На 4-ри ще стане вече, септемврийското човече...

• 54 654
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета   bouquet
Много е гаден този вирус  - яко зачервено гърло, подути сливици, хрема ...и накрая отвратителна суха кашлица Sick аз го изкарах миналата седмица  Mr. Green и го лепнах и на Коко за съжаление  Cry ...а сега и таткото го прихвана  #Crazy ...само Криси държи фронта - дано устиска пича  Praynig с толкоз кашлящи наоколо  Mr. Green
Аз му пръскам на Коко Тантум верде май даже за 3ти път  newsm78 според нашата докторка става за деца над 3год. склонна съм да й вярвам, тъй като определено не е безотговорна  Peace на него му действа добре ...за съжаление този път не беше достатъчно, защото вируса го удари в ушите и стигнахме до АБ  Rolling Eyes ...но незнам дали не беше за добро  Thinking че като гледам с баща му как се влачим толкоз време, а той за 2 дни се оправи и не се мъчи с ужасната кашлица  Hug
Миме, опитай с Тантум верде, ефизол и някакъв сироп да го поуспокоява - Коко пи флудитек - Бързо оздравяване на малкия пич  thumbsup
galq4, таз аптекарка малко е прекалила според мен - има и ваксини за деца на аерозолна основа ...знам го от опит - слагала съм на Криси като боледуваше много като малък  Peace

# 151
  • София
Нещо май не ме разбрахте.Проблема не е в съдържанието на лекарството ,а в това че е аерозол и че трябва да се пръска директно в гърлото.Ако искате си прочетете листовката Peace.

# 152
galq4 , извинявай, но би ли ми обяснила защо е проблемно  директното пръскане. Стана ми интересно. А в листовката наистина пише, че не се препоръчва при деца под 6год. възраст. А като си помисля на нас ни го изписваха още когато Вики беше на около 1,6г. и съм пръскала.

# 153
Нещо май не ме разбрахте.Проблема не е в съдържанието на лекарството ,а в това че е аерозол и че трябва да се пръска директно в гърлото.Ако искате си прочетете листовката Peace.
разбрах те  Peace точно това имах предвид, че съм пръскала аерозолна ваксина на Криси като малък, която е френска и е изключително за малки и склонни към алергии деца  newsm78

# 154
Жорко пък май сливиците са му слабото место,направо незнам.
Прочетох ,че има доволни и от Ангин хил и Тонзилотрен, хомеопатични,даже това второто става да се дава и профилактично за възпаление на сливици.
Ще изчакам и ще видим утре как ще е, днес съм дала инструкции да пие много чай с мед и да му слагат цитросепт в чая.Мазах му гушката и със Хустагил маз да го загрее малко, щото не дава да му слагам компрес на гушата и така.....и тантума ще го пръскам и така..............ако не утре вечер на доктор и така

# 155
  • София
Tan,честно да ти кажа аз така се паникьосах само като си помислих колко съм и пръскала,че забравих какво ми обясни,но общо взето е опасно да не се задави,защото нямат рефлекс да погълнат въздуха.Ще я разпитам пак като отида и ще ти пиша Peace

# 156

Добро утро!
Да почерпя, че днес съм рожденичка.

# 157
  • Стара Загора
Dess, много здраве и щастие пожелавам!

Ноември май се оказа месец за рождени дни в нашата тема Simple Smile, аз  имам рожден ден в неделя.

# 158
Вярка, Честит рожден ден на патерици  Hug

Dess и на теб много здраве, щастие и късмет Hug

Ние заминахме неделя за София и се върнахме в понеделник  Crazy Луда работа  Party

Взимахме помещение и го правим като кафе за бързо хранене , тоест хамбургери, хот дог и т.н ...
Сега го дооправяме  Peace

Аз съм яко болна, същия вирус дето Вярка разправя, заразих и Емили. Но те имат празник в градината и имат подготовка от 2 седмици и днес им е празника. Та тя си ходи на градина, 4е у4ителките неискат да я спирам, 4е тя е главната роля майката   А , утре трябва да сме на новата градина, как ще стане, незнам  ooooh! Вярка ти какъв антибиотик му взе на Коко  Rolling Eyes
Аз ве4е мисля да у4а за една лекарка  Tired Тук като заведа Емили на доктор се лекува около 2 седмици  Crazy Като си я лекувам сама се оправя за 5 дни  Peace Направете си сметка какви са докторите, грам неразбират  #2gunfire Пита ме какво имам в хладилника и това изписва  Tired  И то не е само нашата такава, вси4ките са такива.

# 159
  • София
Dess,Честит рожден ден!
Желая ти много здраве и всичко най-хубаво 
bouquet

# 160
dess, приеми и моите поздрави за Рожденният ден!
Много здраве, щастие, късмет!

# 161
Вярка,честит празник миличка! Hug Много Здраве и Любов от мен! Heart Eyes ...малеее,ама и мойто свеки имаше преди няколко дни рожден ден...тежко на снахите ти! Mr. Green..шегичка  Hug

Дес76,наборке да си жива и здрава и ти и само хубави моменти.  bouquet

Тан,честито и от мен!Здрава,Красива и все усмихната бремеланка да си! Grinning

Цнки на останалите от бандата и да оздравявате. Heart Eyes

# 162
dess, честит рожден ден   newsm59 много здраве и късмет  Peace и да те слушат в къщи     bouquet

Ей верно много рожденици бре ... па и хубава зодия сме  Joy леле какви ли свекърви ще сме  hahaha особено аз  newsm78

# 163
Вярка кажи какъв антибиотик си давала на Коко  newsm78

# 164
Вярка кажи какъв антибиотик си давала на Коко  newsm78
Аугментин пи човека, че нали го удари в ушенцата  Cry

Общи условия

Активация на акаунт