Вещи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (малко на патерица
taigi, много добре изглежда мястото
Децата какви са строени-преброени
Мдаааа, по-лесно е в детски клуб, убедих се anqui, страхотен малък сладур
Астарта, и вашите бузанки са на ниво

Аз днес имам мисия - да купя зимно яке (заплюла съм една пухенка, но ще огледам още 1 път), пантофи за в къщи и шапка. Наскоро някой беше питал за пантофите в градината. Аз отнесох от тези на К & К, дето са платнени, за да не му се потят краката по цял ден. Ако е топло там зимата, няма да купувам по-топли. В къщи обаче сме на ламинт/гранитогрес и ще купя "топлинки". Тази зима ще се опитам да не водя Габи с мен в Банско. Ще пътувам, но не искам постоянно да му сменям обстановката. Иначе там градината е супер и струва 20 лв./месец
Е, това по повод на пантофите - , че ще си поживеем малко повече в къщи. Той на апартамента казва "на София" и онзи ден ми вика - ооох, много хубаво на София
И добави "и градинката е на София" 
Хайде, лек ден от мен и
ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА!!! и
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНАТА РОЖДЕННИЧКА

Габче е толкова сладък! Тортата също е чудна!
Всъщност мога, но насила и тогава става...
. Вчера закъснявахме за среща, половин час го моля да се облече, но той каза, че НЕ ИСКА да отива на разходка. Наложи се да го облечем насила, чу ни целия квартал.
тръгваме от люлките и до в къщи той ми пищи че иска на люлките не иска при тати ама реве ще кажеш че го колят. И това почна да го прави отскоро такова тръшкане никога не е било. Като не ми издържат нервите и викна а аз съм с големи гласови възможности трио българка ряпа да ядат и трите пред мен
едно време като се заинати и го хващах под мишница и няма "няма", ама сега нали не трябва да вдигам тежко ... та. ..
.Ни кафе ми помага ни дявол.Не спа ношно време от притеснение все едно за пръв път съм бременна демек ако легна по корем да не го сплескам и т.н.Капака беше че на Вероника й излезнаха едни ситни пъпчици по лицето и тялото и си помислих че първо е претоплена,после шарка и имах чувство че до днес косата ми побеля.Оказа се отново за пореден път алергия към дезинфектантите от градината.А на всичкото отгоре малката започва гадния вирус-гашляне,запушен нос ,разтройство и Т ,който върлува наоколо и довечера незнам как да седя далече от нея за да не стане нещо.Утре съм почивка и сигурно ще я заведя на лекар,че и свеки е болна от същото и днес ми каза че даже и хляб не могат да си вземат.Та затова не пиша за да не ви развалям хубавите настроения а и второ докато няма клиент си открадвам по някоя и 5 минутка да дремна.
) Напролет ще го запиша на някакъв спорт. Много обича да тича и тича с километри.