БУРГАС е на прага на нова учебна година, хайде на училище и детска градина - 63

• 17 063
  • 283
  •   2
Отговори
# 180
Пламъка е с два реда сополи до брадата и кашлица. Днес след обяд ще ходим на лекар и ще видим за какво става дума. Хич не ми се искаше да спираме яслата, че тъкмо свикна детето ...
Menina, не схванах частта с Ренито... Simple Smile
Пропускам ли нещо?

а "честито", явно сте с нашите симптоми и да ти кажа ние вече втора седмица не можем да се оправим... та капки ли не бяха, сиропи ли...  стискам палци да му  мине бързо  на малкия  Peace

# 181
  • Бургас
И невъртящ да вземеш пак ще имате моменти на разсейване и протягане...деца  Joy
Моята е на въртящ от първия учебен ден, но не е детски а нормален и освен че се върти като се измори, ми се струва че отмаря понякога така. Навива се на едната страна няколко пъти, после се връща и голям смях пада...  hahaha. Ще намерите оптималния вариант, има време. Що се касае за детски невъртящи се, мисля че няма смисъл, да е детски, растат бързичко децата.
Райне,  Shocked ти да не страдаш от раздвоение на личността??

# 182
  • На морето!
Joy Joy Joy Дааа, пращам си кафета от пс-то вкъщи и после бягам на служебния да си отговоря  hahaha Какво да се прави, от Чернобил е  hahahaвие като не ми пишете и аз си пиша от 2 акаунта, за да не ми е скучно.

# 183
 Какво време бе братче, детето пише домашни на кухненската маса, на колене на дивана, днес ни слагат дограмата и ще тр да го оборудваме вече горкото.

# 184
Joy Joy Joy Дааа, пращам си кафета от пс-то вкъщи и после бягам на служебния да си отговоря  hahaha Какво да се прави, от Чернобил е  hahahaвие като не ми пишете и аз си пиша от 2 акаунта, за да не ми е скучно.
newsm62 newsm62

да видите колко сме порастнали

# 185
wish , оправяй бързо Пламъка, че с това време ....
стига вече болни  #Cussing out

Menina, каква е тая работа вашата - ден работиш, ден почиваш ли???
Родителски срещи - чак в детската градина Peace по яслите няма
Ама к'во си се разбързала - аз като чуя за среща и лошо ми става  ooooh!

Ji , да ти кажа ние сме с въртящ. Не съм сигурна, че това е много удачно, но той си го избра и аз купувам. Иначе да ти кажа от самото начало е започнал да не пише редовно на бюрото. Къде в хола, къде на земята, и с годините бюрото се ползва все по-малко за писане, а стола за компютъра ...  Ама като си помисля и аз обичах да пиша на земята и колкото и да му се карам, знам че в гимназията вече съвсем не си ползвах бюрото по предназначение

# 186
2 работиш,2 почиваш  Wink

Ние скоро имахме в яслата род. среща.И то защо мислите.Увеличиха ни парите за консумативи.Вече ще плащаме 10лв на месец.Беше 2лв,после стана 4лв и сега 10.Щели да купуват и някои помагала на децата,освен препарати и мокри кърпи и т.н.

Аз моят син с кашлица и сополи не го водя на лекар,нито го лекувам.Той се справя сам.Само чайчета и толкова.Да живее хомеопатията  Peace

# 187
Ха, добре дошли  Hug и свиквайте
На родителските срещи от години насам все парите са им основната идея

Ние носим тал.хартия, сапун, мокри кърпи и мин.вода. пари не събираме
Много ми се струват тия 10лв  Rolling Eyes какви са тия помагала пък сега 

# 188
На нас пък никой нищо не ни иска ...
Зорлен питахме има ли нужда от нещо да купуваме, някакви пари - а те мънкат и нищо не казват...

# 189
Момичета, благодаря на всички които ми помогнаха с информация за частните ясли   bouquet
Желая  денят ви да бъде много хубав ( макар и дъждовен...)
Болните дечица да оздравяват бързо  Praynig

# 190
Хм...само в нашата ли ясла се чудят закво да поискат.Вкл. и дограма купихме за всекидневната  Wink

Помагала-това са блокчета,фолмастри и тем подобни..

# 191
     10лв на месец ли?  Shocked На нас миналата година ни събраха по 35лв още в началото на годината /разсрочено при това  Laughing/ и тези пари бяха за помагала, препарати, шиха им спални комплекти и кърпи + играчки тъй като нямаха. Това беше. После не са ни искали нито стотинка, накрая на годината на родителска среща даваха отчет за какво и колко точно са похарчени  Rolling Eyes Явно си зависи от конкретните учители.

# 192
 Борба със скуката

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 15:55 от shumii

# 193
 Ох, мразя го тоя дъжд, от скука вече трети шоколад ям. Crazy

# 194
Ох, мразя го тоя дъжд, от скука вече трети шоколад ям. Crazy

rotfImbo смени го с водка по-полезно е за фигурата  Mr. Green и ще ти стане и весело, няма да ти е скучно  Laughing /пък шоколада го остави за мен/

Общи условия

Активация на акаунт