Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 576
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!
Бяхме се позагубели малко. но лятото е така!
Моя малчуган тръгна на ясла и се разболя -та третата сливица искат да ни махат или да го спирам и да го пазя от болести.
И аз го спрях -но си търся детегледачка евентуално за през седмицата от 10 -до 12 часа -почасово и то не всеки ден. ако имате някой познат или мама съгласна да гледа на някоя площадка детето си и моя юнак който е на 2 и 8 месеца да ми пише на лични! И за предпочитане да е от Тракия или Скобелева майка!

# 106
Здравейте
Някой да знае дали ДМК №3(до моста на Герджика) ще отвори на 1.10. или типично по български ще се забавят с ремонта?

# 107
аз съм в Тракия,имам син на 3год.,ако още търсите помощ пишете ми на nelka_ 1980@abv.bg.ще отговоря веднага

# 108
  • Пловдив
Момичета какво мислите за една среща обща? Последната кога е била?
Аз съм присъствала на една миналата Коледа, от тогава не съм ходила на обща среща. Беше доста забавно, но сега в грипния период май не е много удачно  newsm78

# 109
Кати май си права, доста хора са болни... Rolling Eyes

# 110
Намерих си детегледачка -една комшийка без работа!
Момичета а тази година ще има ли Коледно парти за децата а и за нас?
Аз мога да предложа детския център в хотел Ленинград -място голямо за децата. а и за нас на кафе. може с меню за децата а и за нас по някоя баничка и сладка. и ако се съберем 32 майки цялата зала ще е само за нас!

# 111
  • Пловдив
За среща би било хубаво. Не се наемам обаче да организирам, но много ще се радвам да се видим (с деца или без, на коледа или по-рано... важното е да се видим Simple Smile )

# 112
Здравейте, момичета! Бих искала да ви помоля да споделите впечатления от ясла 35 /в Кючука/, ако има мами сред вас, чиито дечица са там.
Благодаря Ви предварително!

Успешна нова седмица!

Коя е тази ясла?Друго име има ли?Или поне къде е точно newsm78 Племеницата ми е ходи в една ,но не знам кой номер е...

# 113
Аз мога да предложа детския център в хотел Ленинград -място голямо за децата. а и за нас на кафе. може с меню за децата а и за нас по някоя баничка и сладка. и ако се съберем 32 майки цялата зала ще е само за нас!

Аз съм за, щото ми е в задния двор  Mr. Green

# 114
Запис и от мен ако може до сега не съм присъствала на среща

# 115
Искам да попитам нещо .След прекъсване от ясла за 2мес. трябваше да правим нови изследвания , но нашта лакарка каза че нямаме лимит  и трябва да си платим .Пусна ни само за дупето няма кръв и урина и платих 9лв. за да и бръкнат в дупето .Та мисълта ми беше възможно ли е да нямаме лимит като имаме само един път пуснати всички необходими изследвания за яслата и това е . #Crazy

# 116
Сладурки, пак при вас  за информация идвам.Кой ме помни, кой не - ЗДРАВЕЙТЕ!  Simple Smile

Кажете из нашия Пловдив къде има КОЖЕНИ ЯКЕТА (кожа , не рошави  Crazy ).Има ли някъде нещо тук правено, нещо като фирмен магазин.И внос  става.Аз  си идвам веднъж  в годината и губя връзка с тукашните промени.Затова - предварително благодаря ако драснете някоя полезна насока.

Почерпете се ! Днес  в тоя дъжд само седене вкъщи и ядене ....   Rolling Eyes Grinning

# 117
Я кажете и в този Екскалибур на Лаута какво има вътре  ? Нещо интересно за деца? Моите са малки - на  1 г. и половина и на 3.

Нещо друго има ли да се види, дайте идеи .... Гледам някакъв Боулинг в Тракия до Акваленд ...

# 118
Сладурки, пак при вас  за информация идвам.Кой ме помни, кой не - ЗДРАВЕЙТЕ!  Simple Smile

Кажете из нашия Пловдив къде има КОЖЕНИ ЯКЕТА (кожа , не рошави  Crazy ).Има ли някъде нещо тук правено, нещо като фирмен магазин.И внос  става.Аз  си идвам веднъж  в годината и губя връзка с тукашните промени.Затова - предварително благодаря ако драснете някоя полезна насока.

До Мега Марина (до гара Филипово) точно до входа вдясно има един магазин с много кожени якета ..

# 119

До Мега Марина (до гара Филипово) точно до входа вдясно има един магазин с много кожени якета ..

Кожени неща шие и фирма Лутер-имат два магазина-поне аз тях знам де-единия е след Ресторант Стадиона-посока гребната база-точно преди прелезите има една спирка от ляво-ако идваш от Ресторант Стадиона, та на нея има един магазин със затъмнети стъкла-аз преди съм си купувала кожен шлифер от там на нормални цени, в сравнение с другите магазини в града, а вторият им магазин е където е и производството -посока Скобелева майка-като идваш от центъра, минаваш бензиностанцията на Лукойл и гледаш от дясната страна-там някъде е магазина! Peace Дано си ме разбрала, ако не-някой да напише по-точни координати! Hug

Общи условия

Активация на акаунт