И тъй като Валерия даде своето желание за помощ -май с нея двете ще действаме за да организираме това парти. само датата да потвърдите и часа дали ви устройва 18 -защото така ще можем да ползваме залата до 21 часа. а ако през деня само 1 час и 45 минути се ползва стаята- като един рожден ден!

# 208
 neonkaa Hug Пиши ми на лични или на скайпа да се уговорим.
За часа аз съм навита.  Пишете какво мислите вие?
До сега съм пребройла около 16 майки с 19 деца.
Не мисля, че ще има проблем да присъстват и майки с по-малки бебета. Peace

# 209
И нас баройте - гласувах.
Две дечица + една мама   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт