Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 556
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
 И аз идвам на партито ! Пишете ме и мен .

# 226
Здравейте мамчета искам да питам някой знаели къде мога да намеря пюрета на СЪНВАЛ ,благодаря ви предварително.

Тази идея за партито която ще правите е страхотна и на мен би ми се искало да дойдем с моята бебка,но като ви чета вашите дечица са доста по големи ,няма бебета  Sad

# 227
Така.
Ето кой съм записала до днес за партито.
Милена, Кремена, Радостина, Силвия, Христина, Пепа, Катя, Гери, Поля, Весела, Юлияна, Роси, Мюрвет, Люба, Анелия, Моника, Йорданка, Диляна и аз.
Общо 19 жени и 24 деца.
Ако някой не си е видял името и съм го пропуснала моля да пише. Гледам, че в анкетата са гласували 24 жени. newsm78
Аз още не съм. Виждам повечето сте предпочели 21. Според мен нека възможно най-скоро да вземем окончателно решение за датата за да я запазим. Разбрах, че Центъра имал доста РД през декември.
Сега да кажа за Дядо Коледа и Снежанка. Говорих с Поля. Цената за двамата е 120 лв. за 2 часа/колкото може да се ползва и залата/. Дядо коледа ще раздаде подаръците на децата, ще поговори с всяко едно дете, Снежанка ще ги занимава след това, ще рисуват и прочие.
Ще ви помоля да вземем решение  за това дали ще се ангажират  възможно по-скоро.
Лично мое мнение, че цената е приемлива. Ако се съберем около 20 жени ще трябва всяка да плати 6лв. за екстрата. Което за мен е в рамките на нормалното.
Чакам да кажете мнение за да видим какво ще се прави.

п.с. Маги лично според мен няма проблем да дойдеш,     bouquet

# 228
Аз съм за Дядо Коледа и Снежанка. Датата няма значение за мен, гледах за кой ден са гласували повече и аз така гласувах.

# 229
Здравейте мамчета искам да питам някой знаели къде мога да намеря пюрета на СЪНВАЛ ,благодаря ви предварително.

Вьв Вис виталис има.   Peace

Аз сьщо сьм за Снежанка и Дядо коледа

# 230
  • Пловдив
Бройте и нас за коледното парти - 2 възрастни + 1 дете (на 3г.)

# 231
Аааа и мен ме бройте. Аз и моят разбойник. Съгласна съм да има Дядо Коледа и Снежанка.

# 232
Така.
Ето кой съм записала до днес за партито.
Милена, Кремена, Радостина, Силвия, Христина, Пепа, Катя, Гери, Поля, Весела, Юлияна, Роси, Мюрвет, Люба, Анелия, Моника, Йорданка, Диляна и аз.
Общо 19 жени и 24 деца.
Ако някой не си е видял името и съм го пропуснала моля да пише. Гледам, че в анкетата са гласували 24 жени. newsm78
Ако Весела съм аз, значи съм си видяла името, но пак да си кажа де. Иначе няма да съм сама, а с още една мама Женя+едно дете Петьо на 10-11 месеца.
Не съм гласувала в анкетата, защото нямам претенции за датата, но като се замисля, 21.12 наистина звучи най-добре /сега ще пусна един глас/.
А паричките и подаръците за Дядо Коледа и Снежанка, предварително ли ще ги даваме или на място, в деня на партито?

# 233
  • Пловдив
Ако съм единствената Милена  - значи съм в списъка  Mr. Green
Аз съм ЗА Снежанка и дядо Коледа, въпреки, че дребната сигурно пак ще реве от него

Дата 21-ви ме устройва, но и друга дата да е  ще дойдем, аз след 20-ти няма да работя  Peace

# 234
Вал, смятай и нас - една мама + един разбойник.

Живот и здраве до тогава, ако не сме нещо болнички, сме на линия.

# 235
Бройте и нас за коледното парти - 2 възрастни + 1 дете (на 3г.)
Пребройла съм те  Hug
Весела тебе също. Grinning
Мисля до утре ако всичко е така както за сега да остане 21 като дата за която първо да питам. Ще звънна утре да попитам в Центъра да видим какво ще ми отговорят.

# 236
Момичета на 21.12 залата е заета от 18 часа. Има свободни часове в 11 и 13. на 22.12 също е заета в 18часа. На 27.12 е свободно целия ден.
Ако искате да е на 21 декември трябва да решим от 11 или от 13 и то възможно най-бързо да да може да запазим часа.
Момичета моля ви казвайте кой час за 21 ви устройва повече защото явно навалицата е голяма? Whistling

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 20:38 от Валерия

# 237
  • Пловдив
В 13 ч. моята заспива - в никой случай не мога  Rolling Eyes

# 238
За нас няма значение и часа, ние сме големи, малките да казват.

# 239
И ние спим от 13.30 до към 15ч.

Общи условия

Активация на акаунт