Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 570
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Гледам някакъв Боулинг в Тракия до Акваленд ...
Ами аз да ти кажа за Акваленд.... бяхме канени на Р.Д. в боулинга и тъй като синът ми все тичаше по пистите най-учтиво ме помолиха да го заведа в детския център. Вкарах го там и имаше едно момче , което трябваше да се занимава с децата.След 10 мин. ми го върнаха и ме осведомиха, че не можели да се справят с него... бил много лош. Та ми остана единствената възможност ... да си тръгна.
Аз съм ЗА коледна среща , ама Поля като реши да се включи и да ни направи предложението....  Laughing. Май само нейните момичета се справят със синът ми.

# 181
Момичета тъй като мога да се наема да организирам партито а и някой и друг да поеме с мен. но ще изчакаме и Поля да си каже предложението. за сега виждам че се одобрява  Ленинград -че е голямо пространството за всички ни и е забавно и за децата -но миналата година си спомням че поради финансовата страна се отказахме от Дядо Коледа и Снежанка. а и от момиче което да се занимава с децата ни. сега решавайте с тях без тях. и на коя дата че ще се заемат вече повечето дати в детските клубчета- за целта някой да пусне там какво беше да гласуваме а и за час!
В Ленинград ако се съберем към 18 часа ще можем да ползваме залата до 21 часа -без да я заплащаме. само консумация трябва да има. в другите центрове се заплаща залата а после и другите неща отделно. някакси детския център в Ленинград е не толкова ангажиращо -само менюто и евентоално Дядо Коледа и Снежанка или някоя кака която да ги занимава един час а после да се преоблече като снежанка и следващия час да компанира на Дядо Коледа -може да е някой аниматор и на Поля отг нейния детски център или някакви други предложения!
А и някоя анкета колко жени ще сме и с колко деца -за да видим орентировъчна бройка!

# 182
Момичета, правете си договорките, защото има неща, които не зависят от мен.
За Дядо Коледа и Снежанка - ако се каже от по-рано, мога да осигуря.

# 183
момичета а каква е възрастовата граница на децата за да знам дали ние се класираме при вас

# 184
  • Пловдив
Аз също съм съгласна за Коледно парти и веднага предлагам дати - за работещите е по-удобно събота и неделя - 20.12 или 21.12, друга възможност 27 и 28 декември.
За Дядо Коледа - малката реве от него, така че ние можем и без него, за Снежанка съм съгласна.
За часа - мисля че сутрин е по-удобно, поне за мен, но както прецените, може и към 18 часа, но тогава трябва да осигурим вечеря поне на малчуганите, не може само с кекс и сок.

# 185
Съгласна съм с казаното от Катя. Лично за мен ще е по-удобно най-късно в 18, ако може през деня още по-добре.
Давайте тези който имат желание да пишат за да се хване някаква приблизителна бройка.

# 186
Пишете ме и мен с два броя младежи...претенции за дата,час и място-нямаме.За меню-също...важното е да се съберем.

# 187
  • Пловдив
Момичета, най-добре ще е да се пусне тема с анкета в Календар на събитията. Като опции първоначално да се предложат заведения, а след като се провери кога са свободни да се сменят опциите с дата и час. За жалост, нямам време да се занимавам (или даже да селдя) така че нека някой друг пусне темата  Hug

# 188
И нас с Марти ни бройте.  Нямам претенции за меню,искаме и Дядо Коледа и Снежанка. И за времето нямам претенции-когато решите. Неонка,пусни анкета и там да гласуваме.

# 189
Предварително в благодаря за отделеното внимание и се извинявам за нахлуването в темата ви   bouquet
Следващата седмица ще съм близо до Пловдив и ще ми се наложи пазаруване на официална рокля, в тази връзка може ли да ме ориентирате къде има магазини с официални дрехи (и тук уловката) големи размери  Flutter
Поздрави и слънчев ден,
Правда

# 190
# 191
kremena, благодаря ти, и там попитах, дано да събера инфо, че така ме изненада точно преди отпуската с това парти и въобщ няма да ми остена време днес да ходя по магазините тук  ooooh!

# 192
И аз бих искала да дойда на коледата.

# 193
Давайте идей за заведения и ще пусна анкета.
Освен за Ленинград, чувам добри отзиви за пицария Верди в Кичука, има зала за деца. Лично на мене Ленинград повече ми допада.
Ако някой се сеща за други места да пише. Hug
Ето тук може да погледните в Ленинград какво представлява. Ако ви харесва може да гласуваме дата и да видим дали е свободно.http://www.sphotel.net/news.php?lang=1&cntid=12
Това което ми казаха от Детския Център на Ленинград е че залата йм е за 30 родители и 30 деца. Продължителноста на партито/те си го водят РД/ може да е до 2 часа. Трябва да се уточни дата и бройка за да се запазят местата от сега. Меньото може да се уточни седмица преди партито. Нямат аниматори, така, че трябва ние да осигурим. Наем на залата няма, само това което ще се консумира.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 11:58 от Валерия

# 194
В Кючука залата е много малка и става голям гъч, аз съм за Ленинград.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт