Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Могат ли контракциите да започнат преди да падне тапата?
Какви са Бракстън-Хикс и колко време преди раждането започват?
Какво представлява мускулното влакно на корема и какви са методите за лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Могат ли контракциите да започнат преди да падне тапата?
-
Какви са Бракстън-Хикс и колко време преди раждането започват?
-
Какво представлява мускулното влакно на корема и какви са методите за лечение?
Мускулното влакно на корема е състояние, характеризиращо се с прекомерно разтягане или свиване на мускулите в коремната област, което може да причини болка и дискомфорт. Лечението обикновено включва почивка, прилагане на топли компреси и прием на леки болкоуспокояващи под наблюдението на медицински специалист.
-
Какво представляват Бракстън-Хикс контракциите?
-
Какви са признаците на предстоящо освобождаване след поставяне на вагинални свещички?

. За капак, мъжът ми игра мач и си е иzкълчил жестоко крака, едва стъпва. А щеше да ми помага като си отидат гостите, иzобщо... Дано се оправи бърzо и е само иzкълчено
(така каzаха де, беше на лекар), zащото има и много работа от утре.. И на само zа това де.

Аз съм фенка на това време и го чакам одавна....... изчистино ми е, сготвено и сега ще се въргалям целия ден с книжка или списани е сушена в едно топло одеало ехх........че кеф
Изпратих таткото на работа и се отдадох на сладки спомени от ученическите години! Много си обичах първия учебен ден - с дни обмислях какво да си облека, как ще се срещна с всички от класа и какво ще си разказваме за лятото. Вечер винаги имаше купон у някого и така. Забавно си беше, ама свърши.... Иначе най-мразех като 15-ти се падне в понеделник, защото докато свикнеш и са започнали домашните
/ абсолютно съм сигурна! само където се чудя защо матката не се стяга равномерно 

е, от вчера положението е различно - чувствам се мноооого по-добре - даже готвих
и след 5 дневен престой в къщи, дори излязох наван
това добре - ама от петък вечерта нещо ми изтича от долу и е като вода