КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 41

• 26 518
  • 590
  •   1
Отговори
# 165
Ей Деси, тоя път да не изпращаме теб за Америка с тая зелена карта? Joy Joy Joy

# 166
Тръгвам веднага Диди.
Забавих се да ти отговоря понеже си редя багажа.

Млад мъж стои във фоайето на хотел и иска да попита нещо администратора, но както се обръща за да отиде до рецепцията той ненадейно се блъска в жената стояща зад него, при което неговия лакът потъва в нейното деколте.
    При тази конфузна ситуация той казва:
    - Госпожице, ако вашето сърце е толкова меко колкото са вашите гърди, то сигурен съм, че ще ми простите.
    Тя отговаря:
    - Господине, ако вашия пенис е толкова твърд колкото е вашия лакът, то аз съм в стая 1221.

# 167
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha На турне в Германия с Азис.
Е не това е просто..... нямам думи

# 168

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha На турне в Германия с Азис.
Е не това е просто..... нямам думи

Ама Шпунц и ти се уреди! Joy Joy Joy Joy

Черпя кексче и кафе, че се сетих нещо Жабче май я няма.... Joy Joy Joy, да не е забегнала и тя!

# 169
  • тук и там
Ужас,падна ми се първо да отида на фризьор,а после-Пий една вода.Поне да беше биря smile3532

# 170
  • Пловдив
АЗ ПЪК ЩЕ СРЕЩНА МЪЖА НА ЖИВОТА СИ newsm78 newsm78 newsm78
Ами аз 33г го срещам всеки ден smile3532 smile3532
Чакай още веднъж да отворя ..хъъъъъъъ  спечели три шестици от...   newsm78 newsm78 Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 171
                        Жаки,запази самообладание и не се панирай!При нас беше същото с голямата ми щерка.Закъснява , прави тест и рев...нямам думи.Едвам я успокоих и след 2-3 дни повтори теста,една едва забележима втора чертичка,айде пак рев и трети тест.....розовата и мечта скоро ще стане на 6 години.Само дето орева къщата и аз умирах от ужас от рев да не и стане нещо.Така,че се вземай в ръце и споко. Laughing Може и да се сбъдне розовата ти мечта.Просто вярвай в това. Peace А кухото яйце   Laughing пак на същата ми дъщеря /що ли все на нея се случваха тези неща ?!?!Вероятно от страх и паника  Laughing/ щапурка из Силистра в момента с кака си. Laughing
                        На мeн пък ми се падна "С новата кола във всички крайща на света"  Laughing Явно трябва да си сменя книжката защото никъде не се споменава дедито.Сама ще пътешествам , а той ще гледа внуците! Laughing

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 19:34 от Didia

# 172
  • Пловдив
АБЕ МАСТЕРЧЕТО ДЕ ЕЕЕ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
   smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

http://www.vbox7.com/play:d67caab1       ooooh! doh doh smile3534 smile3532 smile3532Joy Joy
http://vid.data.bg/v.php?k=z8v8l6yr&sid=fi2wr5924knkinfcnhcs     Joy Joy Joy Joy

# 173
  • София
Сигурно има много работа с учениците.
Падна ми се късмет - да преядете с коктейлни череши. Каквото - такова.

# 174
Падна ми се късмет - да преядете с коктейлни череши.

Айша, за теб

На мен ми се падна - ще срещнете голямата си любов.
Ми аз не е търся - мислех, че съм с нея  #Crazy
22 години заблуждавала ли съм се newsm78

# 175
  • София
Доби, ще го посрещнеш, нали пътуват.  В смисъл, че не сте все заедно.
Зиче, как е ученичката? Учат ли вече?

# 176
  • София
Да се разпиша на вечерна проверка.
Страхотни стихове днес сте написали   bouquet, а това за майката е толкова разстърсващо. Въпреки гадния ми ден (в служебно отношение) всичко което сте изписали през деня ме кара да се замисля за стойностните неща в живота ни и това ме разтоварва.
Жаки, какви са тези паники при теб? Просто спри да го мислиш миличка, то ще си стане когато трябва, а не когато ти искаш да стане. Виждам, че и другите са ти писали в този дух. Просто не го превръщай във фикс-идея. Ще стане!
Айша, моите ми казваха (докато си бяха при нас) да не им досаждам с разните му съвети и мнения. Били големи-е, сега единия вече има дете, ще ги питам още малко като порасне те какво ще приказват. Ние искаме да ги предпазим от грешки, в смисъл да им дадем съвет наготово, а той веднъж се обърна и каза "искам АЗ да си сгреша". Сега ме уж ме изслушват, ама от едното ухо влязло-от другото излязло.

# 177
Доби, ще го посрещнеш, нали пътуват.  В смисъл, че не сте все заедно.
Да, Aisha, така е, права си.
Пък аз на - тъкмо си викам - нещо чуждо ще да е  doh

# 178
  • Пловдив
Доби ще посрещаме и испращаме любовите са и винаги ще са нови .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Айша Вики ходи с кеф на училище и даже вече днес имат и домашни  PeaceНо тя след като се прибра от раздвижване седна и си ги написа .. Hug Hug Hug

Римар моите деца винаги ми викаха когато им давах съвет наготово че те самите докато не се опарят немогат да го разберат...и е истина това.. Peace Peace Peace

Сега говорих с Мастерче няма нет и за това не пише. Peace Peace
ЕДНО СМЕШНО КЛИПЧЕ ОТ МЕН ..

http://clip4e.com/play_lele_golqm_smqh.htm      smile3532 smile3532

http://clip4e.com/play_mnogo_smqh_3.htmsmile3532 smile3532

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 21:41 от zi4e

# 179
  • София
     Момичета, върнах се вече. Реших първо да изчета какво сте писали и да запомня,та после да отговоря.Да ама като ревнах...Четох,ревах...пак се връщах да чета и все си ревах...Днес сте ме улучили точно в сърцето и с постовете си и с коментарите,но най-вече Доби с писмото на майката.
     Мими,стискам палци и няма да бързам да честитя! Дано стане,а съм сигурна,че ще стане.
     Джучка,сигурна бях,че някого изпускам вчера,а ето сега се сещам,че теб съм изпуснала да спомена.Но да знаеш,че причината е ,че съм вече голяма забравана и не мога да помня...Прощавай,зло да те забрави!
    На мен ми се падна от съдбата силиконов бюст след две години.

Общи условия

Активация на акаунт