10 години съм работила в детска градина. Тъй като съм музикална в група само съм замествала лятото и има по бегли наблюдения. Но все пак достатъчни.
И сме се карали на деца, които стоят клекнали да гледат как другото отреща си върши работата. То си е направо смешно като си го представи човек, но винаги сме гледали да ги накараме да не го правят така.
И Съни, еми не е нормално по двама, откъдето и да го погледнеш. Но говори първо с учителките ( представям си колко ти е неудобно). Тайги, благодаря за съобщението, аз, както винаги не смея да потвърдя, но ще се радвам да се присъединим и ние

Желая на всички ви усмихнат ден!

не при всички, но при повечето. 
Оправяй се бързо.
, дано не греша. Много ни зарадва тя. 

Нали под клекало имаш предвид тоалетната чиния, тази голямата, дето и ние ходим (в градините май са умален вариант). Мен пък не би ме притеснявало това, че ходят по двама. По принцип гледам да не насаждам на Габриел такива предразсъдъци. Едно време ти се чудех на теб, като разказваше как му показвате какво правят възрастните във WC, пък сега се притесняваш за нещо такова. Мъжете трябва да могат да целят дупката
Освен това имам толкова познати с отделителни проблеми от притеснение (не ходят на чуждо място, не ходят навън и т.н.) Една от основните предпоставки за затлъстяването на хората е нарушеният метаболизъм. Затова ака ли му се, пишка ли му се, да го прави, където му е удобно
За пръцкането ще се научим по-нататък да е дискретен. Засега препочитам да пръцка, ако има газове, з'то това също е много важно за стомаха.
Не знам как да реагирам - хем искам да може да се защитава, хем пък не искам да е някой побойник. Засега ще се опитам с приказки да го вразумя.

Да вярваме, че е така. 

....поне така мисля аз. 

Препоръчани теми