На 4-ри ще стане вече, септемврийското човече...

• 54 659
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
МИМЕ, ако не си я карала варицелата  newsm78 ...мога само да ти стискам палци ако не те прескочи което ...  Sick да я изкараш по-леко   Praynig
Аз съм я карала с големия  #Crazy бях на 28 и направо не ми се спомня какво беше  #Silly даже и АБ пих, че дигах 40 оС Т  Mr. Green ...поне белези нямам което е малко успокоение  Joy
Спомням си, че много ми помагаше за сърбенето бебешката пудра  Peace може да го пробваш Жорко...че спирта е много гаден  cry

# 106
Благодаря на всички ви за поздравите!

Емили и няма нищо, явно е пресякох с хап4етата Peace

dorotey's , само така! Аман от тия болести вече.

tanya_p , Никол да не се дава , а бързо да оздравява!

Мим`с, групичката на Вики също е под карантира заради варицела. За моя радост или не ние вече я карахме, преди 2 години. Спомням си, че давах капки фенистил за сърбежа. Макар че беше доста гадно, смея да кажа, че Вики я изкара доста леко. Някой майки дават Аериус сиропчето п/в сърбежа.

# 107
И на Калоян в групата има карантина за варицела от вчера  Sick та очаквам включване и при нас  Joy да вземе да я изкарва доката е малък и да ни се маха от главата  hahaha
Брат му я изкара точно по същото време 2-ра група / ноември месец  Mr. Green та така, че ред му е и на малкия и ми се пада .... Wink

# 108
Ето обещаните снимки от 1-вата екскурзия на Коко без нас  Peace

http://viara2k.multiply.com/photos/album/13/13

# 109
Eй, Вярка големи сте юнаци Laughing много хубави снимки....аз не бих го пуснала толкова малък без мене,шубе ме е Rolling Eyes

Мерси много за отговорите ви.Вчера ходихме до доктора, даде ми 10 дена болнични и до края на другата седмица ако не съм и аз болна -добре, ако не -здраве да е  Rolling Eyes Кофти е, че не трябва да излизаме, ама поне до магазина ще ходя докато спи Жорко, че мъж ми се прибира късно от работа.
Иначе общо взето Жорко леко кара варицелата, до 2 дена би трябвало вече да започват да му завяхват пъпките, добре,че по лицето няма толкова много.

Мацки и още нещо, черпя ви, че днес имаме годишнина от сватбата - 8 г.  Heart Eyes Да сме живи ,здрави и дай Боже още 10 пъти по толкова да празнуваме Laughing Mr. Green

# 110
  • Стара Загора
Честита ви годишнина, дълги години още любов и разбирателство да имате!

# 111
МИМЕ, честита ви годишнина    bouquet да сте много щастливи и да те обича още повече половинката и много да те слуша  Peace

Eй, Вярка големи сте юнаци Laughing много хубави снимки....аз не бих го пуснала толкова малък без мене,шубе ме е Rolling Eyes

Точно преди малко си говорехме в офиса ... че колежките ги е страх да пускат децата а те са на по 5 и нещо  newsm78 ама аз не виждам проблем  Peace да са ни живи и здрави  Praynig и да ги пази някой ако го има отгоре  Praynig че то няма значение възрастта ...все са ни деца ... и не можем все до полите да ги държим по тази причина  newsm78

# 112
Благодаря  bouquet

Абе и ти си права, но не бих се решила.

# 113
Миме,честита годишнина и още дълго да празнувате и много да се обичате!  bouquet
Вярка, снимките са страхотни и децата са се забавлявали.

# 114

Мим`с , Честита годишнина!
Много щастие и любов!

# 115
Честита ви годишнина   bouquet Много, много да се обичате  Heart Eyes

Вярка снимките са много хубави  Hug Много си смела, и аз Емили ме е шубе да я пусна сама  Outta Joint
Ама то и от госпожите си зависи, аз на нашите им нямам много доверие. Днес като я взимах мойта, едно мом4енце ритна едно моми4енце в устата, а госпожата изобщо неразбра какво стана  Shocked И й вика отивай горе да пиеш вода, без да види дали има с4упен зъб примерно .... я прати горе самааааааа.......Казвам ви направо съм потресена, много ми стана гадно , аз се ка4их след нея и я 4увам как вика на лелката, 4е има кръв , а тя нищо ти няма, без изобщо да я погледне  ooooh! Направо незнам, тия деца сами си се гледат в нашата градина  Cry

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 19:15 от dorotey's

# 116
Tеди, това не е добре  no не може ли да поговорите с тез заплеснати госпожи  newsm78 Много лошо е да нямаш доверие на хората, които ти гледат детето  Sick
Аз съм имала подобни проблеми преди с Криси  Cry но никога не съм си мълчала  #Cussing out е верно, че не ме обичаха учителките  Rolling Eyes ама дреме ми на шишарката  Mr. Green важно детето да е ОК  Peace
Виж Калоян е голям късметлия в това отношение  thumbsup и в яслата и тук в ДГ попадна на страхотни жени  Hug дано да е все така  Praynig

Преди няколко дни госпожата ме гони като го взимах да ми се извини  Praynig, че му е дърпала ушите, защото с неговата приятелка се скрили в храстите  #Shocked и половината учителки търчали из двора да ги търсят  Joy
Аз й казвам, че малко му е било дърпането на ушите, при подобна ситуация аз бих го  box А тя ми вика, ама как те са такива сладурчета...просто са изобретателни Grinning

# 117
Еми Вярка беше някак неудобно да им направя скандал. Ама следващия път просто няма да си премъл4а #Cussing out

# 118
Здравейте мацки  Hug
Днес съм рожденничка, пийнете и хапнете за мое здраве
Не се чудете от кои да си вземете, всичките са уникални   Wink

# 119
ТЕДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 да си жива, здрава, обичана и с много късмет  Two Hearts хиляди целувки от мен и момчетата  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт