LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 926
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 420
  • София
А аз за тези да попитам. Пак от албанците... Някой дали ги има, че много им се кефя, но имам широк прасец и не смея така да взимам. То по магазините като пробвам няма...

# 421
най-накрая получих каталога и аз

# 422
  • Варна
Някой да има проблеми с влизането в акаунта си?От 5 налични акаунта не мога да вляза в нито един. Излиза ми мацката с питанките Sick Sick Sick #Cussing out

# 423
Аз имам проблем.Точно си заформих поръчка и ми излиза "онази" мацка  Sad

# 424
  • In The Middle Of Nowhere
Някой да има проблеми с влизането в акаунта си?От 5 налични акаунта не мога да вляза в нито един. Излиза ми мацката с питанките Sick Sick Sick #Cussing out

И при мен е така, с 1 акаунт съм е не става и не става  Sick постоянно ми е появява оная нацупената....

Ще трябва да поизчакаме малко, не виждам друго решение  Peace

# 425
аз влизам без проблем.... ама имам друг - трябва да понамаля малко сумата на една поръчка (в смисъл да махна някои неща), че нямам толкова пари в картата.... и си седя, си се чудя сега какво и как  hahaha

За да не е съвсем спам - и аз получих каталог! Интересното е, че е на акаунта, от който не съм пазарувала много отдавна!

# 426
И аз получих каталог със кода за прахосмукачката. Thinking

# 427
И аз имам проблеми с влизането в акаунта, от 3 не мога да вляза в нито един вече около час! А тъкмо щях да си пускам поръчка. #2gunfire

# 428
И аз имам проблеми с влизането в акаунта, от 3 не мога да вляза в нито един вече около час! А тъкмо щях да си пускам поръчка. #2gunfire
същата работа, но само в 2 акаунта, толкова имам Whistling

# 429
  • София
Аз също не мога да си вляза в акаунтите повече от час вече Crossing Arms
Нещо пак става със сайта newsm78

# 430
Да не би да променят цени? newsm78

# 431
  • Пловдив
змейковица ,моля за мнение за качеството на този панталон http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178247&pid=7397966, за плата и изпълнението и ако няма да те затрудня може ли размери на твоя номер, много им харесва и се чудя за дългия вариант дали да поръчам. Предварително благодаря

Платът е тънък, изкуствен - но ми харесва
Не знам дали няма да се наелектризира от чорапогащник, не съм пробвала още.
Стои ми по-свободно моя размер - 38 винаги взимам за панталони, но размери довечера като се върна в нас  Peace

# 432
Не мога да си влезна в акаунта  Sad излиза ми мацката с въпросителните  Thinking как се справяхте с този проблем?

редактирам се....виждам,че проблема е всеобщ  Whistling

# 433
  • София
Да не би да променят цени? newsm78

На-вероятно,да,но нагоре Crossing Arms
Самият сайт ми се зарежда много по-бавно,в сравнение с друг път.

Сън,мерси за снимките на ботушите Hug
Помня,че ти ги беше взимала преди време.Изглеждат чудесно,но на мен ми трябват повече кафяви Whistling
Я ми кажи,че се сетих,за дънките на Обер от момчешката номерация,черните-плата им отпуска ли се много?
Аз  поръчах размер 168/нося 162 по принцип,34/36 от дамската/и се чудя дали ще са ми големи newsm78

# 434
 #Cussing out и аз не мога да влезна в никои от акаунтите .

И между другото майка ми е ходила днес до митницата да ми вземе поръчката. Тя беше с палатка и маратонки, ама маратонките ги няма Sad . И в фактурата ги няма ама в акаунта ми не стоят като отказани. Дали 6те си ги получа.  Rolling Eyes На някои случвало ли му се е  

Общи условия

Активация на акаунт