Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на родителите относно лъжите на техните деца?
Какви са подготовката и очакванията на родителите преди първия учебен ден на децата им?
Какви са вашите собствени преживявания с предучилищната и училищната подготовка на вашите деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на родителите относно лъжите на техните деца?
-
Какви са подготовката и очакванията на родителите преди първия учебен ден на децата им?
-
Какви са вашите собствени преживявания с предучилищната и училищната подготовка на вашите деца?
-
Какви са изискванията за записване в училище?
-
Какви са изискванията за записване в детска градина?
!

Класната ги посрещна едно по едно в касната стая с погача и мед и даваше на всяко детенце поотделно
След което поименно ги викаше и им раздаде учебниците в торбичка. Като приключи каза - Деца домашното ви за утре е да оцветите картинката, която ще намерите в пликчето и да я залепите в тетрадката с бели листове на първата страница. И като се прибрахме Емма веднага седна да си пише домашното
Треска ме тресе и не знам как ще го изкарам днешният ден (хич, ама хич още не съм започнала да работя дори)...
. При нас първият учебен ден мина добре!Тази година ще работят с помагалата на "Изкуство" .Лично аз не ги одобрявам много,ама...През седмицата ще имаме родителска среща и ще науча повече...
С разговори за сега удържаме фронта .Още успявам да го манипулирам