Щъркелче, не се бави, а бързо СЕПТЕМВРИйчетата донеси!

• 13 682
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Ланвинка, значи вече е време да поговориш сериозно с бебето Peace Успех ти желая Hug
Пец, душко, ние само върху шезлонга живеем Peace Дребния не всеки ден иска да спи в леглото си. А сега при нашите нощем спим заедно, а през деня спи само в шезлонга. И първия път, и сега това за мен е една от най-полезните вещи Grinning
Ако пътувате често можеш да си поискаш и читав бебефон.

# 91
А, да някой да ползва шезлонг за бебето???

Тъкмо това щях да ти предложа Simple Smile.  Или ако не сте си купили бебефон, а планирате да имате.  Ние също си мислехме да помолим родата вместо да ни купуват неща за бебето за у дома да си осигурят по една сгъваема кошара с повивалник и корито, за да може като им ходим на гости да не трябва поне големите неща да мъкнем.

# 92
  • София/Търново
На всички мами честито. На чакащите-спокойствие /кой го казва.../. Рядко го пиша това, но важно е какво прави човек. Hug

Нели Simple Smile и на мен не ми бяха записвали тонове на ЖК. До 9 месец не си бях чувала сърцето на малкото. Та като отидох за пръв път на тонове чак акушерката каза, че и печеля някакъв безобиден бас, че бременните се страхуват, защото за пръв път им "правят" такова нещо. Това от веселата страна. Ако искаш иди на частно, ако няма безплатни някъде. То не ти и остана време  Peace

pezota аз мисля да ползвам шезлонг. Всъщност сега се чудя дали да взема шезлонг, активна гимнастика или просто порт бебето да ни е като забавление. Искам да осигуря нужното на детето, а не да го засипвам с безброй вещи. Не знам. Ако по цял ден си е в леглото дали наистина няма да му доскучее. Не съм привърженик на идеята, че бебето до 2-3 години е без самостоятелна "мозъчна" дейност.

Това с наместването на бебето в родовия канал. Има ли някаква периодичност /сутрин, нощем/; свързано ли е с някаква дейност /къпане, хранене, разходка/; имат ли регулярна продължителност...

А могат ли водите да изтекат без да е паднала тапата. Вече се убедих, че може да има разкритие без да е паднала тапата. Не, че имам, но ви имам доверие.

За отчет. Много съм нервна. На два пъти щях да гоня мъжа с все багаж за два дни. Чудя се дали и после ще ми е такова желанието...  Whistling

# 93
сега се връщам от доки.  и за пореден път се уверих колко безумно нагли могат да бъдат някои хора. Точно когато дойде време аз да влизам изскочи една напориста и зла леля, която заяви, че е преди мен.  Обяснението беше  следното: че е чакала досега да си вземе направление от личната лекарка именно за гинеколожката и макар че е стояла на друга опашка все пак е дошла по-рано от мен. И тази наглост на фона на 3 бременни.  smile3511
Направо се втрещих  #Crazy и така си останах си да чакам  с болките в кръста и корема и с премръзналите крака smile3514

иначе беба е супер. от снощи ме боли коремът - дори получих контракция докато слушаха тоновете само че я видя само доки и трябваше да ми каже, за да знам, 4е се е случило ... аз такъв съм дебил - ще родя и няма да разбера  Crazy
колкото до името ние си го измислихме на 100% след като го сменихме на няколко пъти. сами си го избрахме. който иска да кръщава, да си ражда!!!

лавинка, успех   Hug 

# 94
На мен до сега са ми правили само веднъж запс на тонове в 6 месец като получих контракции и скъсяването на шийката. От тогава  нищо само на ехографа ама за малко  да види ударите. Неззнам дали е нещо задълително ако не се преносва  Thinking Не ми се ще и да я питам доки, тя си знае работата, мисля че щеше да ме прати ако беше наложитено.
Утре съм на консултация в 18.30, няам търпение да видя как е бебо.

# 95
  • София/Търново
novi4ka моята ЖК, колкото и да прави гафове винаги казва-първо са часовете като с предимство са бременните. Иначе в петък щях да чакам 3-4 часа, за да ми нанесе последните изследвания... А бях без час. Това със злите баби е моя теория   #2gunfire

# 96
Аааа, Новичка, по дебилност можем да се състезаваме  Joy.  Ти поне болки си имала.  Аз ходя като отвързана по цял ден, мъкна торбите с покупки пеш по стълбите и пак нищо.  Започвам да си мисля, че докато усетя, че раждам, може да се наложи съпругът ми да ме изражда  Laughing.

