БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 094
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
О, тя Юлето вече е старо куче и посрещаше новобранци  Mr. Green
Свикна детето, дори от юли е без памперс  Laughing

Пък Океана  newsm78 аз този уикенд нали на екскурзийка ще ходя до Турцията, та няма да мога - евентуално неделя или 4, 10, 11 Окт. съм на линия
Ако трябва анкетка да пусна, само кажете каква /т.е. какви дни/

# 136
     Аз на 4-ти и 5-ти съм в Котел. Всичко останало ме устройва  Peace

# 137
  • Бургас
bubabo душа по-евтини има в Тема-та върти ми се нещо от рода на 5лв за кутийка от 5бр.
Аз видях в Изгрев,но предполагам  и в другите Теми има.
Имат и различни размери и мисля,че ще са удобни.

# 138
  • Бургас
bubabo душа по-евтини има в Тема-та върти ми се нещо от рода на 5лв за кутийка от 5бр.
Аз видях в Изгрев,но предполагам  и в другите Теми има.
Имат и различни размери и мисля,че ще са удобни.

Има една Тема до нас, ще взема да проверя там. И на мен ми изглежда удобно. Пък и носиш и хвърляш. Струва ми се добре за родилното Grinning

А някой дали може да ми даде списък с нужните неща за родилното? И от къде се взима той по принцип Embarassed

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 18:01 от bubabo

# 139
  • Бургас
Списъка ти го дава док който ти следи бременността.
Но моя е много постен и си го допълвам от тук:

http://spreadsheets.google.com/pub?key=pJa5j7N0rdo2BPOM6qN14cw

# 140
За Бургаска Болница - Лична карта и направление за раждане
 Нощници
 Памперси
 3 комплекта пелени
 Камизолки,бодита,  ританки, ръкавички ,шапки,  чорапи (за всеки случай приготви повече... ако родиш следобед стоиш почти 4 дни, при нормално раждане)
 Бебешко олио
 Бебешки Сапун
 Пудра или крем за подсичане (всяко второ бебе излиза подсякано от там)
 Лиглин (препоръчвам го пред специалните дамски пр. - много са неудобни те)
 Чехли
 Тернометър
 Биберон залъгалка
 Хавлии (за теб и бебето)
 Твоята козметика не трябва да е със силен мириз
 Комплект чаршафи – долен, горен и калъф  (за теб)
 Бебешки клечки за уши с ограничител
 Еднократни чаршафи
 За теб още - жилетна, чорапи... (но имайки се предвид кога ще раждаш , едва ли е нужно да ти се казва)
 ако се сетя още нещо ще пиша, но това беше главното

# 141
  • Бургас
shumii мерси,че ни подсещаш. bouquet

Аз бях забравила за ръкавичките.

# 142
Привет майчета  Hug
Влизам пак с питанка .....Има ли в Бургас , частна детскя ясла ? Къде е и колко струва ? Ако пък някой има и впечатления ....
Благодаря ви предварително   bouquet

# 143
     Аз знам за една някъде около Икономическия техникум, улицата е "д-р Нидер", май "Надежда" се казва. Преди 1година беше 200лв на месец. Има и други 2 мисля, но за тях нямам информация.

# 144
  • Бургас
Здравейте!
Днес  бях ограбена от един (не знам как да го нарека,идват ми много епитети). Открадна ми документите в района на Морската градина.Знам,че много от вас се разхождат там,така че молбата ми е ако някоя от вас намери лична карта или шофьорска книжка,нека ми се обади.
Документите са на името на Каля Мандалчева,а тел. ми номер е 0887546981.
Благодаря ви!
Толкова съм бясна

# 145
 Ооо, Галка, здравей! LaughingРадвам се, 4е се завърна. Laughing Да се похваля и аз, болна съм, нямам глас и съм като прегракнала гарга. Mr. GreenСамо да ми мине и викам да се видим на по едно, а? Grinning

# 146
  • На морето!
Ей, горката kalka, ти как си? Направи ли ти нещо? Ей такива направо да ги пребиеш им е малко  #Cussing out

# 147
  • Бургас
Аз и Мария сме добре.Бяхме на пясъка и си играехме,а количката на алеята.За жалост точно тогава нямаше хора,но точно това е целял предполагам. И идиота откраднал сухари и закуски,които носех, а и цигарите ми. Оставаше и храната на Мария от кухнята да беше взел. Представяте ли си с бурканите. Майната му на всичко, ама сега без документи и карти ще има да обикалям да вадя наново.

# 148
Калка кофти история.
На моята приятелка и взеха телефона от раницата на количката.А тя е била в месарницата.Мн неприятно  Tired
На мен телефона миналата година ми го взема в един магазин за дрехи.Докато се обърна да видя Гали къде е го оставих на рафтчето,че нямах джобове и като си го потърсих-нямаше го.

Тъща 3 има такава тема.Пробвай с търсачката.Иначе знам в Славейков -1 и 2 в центъра.

# 149
Къде точно в Славейков има частна ясла, че нещо не се сещам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт