LaRedoute - кодове - 11

• 44 273
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Код merci съм го ползвала до сега 2 пъти на един акаунт и никога не е имало проблеми.

Какви му бяха характеристиките на този код  Rolling Eyes

# 571
Намаля ненамалени, дава и БД ако са на по-голяма стойност, примерно сега като пробвам за 75 евро покупки ми сваля 15 евро и дава БД.
22241 е по-арен...

# 572
Намаля ненамалени, дава и БД ако са на по-голяма стойност, примерно сега като пробвам за 75 евро покупки ми сваля 15 евро и дава БД.
22241 е по-арен...
Да! И при мен 22241 дава най-голяма отстъпка... ама тая чанта какво ще я правя  newsm78

# 573
Да! И при мен 22241 дава най-голяма отстъпка... ама тая чанта какво ще я правя  newsm78

Да ти имам проблема  Joy
Подари я на някоя дама на митницата  Mr. Green

# 574

При мен това кодче сваля 25 евро от едно 78-еврово палтенце.

Чантата я имам вече, но определено няма да се замисля да имам втора подобна при това намаление Grinning А и не е лошо чантето, при това ще имам резервно, като гледам няма дълго да издеяни така или иначе Wink

# 575
  • into the blue
Ето още една оферта и май не е никак лоша http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c51f4814eb89103907
  Embarassed сега видях,че  е дадена по-напред

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 18:09 от Пепеляшк@

# 576
Код merci съм го ползвала до сега 2 пъти на един акаунт и никога не е имало проблеми.

merci reverance  Mr. Green

при мен 22241 не действа
а merci намаля едно мъжко яке и дава БД  Hands Clap

# 577
Ето още една оферта и май не е никак лоша http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c51f4814eb89103907
  Embarassed сега видях,че  е дадена по-напред
Дава подарък CADEAU blank. Какво е това? newsm78

# 578
А при мен нито 22241,нито merci действа.
Само 61425(поне за сега) ми дава БД и то на този акаунт.На другия не ще

# 579
# 580
Здравейте, с голям интерес ви следя но имам едно малко притеснение. Скоро направих първата си поръчка и използвах един чужд код за една бебешка чанта и се притеснявам да не ми анулират поръчката.Въпроса ми е как да разбера ако е анулиране ще ми пратят ли някакво известие или не  newsm78 и при вас не ви ли пуснаха някакъв код веднага след първата поръчка.Четох , че на някой от вас и с месеци не са им пускали код но ми е интересно горе долу през какъв интервал от време ви зарибяват с тях.
Благодаря   bouquet

# 581
Кодове пращат на различни интервали от време. Имаше един период, в който почти не получавахме кодове.

За поръчката с чужд код - могат да ти анулират поръчката, без да ти теглят пари от картата. На мен вече ми се случи веднъж това и се радвам, че я анулираха преди да дръпнат парите. Ще ти напишат мейл, че поръчката ти е анулирана.

Ако поръчката е анулирана след изтеглянето на парите, ще ти възстановят сумата с чек/ваучер до последния цент.

# 582
  • Стара Загора
...Чантата я имам вече...
Mожеш ли да дадеш една снимчица, че на 1-ва стр. няма, а ми е интересно как изглежда.  Praynig

# 583
  • Бургас
Аз до сега все с чужди кодове пускам поръчки,на моя акаунт нищо не ми пращат. Crossing Arms До сега не са ме анулирали, (поръчките) а и поръчките винаги са били над 50 евро,незнам дали това оказва някакво влияние  newsm78 ама дано не ме резнат.  Praynig

# 584
Момичета, с най-добри чувства, искам да помоля - преди да пускате оферта, да прочетете поне последните 2 страници  Peace Оказва се, че на една страница от темата има пусната една и съща оферта по 3-4 пъти  ooooh! Товари се темата, а е и досадно за тези, които я следим постоянно. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт