LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 849
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 885
mary08, rinse е тъмно-синьо към черно  Peace

450, мисля даже, че и в 34 ще влезеш, ама да не те подведа  newsm78 В 36 - със сигурност  Peace Не визирам конкретно този панталон, а мерките ти по принцип  Peace

# 886
Така...нямам време много да чета в момента,но да споделя,че вчера получих поръчка от 5.09 на митница и днес от 6.09 също на митница,въпреки,че бяха само 2 комплекта чаршафи  Laughing.Нещата са коментирани ,но да споделя,че съм много доволна от тези  потничета - излязаха най-сполучливите до момента от всички,които взех.Мекички,еластични...просто страхотни.Жалко,че няма и други цветове - бих взела и от тях  Peace
А тези гуменки/не ги намирам нещо в сайта/ - са ужасни.Като начало - лепките им са абсолютно разшити,целите са в изтекло лепило,страшно груби,а подметката може би ще се разлепи на първото слагане - поне така изглеждат и отпред са толкова тесни,че малката едвам си напъхва крачето.Тя носи н.22,те са 24 - стелка 15 см,но уви  Sad
Другите неща са коментирани - не всички снимки са в албумчето ми,а и размерите ще ги добавя тези дни.  Laughing

450 в момента мерките ми са абсолютно като твоите и всички дънки,които си взех 38 са ми супер големи - като изключа последните - ленените,които са ми и тесни и къси  Laughing Мисля,че със сигурност 36 ама и аз да не те подведа  Rolling Eyes

# 887
450, със същите мерки съм и 36 ми е идеално. Взимай смело 36.

# 888
  • София
Много ви благодаря за отговорите, ще рискувам с 36.
Искам само да похвала тези джинси http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-en-velours-cotele-stre … 6&prodcolor=2 Взех си 162, лепнаха ми направо. Като за 6 лева са идеални, да не кажа, че тук помалко от 20 лева няма да им искат на пазара. Цвета е малко по-наситен от този на снимката. Аз се оправдавам пред мъжа ми, че какво, то с количката в квартала чудесна работа ще ми вършат, а той ме погледна учудено и пита Ама защо, те са толкова хубави  Simple Smile А и още нещо смешно. Мъжа ми оня ден минава покрай едни дънки в магазина, а аз го подпитвам, ама ти не искаш ли да си купиш нови дънки вече. Погледна ме повече от учудено и ми заявява. Ама защо от тук? Аз вече само от там пазарувам. Е желая и на вас такъв успех  Hug

# 889
Аааа, и моя и моя...  Laughing преди да купим нещо пита, "Ама това няма ли го в Ла Редут?". 
Голям почитател е станал, особено след като подковах колежките да му казват всеки ден колко хубаво е облечен.  Mr. Green

# 890
  • София
Тези мъже,важното е да им влезем под кожата hahaha
Моят и той вече ризи от БГ не иска да си купува.Само ме кара да му поръчвам,че все не му стигат Mr. Green
И как няма да иска.Като знам тук колко пари даваше за ризи Crazy

450,успокои ме за джинсите Hug
Аз поръчах същите и не мислех,че ще стават за навън дори Whistling
Със почти същите мерки като твоите съм,да видим на мен дали ще ми лепнат hahaha
А дълбоки ли са много?

# 891
Алекс ,виж за тази тактика с колежки и приятелки не съм се сещала  Crazy Laughing

А между другото и аз да поздравя chockolina и от все сърце ти пожелавам лека бременност и на финала през май едно здравичко и сладичко бебче  Heart Eyes Hug

Както и на момичетата с дати 23 и 25.09 - galadrielka и els момичета стискаме ви палци и като ви изпишат първо тук да се отчетете с новината  Laughing Hug

Сори за спама  Blush

# 892
  • София
450,успокои ме за джинсите Hug
Аз поръчах същите и не мислех,че ще стават за навън дори Whistling
Със почти същите мерки като твоите съм,да видим на мен дали ще ми лепнат hahaha
А дълбоки ли са много?
Ами дълбоки са си, до пъпа са. Ама аз зимата предпочитам по-дълбоки, че като тръгна на работа и като седна с тези ниски талии, че като ми завее климатика в кръста, направо ....

Между другото днес получих колет от 05,09, а тези от края на август и началото на септември никакви ги няма  ooooh!

# 893
  • Бургас
Може ли да се снимаш облечена с бежовото палтенце Praynig
Интересно ми е как изглежда на голям човек/предполагам,че е за теб,нали Wink/.
Ето, ама нещо не станаха хубаво, явно вкъщи е тъмно и затова... Иначе да за мене е, ако мислиш че съм голяма - при условие че влизам в 150 от детската Wink
...

Много добре ти стои!  Wink
Може ли линк?

# 894
момичета моля помогнете  Praynig че с този френски а и преводача едни не свързани ги пише Mr. Green
за чершафите искам да си направя комплект чаршаф 2бр калъфки и плик
че въпросът ми е цената на калъфките е за една бройка нали newsm78
и четох в темата че чаршаф е drap housse а плик как е newsm78
благодаря предварително Hug
и ако знаете някой изгоден комплект в момента моля за линк  bouquet

# 895
  • Казанлък of all places
Housse de couette е плик/торба за юрган/одеало. Може да търсиш и с "Parure de couette", но това явно са комплекти плик+калъвка за възглавница и/или долен чаршаф. Виж какво излиза така : http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … parure+de+couette

# 896
Тези обувчици никой ли не ги е получил да каже как са като номер и дали си заслужават newsm78?

Ето ги в албумчето на wb,до колкото помня каза,че си отговарят.Питай я ако искаш.дано не се разсърди,че показвам личните и снимки без съгласието и Blush

Kloie, New line, благодаря ви момичета  bouquet! Ще поръчам точния номер, че щерката няма търпение да ги получи Laughing!

chockolina, честита бременност и леко раждане Peace!

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 01:26 от eitalina

# 897
Housse de couette е плик/торба за юрган/одеало. Може да търсиш и с "Parure de couette", но това явно са комплекти плик+калъвка за възглавница и/или долен чаршаф. Виж какво излиза така : http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … parure+de+couette
Hug благодаря

# 898
искам да похваля  чантата с медения цвят (нямам снимка в момента) и черния тренч и двете бяха подаръци, доволна съм

# 899

Общи условия

Активация на акаунт