LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 960
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 855
chockolina, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

Аз си взимах 1-2 номера по-големи. Но зависи от организма. Аз и с 3-те бременности наддавах над 20 кг. Та качвах навсякъде.

# 856
  • София
Някой може ли да ми каже дължината на стелката за номер 41 или 42 на тези http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-dart-vi-leathe … tegoryid=22905087 ими да ме посъветвате кой номер от тях  да взема при положение, че дължината на стъпалото е 24,5 см и има много тесен крак

# 857
Привет на всички.Искам да попитам някой имали тези обувки и може ли да ми даде размери за 40 номер.

# 858
момичета, помни ли някоя в коя от темите имаше описани различните модели дънки? Имам предвид с ниска талия, тип цигара и т.н.
Благодаря1  bouquet

# 859
Привет на всички.Искам да попитам някой имали тези обувки и може ли да ми даде размери за 40 номер.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7670222& … ue&ksource=-1

# 860
  • София

Кои ...  newsm78

# 861
Момичета искам да ви питам следното нещо:имам кредитна карта на Пощенска банка,която изкарах специално за да пазарувам в сайта. И днес като получих първото си извлечение видях,че ми е изтеглена сума от 10 евро от Ларедут, сума коята аз обаче не съм имала като покупка . На извлечението пише smsl  008001100102 LUXEMBOURG 10,00 евро. Значи аз имам само две плащания с тази карта и нито едното не е за тази стойност. Можете ли да ми кажете откъде може да са дошли тези пари.

# 862
Момичета искам да ви питам следното нещо:имам кредитна карта на Пощенска банка,която изкарах специално за да пазарувам в сайта. И днес като получих първото си извлечение видях,че ми е изтеглена сума от 10 евро от Ларедут, сума коята аз обаче не съм имала като покупка . На извлечението пише smsl  008001100102 LUXEMBOURG 10,00 евро. Значи аз имам само две плащания с тази карта и нито едното не е за тази стойност. Можете ли да ми кажете откъде може да са дошли тези пари.

Това не ми прилича на теглене от редут-а  newsm78 Нещо друго си плащала явно...

# 863

Това не ми прилича на теглене от редут-а  newsm78 Нещо друго си плащала явно...

Еми явно мойто мъжле нещо е позаложило в някой спортен сайт. Извенете за спама, но си помислих,че е от ларедута. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 864

Аз ги имам , само че в сребристо. Жива гуменка си е. Взех си 40 номер и леко ми стискат, това при положение че нося 39 .
Размер не мога да ти дам, че нямам рулетка в момента. Но със сигурност +1

# 865

Аз ги имам , само че в сребристо. Жива гуменка си е. Взех си 40 номер и леко ми стискат, това при положение че нося 39 .
Julis, благодаря ти за инфото. Искам да ре попитам стават ли за мокро време.

# 866
  • в страната на абсурдите
ddaannii на стр.1 от тази тема,в новия сайт .......можеш да намериш отговор на питането си

# 867
  • София
Може ли да се снимаш облечена с бежовото палтенце Praynig
Интересно ми е как изглежда на голям човек/предполагам,че е за теб,нали Wink/.
Ето, ама нещо не станаха хубаво, явно вкъщи е тъмно и затова... Иначе да за мене е, ако мислиш че съм голяма - при условие че влизам в 150 от детската Wink

Иваничка, би ли дала линк към дънките Wink
  bouquet

Относно дънките - от Албанците за 2Е са. Бяха обсъждани тук че са хубави и затова си ги поръчах, но не помня кой точно - или тези, или тези са  Embarassed
Реално не са ми най-добре на мен - в ханша и кръста са ми широки, ако имаха еластан може би щяха да се прибират малко, но те нямат.

Ivanichka а ти колко си висока, аз също много се колебая за това яке, притеснявам се да не ми е малко newsm78

# 868
Качеството на тази мъжка риза ми изглежда добро според преводача:  

ЛЕСНО чист памук, лекувани за défroissage гладене и гладене лесно.
Кол италиански полу-свободно със сменяем връх китове (4 китовете алтернатива).
Конусни белезници мълчалив lapped францискански монах. Двойна конзола в задната подкрепящи 2 огради.
НАЙ-ДОБЪР бисер бутони гравиран и stitched под кръста.
Тигани закръгляване. На врата сантиметра.

Дълъг. 64 см ръкав: Ако мярката до 1m76.

hahaha    

А дали може реални отзиви да даде някой за нея, моля!

# 869

Julis, благодаря ти за инфото. Искам да ре попитам стават ли за мокро време.
Да - смятам че стават. Макар че не съм ляпала още с тях из локвите!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт