КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 41

• 26 486
  • 590
  •   1
Отговори
# 120
Зиче, стиховете са чудесни и разтърсват душата и сърцето.
А ето едно, което мен много ме разчувства

Ако можех с обич да изтрия
всички болки по света,
в любов щях да се превърна
и да върна радостта.

Ако можех с ръце да стопля
всички мръзнещи по таз земя,
в огън щях да се превърна,
та дори да изгоря.

Ако можех с вярата си аз да върна
всички неизпълнени мечти,
в надежда аз ще се превърна,
от себе си ще давам , дори и да боли!

Пожелавам ви много такива приятели!

# 121
Здравейте от слънчева Варна.
 Мили момичета  благодаря Ви още веднъж   за хубавите пожелания.Страхотни приятелки сте. newsm51
Лек и спокоен ден Ви желая.Отивам да изкомандвам домакинските уреди/пералня,миялна/,че снощи не ми беше до тях. Joy Joy Joy

# 122
Здравейте от слънчева Варна.
 Мили момичета  благодаря Ви още веднъж   за хубавите пожелания.Страхотни приятелки сте. newsm51
Лек и спокоен ден Ви желая.Отивам да изкомандвам домакинските уреди/пералня,миялна/,че снощи не ми беше до тях. Joy Joy Joy

Еееее, да ама вода нямаме! Joy Joy JoyНатова пък какво му казваш? newsm78 hahaha hahaha
Хайде отново пак при Вас,че без вода нищо не можеш да свършиш./е,поне си заредих домакинските уреди Joy/Сега ще пусна една  прахосмукачка и готово.

# 123
  • тук и там
Здравейте отново!
Снощи много гърмеше и имаше светкавици и изключих компа.Сутринта станах и трябваше спешно да изляза и затова само ви поздравих.Сегаа се върнах,изчетох ви и се радвам на доброто ви настроение.
При нас се показа слънцето и времето се затопля.
А бе,Мони,кога успя да я приготвиш тая голяма закуска,изяждане няма.

Танче,къде без вас,а? Аз затова казах,че май ще трябва да купувам автобус,а не кола  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз така мисля.  Joy Joy Joy[А за плачене и ревове днес не се говори.Ти самата ни караш да се смеем ,повдигаш настроението ни с толкова хубави вицове.
За друга срещичка и аз съм ДА.Но първо на Витоша,па послееееей,Към Русе, или Бургас или....
Зиче,Доби,развълнувахте ме с вашите стихове.Докосват душата,навяват спомени.
Светле,съчувстнам ти за водата.Дано да дойде,че бе вода лоша работа.
Е ,наближава обяд.Ще отида да спретна нещо.После пак тук. Приятен обяд.

/color]

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 11:51 от baba mimi

# 124
Яжка, ако пиеш глог, валериан и мента на таблетки , вземай по една  3 пъти дневно преди хранене. И в допълнение по един черпак майната му Wink!

# 125
Момичета, тук посветна, има слънце! Бяхме го забравили тези дни!
Ще си направя една разходка по обяд.
Хубав обяд и на вас!

# 126
Добър ден милички - изчетох вилллЗиче направо ме разби с тези стихове, благодаря ти, че те има... Hug
Мастерче и аз така като тебе, не стига че хабя алкохола, ами и храната, и аз няма с кого да си правя компания - я да се съберем с тебе двете, хем кротко ще си пием, хем ще си приказваме и туко виж сме осъмнали.
Шпунц - работя в Администрацията на президента - Началник на секретни секции съм - национална, европейска и НАТО и затова ходя често в командировка и предимно в Брюксел - това е един прекрасен граз, поне за мен, като се видим ще разказвам,
Целувам ви момичета  Hug Hug Hug

# 127
Здравейте! Аз продължавам с къщната работа, досега готвих - пълнен пипер с кайма и ориз, продължавам с чистенето, ама хайде рекох да хвърля тук едно око.
Зиче и Доби, много хубави стихове. И аз снощи попаднах на едно, което бях забравила - на Д. Дамянов, много ми харесва и реших да поздравя всички с него и по-специално Яжка...

Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най тъжен и злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез.

Светът когато мръкне пред очите ти,
и притъмнява в тези две очи,
сам слънце си създай и от лъчите
създай си стълба и по нея се качи.

Когато от безпътица премазан си,
и си зазидан в четири стени,
от всички свои пътища премазани,
нов път си направи и сам тръгни.

Трънлив и зъл е на живота ребуса,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си!
Единствено така ще го решиш.

Хубав ден на всички и весело настроение!

# 128
  • София
 Много поезия днес,много красота,много топлота. Благодаря ви ,че ви има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Джучка,аз от България не съм излизала и всичко ми е интересно. Много ти е отговорна работата,оправна жена си и тук ни разбра бързо кой какъв е. Вярно е Зичето е злато,Мастерчето също. Другите са безценни,да не се обидите ей ,мога всяка една от вас да хваля,с чиста съвест.

# 129
  • Видин
Здравейте, приятелки! Hug
Зичето, Доби и Диди ме превключиха на вълна поезия Peace

Ето нещо и от мен:

Невъзможно

Сънувам те, но всичко се стопява
ведно с отлитащия нощен мрак
и смътен спомен само ми остава,
че идвала си, да ме видиш пак.

