LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 829
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Само да кажа, че си взех колета от митницата, поръчка от 05.09, пристигнал е вчера. Основно детски неща и за мен от евтините балеринки - еспадрилки и един панталон - първият ми, който на всичко отгоре ми залепна
роси -варна, кажи моля те получи ли известие? Аз чакам от 04.09 и 05.09. Но често комшиите ми пребърквам пощ. кутия и не получавам дори каталозите от Метро. В тази връзка, не разбрах някой от Варна получил ли е каталог и ако да, от пощатата или на адрес.
И последен въпрос, ако звънна на митница, дали ще ми дадат инфо???

# 496
  • Варна
Пак съм аз  Embarassed. може ли някой да ми даде тел. на варненска митница. Може и на ЛС. В сайта на алекс не се отварят  newsm78

# 497
На първа страница го има

За Варна - Телефонът на митницата е 60-41-43, Клон 28

.. можеш да ползваш бутона "редактирай" за да не слагаш няколко мнения едно след друго  Peace

# 498
някой поръчвал ли е тези найкове?отговарят ли си или да поръчам +1 и как са на живо  Hug мерси предварително
Кой найкове ?Joy Hug
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-dart-vi-leathe … tegoryid=22905087
тези  Embarassed нещо днес нета си играе лоши шеги с мен

# 499
  • Варна
Аз също взех от митница Варна днес, поръчка от 05.09. Известието си го получих в кутията.
Stenly, каталог получих - първо известие да отида до пощ.клон да си го взема, понеже не им се разнася до блока. Иначе го пращат като обикновена пратка, без подпис.

А, забравих нещо - младежа от митницата попита за подарък  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 18:15 от Alexandra

# 500

Имам миналогодишния модел. На мъжо взех +1 и му заспаха Simple Smile Той си ги харесва много Simple Smile
Подобни са  Peace

# 501
получих поръчка 0т 4.09

# 502
Някой може ли да даде размери на този панталон, интересува ме 42 или 44.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6097464& … ue&ksource=-1
Мерси!   bouquet

# 503

Имам миналогодишния модел. На мъжо взех +1 и му заспаха Simple Smile Той си ги харесва много Simple Smile
Подобни са  Peace
мерси...май ще поръчам...предполагам,че няма да са повече от 2 кг и ще ги получа в пощата,че не ми разкарва само за тях до митница newsm78

# 504
Ох, и още един въпрос за сутиените- само push up ли са с подплънки? Знам, че ampliforme са без.
Дали този е с подплънки?  newsm78

# 505
Ох, и още един въпрос за сутиените- само push up ли са с подплънки? Знам, че ampliforme са без.
Дали този е с подплънки?  newsm78

ampliforme - максимизиращ, т.е с подплънки
armatures - банели
avec armatures - с банели
sans armatures - без банели

# 506
Незнам дали е обсъждано вече, има неща в каталога които ги няма в сайта / например розови бодита от стр.407/  и когато ги  въвеждам  с кода от каталога, ми излизат налични в кошница. Също и за една блуза, която търся от една седмица и вече не я намирам, а с кода е налична. И се влюбих в едно палто от стр.273 и също не го намирам, излиза ,че ще е налично след 3 седмици. Ще го чакам! Peace

# 507
А аз да питам пак за тези дънки,някой получил ли ги е?Аз чакам 34р и нямам търпение.... Crazy Crazy

и за тези,ако има някой 34р,може ли размери на талия и ханш  Praynig Praynig Praynig

imam първите р-р 36 и са ми големи,хубави са,ако твоите са малки можем да ги сменим Peace

момичета ако някой има излишен каталог ,може ли да ми прати,че мен ме забравиха Rolling Eyes

# 508

момичета ако някой има излишен каталог ,може ли да ми прати,че мен ме забравиха Rolling Eyes

Ееее, чакай де! Те сега започнаха да ги изпращат, ти - забравили те!

# 509
О,завиждам на тези от вас които получават от 3 и 4,аз още чакам от 28 и от 1 и нямям каталог rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт