LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 066
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 285
els, ето ги
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-entrej-80-cm.aspx?producti … 6&prodcolor=2
но цвят bleu rinse -бях ги поръчала за номер да видя как ще ми стоят - много са меки и удобни е може би и 40 щяха да ми станат но и тези ще си ги нося

# 286
Цитат
Най-вероятно осчетоводяващият в банката е объркал датата и е написал 2-ри, вместо 12-ти. Peace
успокои ме малко chockolina , наистина е странно, имам интернет банкиране и точно 02. е изписано.
а дали правилно разбрах, поръчката ми може и да дойде, а парите да си седят още блокирани в банката? те не бързат ли да си ги дръпнат, ми само го блокират

# 287
Някой поръчвал ли е ГОЛЕМИ МЪЖКИ панталони Simple Smile
Интересуват ме от таласъмската колекция (Taillissime de  Mr. Green) ..
Ако имате около 54-56-58 номер нещо ако може да ми измерите талията  Praynig

# 288
Куку, моля за мнение и размери на T-shirt-tunique 2 en 1 Taillissime, ако твоята е р-р 42/44. Тренчът същият ли е, който вече сме виждали на снимки? Благодаря предварително  Hug

# 289
  • Варна
Момичета, днес и аз получих каталог за първи път от пощ.клон 10, бяха ми пуснали известието в пощенската кутия. Видях само, че има код за подарък черната чанта, помня други мами бяха писали, че в старите каталози имало и други кодове за подаръци.

аз съм в новите кооперации до клона, досега не съм засичала никой с плик от ларедут в пощата

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 16:00 от Diana_gr

# 290
Мерси,момичета за помощта Hug
Някой да има от гуменките за 2 евро около 27 номер и да може да ми премери стелчицата Praynig

# 291
magic power - заповядай

chockolina Благодаря   bouquet Hug Значи все пак има надежда поне някои части да се използват,че аз направо се отчаях  Crazy А наистина смятам да й дам първо само някои от нещата а в последствие други.Иначе за броя на частите ми направи впечатление,че уж са 10 а се виждат 7,сега ми стана ясно защо....Изобщо чуден подарък избрах на мишлето за рождения му ден милото  ooooh! май ще трябва да я компенсирам и с още нещо  Laughing

Diana_gr я сега издай къде живееш,че взимаш и ти от 10-ти клон ,като нищо може и да сме се засичали Laughing

# 292
  • София
els, ето ги
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-entrej-80-cm.aspx?producti … 6&prodcolor=2
но цвят bleu rinse -бях ги поръчала за номер да видя как ще ми стоят - много са меки и удобни е може би и 40 щяха да ми станат но и тези ще си ги нося
Moга ли да ре помоля за размери  Praynig
и колко си висока - защото хем са entrabeje 80 (аз такива си взимам а съм 1.78 ), хем пише че са за жени под 1.65  newsm78

# 293
Ехо привет и от нас днес и ние си получихме поръчката много съм доволна тоя анцунг на Адидас е супер http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-fille-en-velours-adid … 6&prodcolor=1,получихме и чанти + сервиз за кафе като подарък  Grinning

# 294
  • Sofia
Куку, моля за мнение и размери на T-shirt-tunique 2 en 1 Taillissime, ако твоята е р-р 42/44. Тренчът същият ли е, който вече сме виждали на снимки? Благодаря предварително  Hug
Тишърта е хубав, стой точно като на мацката в ларедут, има еластичност.Моя е 46-48, но ето все пак размерите-бюст-53, талия-52, най-долу- 70, дължина- 80, ръкав- 59
Тренча е същия.Ето снимки
http://www.kykym.snimka.bg/album.php?album_id=264480&pid=7655961
 Hug

# 295
Гледам бургазлийки от Славейков и Изгрев имате каталози  Blush А има ли някоя ларедутка от Меден рудник, която да е получила каталог??? Моля да сподели ако има  Wink

# 296
  • Дълбоката провинция
Ако си пуснала поръчка. би трябвало да ти се изчисти сама Peace
Не съм пуснала поръчка.Стигнах  до втора стъпка и се върнах ,но не знам какво да натисна newsm78 за да се из4истят продуктите от кошницата. Embarassed

# 297
момичета моля ви кажете ми каде е митницата в бургас че незная каде е и за колко дена пристигат колетите повече ли се бавят от пощата
 Hug
благодаря
не се взимат от митницата ,а от пощенския клон който ти е в района
защото моята порачка е по голяма а нали над 2 кг се взимат от митницата
досега ги вземах от пощата но бяха под 2 кг
а сега съм в неведение каде е тази митница и колко време да очаквам за получаване  за 2 седмици дали ще пристигне
няма значение в Бургас всички колети колкото и да тежат щом са от ЕС се взимат само от пощенския клон.Аз съм имало колети и по 7 кг.
blagodarq mnogo a mejdu drugoto dnes v po6tata v izgrev ima6e dosta pora4ki prestignali  ako nqkoi polu4i katalog ot izgrev da pi6e da znam  bouquet

# 298
  • The point of no return
Вчера получих  тези неща:

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-montant-la-redoute-cre … tegoryid=22897253
тази блуза е страхотна, цветът е същия -тъмнолилаво, не е много еластична, платът е фин и стегнат.

Karen, блузката отговаря ли си на размера или да поръчваме +1   bouquet

# 299
  • Пловдив
Не съм пуснала поръчка.Стигнах  до втора стъпка и се върнах ,но не знам какво да натисна newsm78 за да се из4истят продуктите от кошницата. Embarassed

Когато влезеш в кошницата си най вдясно след цената на артикула има едно квадратче. Слагаш отметка в него и натискаш Supprimer. Тогава избрания артикул се премахва от кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт