Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 613
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
petia911, Ето тук има фирмен магазин на ЛУТЕР. Самата фирма също се намира тук Simple Smile http://bgmaps.com/map.asp?sid=2cb44af3765a0c99d75853e575e2b9fd&a … amp;Map44_28.y=20

# 121
Я кажете и в този Екскалибур на Лаута какво има вътре  ? Нещо интересно за деца? Моите са малки - на  1 г. и половина и на 3.

Нещо друго има ли да се види, дайте идеи .... Гледам някакъв Боулинг в Тракия до Акваленд ...

Ами Ескалибур имат и детски кът, но не съм влизала още в него-май ги гледат какички и ги занимават, освен боулинга, си е кафене, има билярд, електронни игри, а Акваленда е подобно, просто вече са си конкуренти двете заведения,но лично на мен, ако не са в детската стая ми се струва и в двете заведения доста задимено за деца! Peace

# 122
  Ехе , момичета , мерси! Много  ми се вижда странно и неприемливо това пушене по заведенията. Български дим дет се вика  Simple Smile Шега или не - пушенето си го има  в България по заведенията , до детските кътове и дори в заведенията за хранене  Rolling Eyes  Crazy . Вчера  си купих кожено яке вече , но е добре да зная къде са явките .Мерси ви много иначе за нформацията. Днеска  как ли щ е  е   времето.......дано  просветне по-така.

Лек ден от мен!Ако имате идеи други за децата пишете...

bouquet

# 123
фирма Лутер-имат два магазина-поне аз тях знам де-единия е след Ресторант Стадиона-посока гребната база-точно преди прелезите има една спирка от ляво-ако идваш от Ресторант Стадиона, та на нея има един магазин със затъмнети стъкла
Къде е тва ? По описанието това е спирката до областната управа, но там не се сещам къде има магазин за кожени облекла? Rolling Eyes Явно нещо бъркам посоките...

# 124
Петя911 напълно подкрепям мнението за цигарения дим навсякъде дори и в заведенията за хранене!Ей това не го разбирам да хапваш,а около теб да се пуши,ужас!Иначе съм изненадана за Ескалибур и за гледането на децата докато играеш в заведението,това е новост за БГ и е добре че вече се предлагат такива услуги за майките и татковците, а не трябва всеки път когато искат да излязат да викат баби и датето им да не е вечно с тях!Лек ден и ще следя разговорите!  bouquet

# 125
Момичета ако имате познати който продават останали им от ин витро лекарства моля пишете ми на лични или на скайпа. Praynig

# 126
  • на майната си
фирма Лутер-имат два магазина-поне аз тях знам де-единия е след Ресторант Стадиона-посока гребната база-точно преди прелезите има една спирка от ляво-ако идваш от Ресторант Стадиона, та на нея има един магазин със затъмнети стъкла
Къде е тва ? По описанието това е спирката до областната управа, но там не се сещам къде има магазин за кожени облекла? Rolling Eyes Явно нещо бъркам посоките...

Не бъркаш, но е по-нагоре - към прелезите и спирката е от страната на Евроком, не на управата.

# 127
Здравейте пловдивски майки!Ще ви бъда мн благодарна ако ме насочите къде се намира(в коя част на града,ориентировъчни обекти) се намира ДКЦ №4.

# 128

Не бъркаш, но е по-нагоре - към прелезите и спирката е от страната на Евроком, не на управата.
Амааааа няма спирка на Евроком  Confused Има на поликлиниката и после някъде не знам къде ...Къде е този магазин? След здравната каса, по посока прелеза?

# 129
  • Пловдив
Здравейте пловдивски майки!Ще ви бъда мн благодарна ако ме насочите къде се намира(в коя част на града,ориентировъчни обекти) се намира ДКЦ №4.

Срещу Сани в Смирненски. Влизаш навътре покрай блоковете. В бивша детска градина е. Мисля че улицата е "Гергана"
http://bgmaps.com/map.asp?sid=43d107c577d6bc5448784f1f36652315&a … amp;Map20_20.y=22

# 130
Сладурки, пак при вас  за информация идвам.Кой ме помни, кой не - ЗДРАВЕЙТЕ!  Simple Smile

Кажете из нашия Пловдив къде има КОЖЕНИ ЯКЕТА (кожа , не рошави  Crazy ).Има ли някъде нещо тук правено, нещо като фирмен магазин.И внос  става.Аз  си идвам веднъж  в годината и губя връзка с тукашните промени.Затова - предварително благодаря ако драснете някоя полезна насока.

Почерпете се ! Днес  в тоя дъжд само седене вкъщи и ядене ....   Rolling Eyes Grinning

Фирма Лутар има фирмен матазин на Цариградско шосе бивщето предприятие Успех ако се сещаш там шият и по поръчка

# 131

Срещу Сани в Смирненски. Влизаш навътре покрай блоковете. В бивша детска градина е. Мисля че улицата е "Гергана"
http://bgmaps.com/map.asp?sid=43d107c577d6bc5448784f1f36652315&a … amp;Map20_20.y=22
Да улица Гергана номер 4 наистина е бивша детска градина водих там големият си син при една алерголожка

# 132
 Запишете ме и мен,моля!
Аз съм мама Пипка и имам дъщеричка Катерина(27.02.2008).Живеем в Кършиака.

# 133
Здравейте, опитвам се да открия координатите на д-р Филипова - УНГ. Трябва да заведа спешно малкия на преглед. Ако някой може да препоръча и друг добър лекар ще ми е от полза.
Благодаря предварително.

# 134
  • на майната си

Амааааа няма спирка на Евроком  Confused Има на поликлиниката и после някъде не знам къде ...Къде е този магазин? След здравната каса, по посока прелеза?

Такаааа, от поликлиниката тръгваш нагоре към прелеза /Гребната/ - от страната на поликлиниката вървиш. Преди прелеза има спирка и магазина се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт