LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 110
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 300
  • БГ
момичета някой има ли това кожухче, р.168 за колко висока мацка би станало.мерси
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne. … tegoryid=23112482

# 301
  • The point of no return
Аз продължавам да не мога да поръчам-само при мен ли е така?

Само да споделя, че явно сайтът им се бъгва на моменти, аз също не можах да поръчам от лятното намаление при все че каратата ми беше ок
Прати ли им е-мейл

# 302
  • Пловдив
Днес в Централна поща в Пловдив имаше мноооого каталози, моите не ги намериха  newsm78
Може пощальонката вкъщи да ги е занесла...

МамаВ - нашият комплект Грако също си е здрав - моята мома ползва само количката де, но я подлага на такъв тормоз  Mr. Green Самата тя сяда вътре да гледа ТВ - 12 кг. е  hahaha

# 303
  • България, Велико Търново
Момичета направих голяма глупост. На трета стъпка на поръчката савергарднах но после размислих и не приключих поръчката. Сега какво ще стане? Много съм притеснена дали ще ми дръпнат паричките от картата и после как ще се разправям с тях?  ooooh!

# 304
май напоследък доста от нас имат проблеми с поръчването аз например още съм с блокирана поща пратих и мейл и нищо вече 2 дни нито отговор нито кошницата ми разблокират от 10 дни немога да пусна поръчка Sad

# 305
Maria D, 170 съм висока - но са длъжки - с равни обувки се опират в земята.
 44 см в талията - може и колан да се сложи а може и така.
извинявай обаче какво трябва да меря още  Embarassedче не съм наясно как се дават размери на дънки  Embarassed

п.с. ханшът е 53 -  дано не бъркам
и верно от чатала до долу е 80 см

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 17:01 от shanel1982

# 306
Момичета! Много съм щастлива! Току-що получих първата си поръчка и всичко е прекрасно! Иде ми да разцелувам целия свят и специално lina_d, която ми поръча и донесе нещата! Heart Eyes  bouquet
Снимки - довечера, макар че нещата са коментирани многократно.

# 307
  • на морето
Получих това яке за сина ми.Страхотно е,но според мъжа ми с тия пухчета на ръкава е момичешко-то си е и такова ама...Но ще се разделя с него.В синьо е-ако някой се интересува да ми пише на лс.
http://www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?pro … tegoryid=23112482

# 308
  • София
Maria D, 170 съм висока - но са длъжки - с равни обувки се опират в земята.
 44 см в талията - може и колан да се сложи а може и така.
извинявай обаче какво трябва да меря още  Embarassedче не съм наясно как се дават размери на дънки  Embarassed

п.с. ханшът е 53 -  дано не бъркам
и верно от чатала до долу е 80 см

Мерси много    bouquet - точно талия и ханш исках   Hug

# 309
  • София
Мерси,момичета за помощта Hug
Някой да има от гуменките за 2 евро около 27 номер и да може да ми премери стелчицата Praynig

Стелката на 27 номер е 17 см Wink
Много са хубави.Нашите са в бежово и са си както в сайта-почти бяло.Ще поръчам и в другите цветове.
Имай предвид,обаче,че отвътре са на черепчета.Като мъжките гуменки,които момичетата много купуваха наскоро.
Мен това не ме притеснява,но все пак е добре да се знае Wink

Аз още нямам каталог Crossing Arms.

# 310
  • в страната на абсурдите
tevolere аз съм166 см.и ми става/и не съм от много слабите/ Rolling Eyes

# 311
  • Бургас
Бургаските мами имам известие за поръчка от 04.09.Утре ще отида до Старата поща за да си я взема.То вътре за мен са само Типстерските широки дънки ,всичко друго е за дечицата на сестра ми . Grinning А дали ще имам католог вътре? newsm78 Wink

# 312
  • Sofia
Вчера получих  тези неща:

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-montant-la-redoute-cre … tegoryid=22897253
тази блуза е страхотна, цветът е същия -тъмнолилаво, не е много еластична, платът е фин и стегнат.

Karen, блузката отговаря ли си на размера или да поръчваме +1   bouquet

Отговаря си.
Само тези с много голям бюст трудно ще се съберат в размера си.

# 313
Така,така да кажа,че си получих поръчката от 4.09 на поща само 2 неща...
Полото - в черно,наистина е хубаво,сигурно ще взема и друг цвят  Peace
Ленените дънки - ай,ай,ох,ох  Laughing ужасна работа....толкова ги умувах,толкова им се каних,а те са ми късички,опъват ми на д-то и изобщо нещо ама хич не се одобрих  Sad Хич не ми стоят като на девойката на снимката  Laughing Но си мисля,че са умалени,защото всички останали 38 в момента са ми широчки,а тези доста са се изопнали по мен  Joy hahaha Направо съм си нещастна.Напоследък нещо не ми върви пак влязах в неуспешна серия  Crazy
Снимки и размери ако някой иска - по-късно,че сега ще ми върнат бясочето  Laughing

змейковица ох,благодаря ти мила  Hug Чакам и ще видим какво ще е в крайна сметка  Grinning

# 314
  • Варна
Аз го получих размер 94. Като го изпрах стана доста безформено, и независимо, че пера на 40 градуса излезе като на хармоника намачкано и ще трябва доста да се глади. Иначе е ватирано, но тънко ватирано. Отговаря си на размера. Цвета е малко по сив от това в сайта. Не ми харесаха ластиците - страшно са широки, не прибират, а го разширяват някак си...

Момичета, може ли линка за онази детска лампа-прожектор която пееше, ако я има още в сайта  Praynig Не мога да я открия... Благодаря предварително, ако някой я мерне и ми пусне линк  Hug
И ако може мамата, която имаше от типстърските дънки за 39.90 Е размер 36, да ми пусне линк към снимката с размери, че изръчках бая снимки и не намерих Sad

За поръчките - днес се опитах да пусна, но ми даде, че ще се потвърждава ръчно поръчката ми... Писах им писмо да видим какво ще кажат. Но иначе кода ми и ваучера са още активни и не са блокирани пари в картата, та може и да трябва да повтарям... но ще изчакам да видим и тяхното мнение по въпроса  hahaha Ама само ако свърши някое от нещата, ще бъдат поругани  Naughty публично  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт