Поздравявам всички рожденници !!!
Специално искам да поздравя
Честит рожден ден на Лазар на мама Ния !!![/b]

пази се и да оздравява бързо болната принцеса 
Оправяй се бързо и дано го прескочи Яни-калпазани 

. А на мен ми е едно криво - сутринта оставих Леда в градината с голяяяям рев 

, Алекс, Меги, да са ви живи и здрави дечковците. 
Ти си знаеш.

Много здраве и късмет ти пожелавам, мила! Къде изчезнахте?!? 

До края на тази седмица и аз си чакам пустите резултати и вече не съм на себе си от нетърпение 
Без Вас, просто не знам......

Сега търсим кой да взима Тео от градина вечер, че от утре мъжо тръгва на лекции. Той пак ще учи и ще ходи 3 дни седмично до университета. Както обикновено в последния момент търсим всичко, но здраве да е.
Джеймс ако ми беше пооооо-близо, оооо.... Знам, че е грозен според повечето, ама аз по такива си падам
Добре, че имат такива. Тук спяха на матрачета, които се слагат в стаята набързо като дойде време за сън. Казвам спяха, защото големите (разбирай след 3 годинки) не спят на обяд. Тео е вече в "голямата" група и бях изненадана да разбера, че нямат обедна дрямка.
Чудя се някаква голяма тетрадка ли, какво да купя

Аз мисля, че трябва да говориш с госпожите, по този начин, по който искаш да говориш с директорката. Надявам се да ти дадат смислен отговор. 
Митко се връща от градина и спринт в тоалетната - разбирам от него, че не им давали да ходят по голяма нужда там. Изпиваше по половин литър течности, като го вземех от градина. Оказа се, че не им дават на първа група да пият вода, за за не се напишкват.

Тази свещ я духахме сто пъти. 

/, и май, май такива играчки не са им в кой знае каква нужда. 

Препоръчани теми