Сънувам, но сънят ми си отива.
Клепачи стискам, да го задържа,
ала напразно - образът се скрива
и аз, уви, безпаметен лежа.

Как иска ми се в своя сън да влезна,
та щом се появиш, да бъда там.
Какво, че като свърши, ще изчезна?!
Със теб ще съм останал, вместо сам.

Хубав следобяд на всички!

# 130
Днес направо стана един специален и прекрасен ден с тези стихове ! Браво, момичета и благодаря! Hug Страхотни сте!
Ставам да си поливам цветята на работа. Laughing

# 131
  • Пловдив
EEE  ДОБИ,ЖАКИ ДИДИ И МЕН МЕ РАЗРЕВАХТЕ  newsm45АМА ДНЕС МИ Е ЕДНО ТАКОВА ПОЕТИЧНО НЕЗНАМ ЗАЩО. newsm78 newsm78
Хубав ден е явно за размисли и преоценка.. Hug
МАСТЕРЧЕ ..КЪДЕ СИ ? И аз рева еййй няма повече да пускаме такВиЗ работи  Blush Mr. GreenНо пък така човек му идва просветление за живота. Hug Hug Hug
Джучка ти си на много отговорен пост миличка голям Човек и щом си ни разбрала нас що за стока сме значи си истинска и непотправена.Много се радвам че все още има такива хора като теб.Този букет си го заслужи с Човещината си .. Hug Hug

НА ВСИЧКИ ДАВАМ

# 132
Леле, мале, какво ви удари на четене на поезия?
Чак ми дойде песен да запея:
    Полегнала е Танита,
    с меко юрганче завита,
    да подремне, да поспинка,
    че хладничко е навънка,
    за излизане не става,
    та да спи ще продължава!
    Дано сън и се присъни,
    ден от нейните младини,
    как е стройна и напета,
    и от еротични мисли е обзета,
    как в къщи бърза да се върне,

неин Стефчо да я зърне,
    и както тогава бе готов,
    за нежности и за любов,
    да започне да я разтрива,
    да я остави полужива!

Ех, сънища, сънища,
                                     Ех, мечти, мечти........

# 133
Много ви благодаря момичета за топлите думи, разревахте ме, и на мен днес ми е нещо чоглаво и малко тъпо и ревливо, всичко на куп, но няма да се даваме.......отивам за кафе на всички вас, днес е от мен......... Laughing smile3525

# 134
                      Здравейте,момичета!Наработих се за днес  Mr. Green и съм вече в къщи!Решихме да оставим Дудка да спи в ДЯ ,ама не стана.Иде дедито да ме вземе и решихме да погледнем какво прави малката човечка  Laughing Нали знам всички тайни прозорчета и дупчици.  Mr. Green Поглеждам и виждам човечето на вратата в бойна готовност и не плача ,ама поглежда,а сестрата води преговори с него  Joy Joy Joy То,обаче нали е скорпи,не отстъпва.Дедито чува,че малкото вика:Дяяяядо ,доди!Моят дяяяядо! ..... И познайте какво стана. Laughing Дедито размазан от кеф казва:Ама то ме чака и .....влиза и си го взима! Laughing Та,до там стигнахме със спането в ДЯ!
                       djuchka,като толкова често ходиш до Брюксел я следващата среща ТАМ да я проведем.Рекни му на президента,че едни готини бабки /нищо,че всички не са пенсионерки  Mr. Green/ искат да им плати Масларова почивката,а той да вземе да ни хвърли с личния си самолет.Нищо ,че малко аварира  Mr. Green ще се жертваме.Пък ти ще ни поразходиш,като не сме ходили до Брюксел имаме нужда от печен гид! Peace
                       Бабче Яжче,все си повтаряме за личния егоизъм,ама...нъц.....при мен не се получава.Така,че пии там тревичките,ама не посягай към по-силни успокойтелни само вредят,полза - никаква.Слушай музиката дето ни я пращаш,тя помага повече от илачите.Като чух Скорпионс та се сетих как с деди /ама тогава не беше толкова деди  Mr. Green/ ходихме на концерт.Децата спечелиха билети 3 броя от викторини и дедито реши за тяхна сигурност да ходи с тях,аз като магаре на мост.Не , та не.Тръгнах да ги изпращам и те ме натовариха.Аз с едни тънки дрешки,а то вечерта.С една дума им показахме на нашите щерки как дивеят мама и татко,а уж щяхме да ги учим  Embarassed как да се държат на обществено място.Ми то като ни придоидоха едни спомени,а на мен и сълзички  Cry И сега се лекувам ...с песничките.Само,че този път ти ми ги избираш и се чудя как точно целиш моите любимци. Laughing Благодаря ти!
                       Монииииии,с тази твоята "лекичка" закуска ще ме разбиеш. Laughing Аз тъкмо реших да не поглеждам към любимите ми сладкиши,питки,банички и.......айде ще окапя клавиатурата.Като начало ще изям един шоколад,че деди го няма и няма кого да пратя за закусчица леееекичка , а с виртуалната трудно минавам. Embarassed Embarassed Embarassed
                       Сега ще си поиграя малко на компа,но ще хвърлям по едно оченце! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт