Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 601
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
Затворен е зоопарка-днес минахме от там! Peace

# 166
  • Пловдив
Mr. Green Мили мами, искам да ви помоля да участвате в едно проучване  Mr. Green
На няколко мами ни дойде една идея за детските ясли в Пловдив, но първо искаме да разберем какво е мнението на пловдивчанки Simple Smile, за да знаем има ли смисъл да продължаваме нататък.
Ще ви помоля да прочетете каква ни е идеята, да гласувате и да дадете коментар  Peace
Ето сайта: http://proekt-roditeli.hit.bg/index.htm

# 167
Здравей Бенитта, това е факт в повечето ясли и градини в Турция, за съжаление тук е само мечта.  Много бих искала да видя какво прави моето дете, надявам се за второто поне да се осъществи.

# 168
На мен много ми допада идеята  Peace
И нека не е само за яслите, а и за градините Simple Smile
В Бургас има в дворовете на всички училища и градини монтирани камери.. Предполагам отвън ще е по-лесно да се поставят, но не знам дали ще разрешат и вътре да го има този момент  Rolling Eyes

# 169
  • Пловдив
murvet77, ще те помоля  да си копнеш това мнение в сайта в чат-бокса за коментари, за да съберем на едно място дискусията по този въпрос  Mr. Green Peace
и duhi_puhi  също  Mr. Green

# 170
Mr. Green Мили мами, искам да ви помоля да участвате в едно проучване  Mr. Green
На няколко мами ни дойде една идея за детските ясли в Пловдив, но първо искаме да разберем какво е мнението на пловдивчанки Simple Smile, за да знаем има ли смисъл да продължаваме нататък.
Ще ви помоля да прочетете каква ни е идеята, да гласувате и да дадете коментар  Peace
Ето сайта: http://proekt-roditeli.hit.bg/index.htm

Идеята е страхотна  гласувах и дадох коментар  Peace
Ако тази идея се осъществи определено всяка мама ще е спокойна за детето си Записвам се да следя темата

# 171
 Peace за идеята  Peace

# 172
Здравейте,пловдивски мами!Бихте ли ми казали повече за Дунапак -Родина в Пловдив.Добра фирма ли е,коректна ли е?
Много ще съм Ви благодарна за мнения.

# 173
Какво решихте за Коледно или предколедно парти?

# 174
Здравейте и от мен. Да се запиша и аз. Кристиян  11.07.2008 г. Живеем до Военна Болница

# 175
Добре дошла на новата мама! Hug
гигиt  за какво точно те интересува тази фирма?

# 176
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ МНОГО МИ ДОПАДА ИДЕЯТА ЗА КАМЕРИТЕ  PeaceДАНО ДА ГО ПРИЕМАТ . ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОСВЕН ПИЦАРИИ ВЕРДИ КОЕ ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ ИМА ВЪТРЕШЕН ДЕТСКИ КЪТ, ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА ХОДИМ ТАМ ПЪК ЗА ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ НЕ СЕ СЕЩАМ newsm78

# 177
Препорьчвам ти площадката на Новотела. Много е подходяща за малки деца , защото е изцяло покрита с корк и дори да падне , детенцето няма да се удари. Има малка пьрзалка и люлки точно като за вашата вьзраст.
В момента не мога да се сетя за друго заведение , но ако ми хрумне още нещо ще пиша.

# 178
  • Пловдив
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОСВЕН ПИЦАРИИ ВЕРДИ КОЕ ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ ИМА ВЪТРЕШЕН ДЕТСКИ КЪТ, ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА ХОДИМ ТАМ ПЪК ЗА ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ НЕ СЕ СЕЩАМ newsm78

Сентрал Парк-2. Лятото люлките и пързалките са им навън, но зимата си вкарват детски кът вътре.

# 179
Сентрал парк-2 - тоя на младежкия хълм ли?

Общи условия

Активация на акаунт