КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 41

• 26 525
  • 590
  •   1
Отговори
# 180
Аз ви казвам лека нощ и сладки сънища.
Имам да си наваксвам 4 месеца сън и  сега тренирам
все в легнало положение.

# 181
  • тук и там
Момичета,къде сте?
Да се разпиша и аз за вечерната проверка.
Зиче,поздрави на Миши и целувки за това ученолюбиво детенце Викенце.
Яжке,Римар,да знаете липвсвахте ни днес,но понякога така става.
До утре.

Аз ще влизам в банята, после ще изгладя едни мои дрежки,ще се лакирвам и още някои други дреболийки и ще се паркирвам към леглото,че утре рано ще ставам.
Пожелавам ви  лека нощ и спокойни сънища.

# 182
  • София
Яжке, пък аз като почна да чета толкова назад, че нашите дружки много изписват докато ме няма, че се обърквам понякога кой точно какво е казал, но линията я държа. Леле, как се изказах, ако разбереш нещо-пак добре. Май трябва да се изнасям към кревата.
Лека нощ, да спите в кош и да сънувате грош!

# 183
  • София
Мими, успех утре и ще стискам палци!

# 184
Айде да се разпиша и аз за лека нощ.
Миме, да се нагласиш хубаво за утре, че за теб е специален ден! Желая ти успех! Hug

Лека нощ дружки и вълшебни сънища!

# 185
  • София
Лека нощ на всички!

# 186
  • София
    Римар и аз така, но имам обичай да не гледам никовете и отговарям на който не трябва...Ама бабешка работа...
    И аз ще лягам,че днес бях недоспала и уморана.
    Лека нощ и сладки сънища.момичета!

# 187
Ееееее,много рано тази вечер сте си легнали.
Жаки ,успокой се всичко ще се нареди.Само трябва да си много спокойна и точно когато не очакваш .....изненада.
Желая ти от все сърце да ти се сбъдни мечтата.  bouquet

# 188
Скъпи приятелки, и аз ще ви пожелая лека да е нощта и сладки да са сънищата ви  Hug!
Днес пак много писане, бреее!
Zi4e, dobitu, didi. Жаки и Танитка, много силни стихове ни напомнихте, дали пък времето не създава такова настроение! Доби, а това за майката ме разрида. Ще го пратя на дъщеря си, защото и тя е майка на момиче, надявам се сега да ме разбере още по-добре!
Мими, стискам палци за утре, дано денят е специален за теб и от сърце да ти честитя ново начало!
Жаки, ох, миличка, разбирам разочарованието ти! Но съм убедена, че скоро-скоро ще видиш така желаните две чертички! Само запази спокойствие, притесненията на никого не помагат. Защо не повториш теста след ден-два, така беше при моя приятелка и колежка, уж няма чертичка, няма нищо, пък вече е в края на третия месец. Опитай се да не превръщаш желанието във фикс идея и ще имаш скоро повод за радост и щастие Peace Hug!
Аisha, тя и моята дъщеря искаше да се учи от своите грешки, да не й се налага нищо, което сама не е изпитала. И сега не иска  и не приема съвети, но си мисля, че малката ще й го"върне" Wink и заради мен.
Зi4е, мила, направо ме разби от смях с двете видеоклипчета! Ама се смях наглас, та Стефан дойде от кухнята да види какво става и нали се досещаш - смях на два гласа! Благодаря ти, това беше добър завършек на деня!
 Яжка, rimar, Деси,Светле, Marsi. djuchkd, Шпунц, didia - и за вас  Hug! Дано не съм пропуснала някоя от вас, приятелки Heart Eyes!
Гуш за всички, момичета, след спокойна нощ ви пожелавам ведър и усмихнат ден Hug Hug Hug Hug Hug!
Сега  грабвам книжката и после - smile3524!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 23:26 от arita

# 189
Милички, излязох с приятелката ми до морето и доста позакъснях, ама много сте писали бе!
Браво! Много се радвам когато има мнооооого за четене! Страхотни стихотворения сте написали, истински и доста тъжни- затова реших малко да ви променя настроението с моето, но не, вие продължавате в същия дух! Много са хубави, но натъжават! Но на клипчетата  на Зиче така се смях, че чак бъбреците ме заболяха! Ха, ха, хааааа......
Жаки, желая ти от сърце две чертички в най- скоро време!
Мими, утре - НАЗНАЧЕНИЕ!
Доби, разкошно е стихотворението, веднага извиках малката ми дъщеря и тя го прочете, изпрати го и на кака си, но и от двете страни мълчание, навярно се видяха мужду редовете и гузно си траят! Всички малко или много сме вътре в стихотворението, аз се видях тук-там и се замислих.....

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ- БАБИ, МАМИ, ВНУЦИ, ВНУЧКИ.......

smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 190
Добро утро, милички, наспахте ли се?
Днес ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден,
изпълнен срадостни емоции!

# 191

ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Искам да се извиня за отсъствието на баба Янка,горката от мен не може да се вреди на компа.Пък и нали си има внуче-да му се радва.Но няма страшно-утре наобед поемаме към Варна.Трябва да доприготвим документите,че във вторник тръгваме на ясла.

Желая на всички лек и успешен ден!!!!!   

# 192
  • София
Добро утро и от мен!
Доби, мерси за закуската и кафенцето.
Тук е едно сиво , но не вали. Все пак-дано да е успешен денят на всички и да имате с какво да се похвалите на вечерната проверка  Laughing

# 193

Лек и спокоен ден мили приятелки.
И днес без сълзи.
Вчера всички си поплакохме от хубавите стихчета.

# 194
  • София
    Честит имен ден,Мастерче!Пожелавам ти да си много здрава,весела,щастлива!Каквото си пожелаеш , да ти се сбъдне! Много успехи в работата,уважение от учениците и нека във времето до следващия ти имен ден да срещнеш голямата любов-човек,който те заслужава и те обича и цени!

Общи условия

Активация на акаунт