Беба, не се тревожи.  Навсякъде в чужбина момичетата ги гледат в пъти по-малко от нас, освен ако няма някаква патология.  Ние ако не си плащаме, виж по здравна каса какво ни се полага...  Явно толкова е необходимото, а останалото - за наше успокоение.

# 97
  • София/Търново
  bouquet

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 16:13 от 8Eos8

# 98
Мерси на всички за отговорите. Бебефонът е разпределен, комплектът завивки за зимата е разпределен, легълцето е разпределено. Може би скрин...Но благодаря на всички.
Абе, проблемът ми със шезлонгите е, че вкъщи имаме врати само на банята и на детската стая   Rolling Eyes. А си става течение.....и така и така ще трябва да си стои в стаята - ще си лежи в легълцето, не знам тоя шезлонг кво да го правя....може би бъркам??
Novi4ka, ние сменихме 4 имена, преди да се спрем на последния компромисен вариант за мен и половинката.... на нас никой не ни се меси, и пак проблеми си създадохме с тва име, няма угодия..

# 99
  • София/Русе
Еее, Шмати, много далече Младост 3, аз съм в района с болниците ВМА, Пирогов, Александровска.
Лавинка, стискам ти палци да се почне още тази нощ и да мине леко !!!
И аз мисля,че името трябва да си е за детето Simple Smile Не може да има обидени или поне не е редно.  

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 16:14 от -Elena-

# 100
  • София
Мариям, липсваше ни, много се радвам, че намери малко време да пишеш!  Hug

Асенце, без теб темичката ни не е както преди!   bouquet Добре че девет месеца ни подковава тук по основните въпроси и маметата сега послушно изпълняват.  Laughing

Абе добре че ви има, та да може да си помрънка човек!  Hug

На мен нещо ми е вкиснато днес. Цяла седмица се чувствах доста добре, без болки, дори коремчето някак не ми тежеше толкова, та някак ме завариха неподготвена стяганията и контракциите от вчера.  Thinking Вкисва ме и дъждът- изведнъж наизвадих есенни дрехи на децата, не можем да излезем навън..... Crossing Arms

lanvinka, gaby, на добър час, момичета- и на вашето се вижда вече краят! Да се върнете с едни хубави пухкави бебета! Peace

Мерлинката, много хубаво име, и аз си го мислех за мъжко, но не си пасва много с фамилията ни.  Simple Smile

# 101
  • София/Русе
Еее, Шмати, много далече Младост 3, аз съм в района с болниците ВМА, Пирогов, Александровска.
Лавинка, стискам ти палци да се почне още тази нощ и да мине леко !!!
И аз, че мисля името трябва да си е за детето Simple Smile Не може да има обидени или поне не е редно.  

# 102
Честити бебенца на Пенелопи,Денче.Да са живи и здрави малките човечета    bouquet
Данип-честит рожден ден Hug
Шийла- Peace
На очакващите-да е леко и безпроблемно Heart Eyes

# 103
Честито на всички нови мами техните сладурчета!!!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Шийли ами ти си готова акушерка бе мила, направо за чудо и приказ  smile3521 то май подготовката ти е отнела повече тревоги отколкото самото раждане Simple Smile БРАВО и от мен!

Да дам и аз малко info, утре влизам в болницата, планирали сме секцио за 17.09, така че чакайте скоро новини и от нас  Grinning

lanvinka, късмет!  newsm10

Предварително да поздравя, чакащите мами и да пожелея леко раждане и прекрасни бебчовци на всички!

# 104
  • София
Здравейте, ходих на тонове в най-проливния дъжд, ок са, засега няма друго, после се изкуших от поредната розова дрешка, не мога да се спра.. Колебая се между кошара за спане и игра на Бертони и на Чиполино, какво ще кажете newsm78
Елена и аз съм в същя район - между Пирогов и Арката и съм на линия - между другото, избра ли педиатър и някой би ли препоръчал такъв, радеещ за кърмене и въздържане от антибиотици в този район?

Общи условия

Активация на акаунт