LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 883
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
За Пумата маратонки мога да кажа,че си отговарят.Аз си нося 37-ми и си поръчах същия номер.Заспаха ми. Peace

# 601
  • Варна
eitalina , много благодаря и за допълнението как да поръчам от предпочитаните.  bouquet

# 602
# 603
  • Варна
Здравейте моми4ета  Joy
Вчера получух 3 колета  Hug и съм много хепи Единият от 31.08 а другия от 03.09. Ама много се притеснявам че още го няма този от 26.08 с фотоапарата  Cry  ...
Аз току що си взех от митница колета от 05.09, получен е на 16.09 а този от 04.09 го няма  smile3518 smile3515. Там имам прахосмукачка + доста детски дрехи и няма как да е от поща. Много съм притеснена. Какво да правя? Ох, дано някой по-опитен ми помогне със съвет, че това ми е първата поръчка и съвсем ще се отчая..

# 604
  • Пловдив
Здравейте моми4ета  Joy
Вчера получух 3 колета  Hug и съм много хепи Единият от 31.08 а другия от 03.09. Ама много се притеснявам че още го няма този от 26.08 с фотоапарата  Cry  ...
Аз току що си взех от митница колета от 05.09, получен е на 16.09 а този от 04.09 го няма  smile3518 smile3515. Там имам прахосмукачка + доста детски дрехи и няма как да е от поща. Много съм притеснена. Какво да правя? Ох, дано някой по-опитен ми помогне със съвет, че това ми е първата поръчка и съвсем ще се отчая..

И друг път се е слувло... не виждам защо трябва да се правят драми за 1 ден разлика между колетите...
Ти си взела от 5-ти днес, аз взех едва от 3-ти  Peace

# 605
  • София
Стенли,защо се притесняваш толкова рано,не разбирам newsm78
На мен ми се е случвало да си получвам поръчките и след 35-40 дена.В реда на нещата си е.
Ако минат повече от 45 дни,тогава можеш да се тревожиш Mr. Green

# 606
  • София-Младост
Получих си поръчката от 5.09. на митница.
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-femme.aspx?productid=3241134 … tegoryid=22898600 тази в розово 34/36,
Този номер  ще ми е малък, но би ли дала все пак размери...ако има и снимка ще е идеално.

# 607
има и някой този пуловер,че искам да взема 168 номер за мъж и незнам дали ще има шанс да му стане

и също тази блузка 156 има ли някой да даде размери че само този размер е наличен

Rolling Eyes

# 608
  • Враца
Момичета да ви попитам във Врачанската поща над 2 кг някой да е получавал тази седмица колет или ме работят тези от пощата...не мисля че е възможно два дни (цяла седмица) да не е пристигнала нито една пратка от Франция, пък и по тел. инфо не давали ?!? откога ли...не можело да видят аз ли съм или не съм, е че кой друг ще я вземе ...на живо да не говорим как мрънкат..имат и табелка за поверителност на вратата

извинявам се за офф-а

pepi7096 значи наистина са поизлъгали...казаха че миналата седмица имало, но сега не пристигали...да нови са май повечето...печеният пич е отишъл на винетките отстрани, а тези новите все едно с конкурс някой ги е избирал..

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 14:45 от wb

# 609
  • София
има и някой този пуловер,че искам да взема 168 номер за мъж и незнам дали ще има шанс да му стане
Взех такъв за мъжа си.Висок е 166см,слаб,пасва му идеално. PeaceАко искаш мерки-довечера.

# 610
wb, аз взех вчера колет, дошъл е във вторник. И преди това питах по телефона и ми дадоха въпросното инфо. Но са нови хората там, не са нашите приятели, така че явно ще им трябва малко време да свикнат с нас  Mr. Green

# 611
А черните найк http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-dart-vi-leathe … tegoryid=22905087 някой получил ли ги е и доволни ли сте като качество и визия?
Аз пък се интересувам дали може да бъде намален с някой код.
22241 ми ги намаля на 25Е  Peace

stella_16, как ги поръча конкретно тези, +1 ли?

# 612
Получих си поръчката от 5.09. на митница.

http://www.laredoute.fr/vente-pull-ado-garcon-prix-mini.aspx?pro … tegoryid=41810694 в синьо 180, не е лоша, но май ще е тясна за мъж ми.
може ли размери и има ли еластичност? Мерси  Hug

# 613
А черните найк http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-dart-vi-leathe … tegoryid=22905087 някой получил ли ги е и доволни ли сте като качество и визия?
Аз пък се интересувам дали може да бъде намален с някой код.
22241 ми ги намаля на 25Е  Peace

А как ги поръча конкретно тези, +1 ли?
да то си пише отдолу да се поръчва един номер по-големи ( на френски)

# 614
............................

да то си пише отдолу да се поръчва един номер по-големи ( на френски)

Благодаря ти!   bouquet Прочетох го аз, но прочетох и всички коментари тук за Найковете - някой казват отговарят, други +1, обърках се вече. Затова те питах конкретно за модела.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт