Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Могат ли контракциите да започнат преди да падне тапата?
Какви са Бракстън-Хикс и колко време преди раждането започват?
Какво представлява мускулното влакно на корема и какви са методите за лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Могат ли контракциите да започнат преди да падне тапата?
-
Какви са Бракстън-Хикс и колко време преди раждането започват?
-
Какво представлява мускулното влакно на корема и какви са методите за лечение?
Мускулното влакно на корема е състояние, характеризиращо се с прекомерно разтягане или свиване на мускулите в коремната област, което може да причини болка и дискомфорт. Лечението обикновено включва почивка, прилагане на топли компреси и прием на леки болкоуспокояващи под наблюдението на медицински специалист.
-
Какво представляват Бракстън-Хикс контракциите?
-
Какви са признаците на предстоящо освобождаване след поставяне на вагинални свещички?

Почвам да се дразня вече. Що така се запече работата при нас момичета? Пълнолунието нещо хич не помогна май. Аз се надявах днес вече да почна да раждам, ама нъцки. Ще ходя на преглед след малко, дано доктора ме излъже нещо, че скоро ще е. Само дето в понеделник нямаше такива изгледи.
Момичета, що тъй?!
При нея нещат аотшумяват вече, а при него проблемчетата са сутрин към 6 часа само, но се мъчи милото и ми е много криво 
А може ли да те помоля като имаш време да качиш снимките на бебчетата на Ане и Бижу. Аз не знам как става и все нахалствам другите да ги качват! Но послушах съвета на Елс, разрових се назад и намерих линковете:

.днес само рита и ми се втвърдява коремчето.днес е голям празник и се надявам да реши да излиза.