На 4-ри ще стане вече, септемврийското човече...

• 54 660
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Джу, да ти е жива и здрава майчицата  Praynig няма значение колко е далече  Rolling Eyes важното е да я има  Peace и да усещаш обичта й  Two Hearts

# 91
Холи,честит рожден ден на майката ти! Да е жива и здрава!  bouquet

# 92
Ето няколко снимки от нашия рожден ден
http://dorotey.multiply.com/

# 93
Ето няколко снимки от нашия рожден ден
http://dorotey.multiply.com/
Супер, много е сладка, да ви е жива и здрава! Hug

Холи, честит празник на майка ти/на патерици/ , да е жива и здрава жената!  bouquet

Брр, аз нещо се разболявам, тая сутрин страшно ме тресе и мие студено, и сега се наливам с чайове, фервекси , лимони си взех да ям и така....ще стискам зъби.
Жори изпи вече първия блистер от бронховексома, втория -другия месец и така.Нещо се опитва да подшмръква, давам му и осцилококциум профилактично....че се чудя дали да не му взема един саностол или едни марсианци. Карантината им в групата отмина ,вече няма варицела.
Нещо ми се иска да не съм на работа, искам да се прибера и завия в леглото и пред телевизора, ама....ще стискам зъби Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 11:00 от Мим`с

# 94
Здравейте сладки! Hug

Дороти,много е пораснала Емили,леле каква мома е станала ooooh!   bouquet Да е жива и здрава..ама Холи си ми изглежда още като бебе...или поне така си мисля. newsm78 Снимките от РДен са на апарата още,заедно с тези от моя и от на мъжа ми  Whistling ...дано да не стоят там до нова година... Sick

Аз днес си взех почивен ден да уча,че събота и неделя не можах да пипна нищо. Whistling Опитах се няколко пъти да се затворя и да чета,ама Холи като ме надуши и започва да праска по вратата и да квичи да я пусна вътре. Crazy

Лудниица ви казвам. Mr. Green Днес обаче си почетох...без много да се преуморявам...та да видим...писах уж..ама резултатите другата седмица. Rolling Eyes

Друго май няма. Rolling Eyes В събота сме на имен ден у едни приятели и ми се иска да спретна малка тортичка да изненадам момичето,че не съм правила скоро. Grinning

Свеки подстригала Холи оня ден,че косата й много се оплиташе в краищата на възли. Иначе й е много година,рошава такава. Heart Eyes

А тя ме подлудява от няколко дни да съм я водила на градина,та да съм я водила да си играе с децата..милата.Сигурно й е скучно вече без деца..и Ерик като го няма през деня. Tired

Та тъй..сега съм капнала и ще отивам да лягам,че утре пак на бач. Sick..от 2 дена си мисля,че е петък...луда работа.

Айде да цункате дечицата. Heart Eyes

# 95
Ей Джу, май много "рано" лягаш напоследък  Joy не мога да те улуча на кю-то  #Crazy
Да целунеш рошлата от мен  lovekiss и да вземеш да качиш малко снимки най-после да ви видим колко сте пораснали "всички"  hahaha
И Коко си изглежда бебешор още  Rolling Eyes в ДГ госпожите само го мачкат, че им бил най-бебешко сладичък  Wink
Сега е пак късо подстриган и с таз кръгла тиква е много смешен  Mr. Green
после ще кача малко снимки от първата му екскурзия без нас   Hug
в петък ги водиха от ДГ на Витоша и се прибра много доволен  thumbsup

# 96
  • София
...
Да целунеш рошлата от мен  lovekiss и да вземеш да качиш малко снимки най-после да ви видим колко сте пораснали "всички"  hahaha
...

Абе тя само обещава... Crossing Arms сигурно няма да познаем децата.

При нас всичко е наред. Аз ходя на раздвижване,правя упранения и така.
Майка все още гледа децата....  bouquet
Други хора гледат телевизия  Shocked,но всичко се връща...

Да ви кажа какво ме пита Тано снощи:
 - Мамо,ти кога ще умреш?
 Crazy
 - Когато стана мноооого стара!
 - Значи сега няма да умираш.Добре - лека нощ.

Горкия....сигурно съм го стреснала с тази операция. Confused

# 97
Ох, тоя Тано  smile3532 smile3532 smile3532

Ние ходим на гимнастика, Емили е много доволна, днес ги учиха шпагат  newsm09
Като гледах как ги кикерчат, сърцето ми се сви smile3555 Ама нека да се учи  Crazy
Нас в градината още не са ни предлагали екскурзийка, ама в съседната са предлагали, та може скоро и на нас, ама мен ме е шубе.... как ще я пусна сама newsm78

Холи малката и Ерик колко разлика имат???

# 98
Опасни са тези дечурлига  Rolling Eyes къде им ги раждат малките глави тез въпроси ...направо незнам  newsm78

Теди, какво страшно има ...нали са с учителките  Peace Коко е много доволен  Hug

# 99
Мен от пътя ме е страх, 4е тия шофьори как карат на 3 ракий  ooooh!

Емили е болна и сме си в нас  Tired

# 100
Ехо, къде сте?
Днес нашият татко е именник. Да ви почерпя за негово здраве!

dorotey's , бързо оздравяване на Емили.

# 101
Емили и няма нищо, явно е пресякох с хап4етата Peace

# 102
Тан, Честит имен ден на патерици на съпруга ти, да е жив и здрав. Wink

Жорко е с варицела от 2 дена, иначе сме добре, пада борба щото го мажа със ментолов спирт, пищи и на дава...дебна го да не се чеша особено по лицето, че има доста пъпки....шубе ме е ,защото аз май не съм боледувала.....абееее.........."супер"......незнам какво да правя, казват, да не го извеждам навън, доктора пък вика да го вода при наго....абе незнам какво да права......ще си седим в къщи сега......дали ще ми дадат болнични или.... давайте акъл плийз ooooh!

# 103
  • Стара Загора
Мим'с  как няма да ти дадат болнични, нали трябва да сте под карантина няколк дни.
Никол се разкашля  и се гледаме, аз мислех да си я оставя тази седмица, че на Павел ще слагаме ваксина, пък тя се разболя.
Тан, да ти е жив и здрав съпруга Simple Smile

# 104
Тан,честит именник(на патерици)!Да ти е жив и здрав!
Мимис,трябва да ти дадат болничен,защото и Жорко трябва да е под карантина(май 10 дена беше).Лошо ако не си я карала варицелата,защото аз на 30г я изкарах и бях много зле, а Дани я изкара много леко и не и останаха никакви белези,а аз си останах с няколко по лицето.
Бързо оздравяване на Никол!

Общи условия

Активация на акаунт