LaRedoute - кодове - 11

• 43 530
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
Mожеш ли да дадеш една снимчица, че на 1-ва стр. няма, а ми е интересно как изглежда.  Praynig

newsm78
Аз имах предвид чантата с код 22241, която според мен е черната чанта от промазан плат, дето я има половината форум. Като подарък ми изписва sac a main и мисля, че е точно тази вече позната ни чанта.

# 586
  • София
на всички май са пратили 23108... Simple Smile, но на някои кода май е по-различен за едно и също нещо... Не знам дали ви прави впечатление разлика между това:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=63a3125a8b7a0f774d
и това:
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hu … urecode=001RP8688
Може би няма значение кой код ще използваме, но може примерно някой да се възползва 2 пъти.

# 587
23108 ох този прословут код така и така не ми работи.На кои му е проработил и с какво?

# 588
  • София
Аз пък имам 23086 и 23108 изпратени на двата ми акаунта и не намалят нищо newsm78
Слагам стоки от техните категории,които не са pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés и  exclusivités Web.И пак не става.
Оф,отказвам се Mr. Green

# 589
Аз пък имам 23086 и 23108 изпратени на двата ми акаунта и не намалят нищо newsm78
Слагам стоки от техните категории,които не са pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés и  exclusivités Web.И пак не става.
Оф,отказвам се Mr. Green

И при мен кода е изпратен песонално и не намаля нищо  Confused Дава ми чантата подарък и дотам. Стигнах до извода, че тези 40% намаление са си включени, в смисъл че повечето стоки от тази секция са намалени с 40%, а при ненамалените нищо не се случва  Thinking

# 590
Момичета, с най-добри чувства, искам да помоля - преди да пускате оферта, да прочетете поне последните 2 страници  Peace Оказва се, че на една страница от темата има пусната една и съща оферта по 3-4 пъти  ooooh! Товари се темата, а е и досадно за тези, които я следим постоянно. Благодаря!
И аз с най-добри чувства непрекъснато апелирах към това,но уви.Най-малкото,защото наистина е ужасно трудно да преглеждаш всеки пуснат линк,за да отделиш "новите"кодове за да подредиш нова тема,а те да се окажат непрестанно повтарящи се еднакви оферти....или като се пусне една оферта след това 5-10 човека да пуснат пост"И на мен са ми я пратили".Моето време също си ми е ценно , и се надявах на мъничко разбиране и уважение  все пак и към моето време....Това ще е и основната причина следващата тема да е последната,която ще пусна ,защото наистина ми става непосилно още повече и малката като тръгне на ясла....И на мен ще си ми е по-лесно да си следя темата само за себе си  Wink

Ками пробвай чантата с код 64998 - дава само 25% намаление на новите/не 40 като в офертата,но поне ги дава,а и подаръка също  Laughing

# 591
на мен 45381 ми дава безплатан доставка
обаче мисля да пусна с 21350 че ми хареса чантата - поне на картинка
Ураа, при мен 45381 също даде БД, цели 6 евро, супер:-)   bouquet

# 592
  • Пловдив
момичета,незнам дали съм права,но имам едни съмнения.......на офертата ми за тоя код 23086 като се покаже мацката с ризката,в едно кръгче пише 44,90 Е, да не би да трябва да имаме в кошницата артикули от този раздел,на тази стойност и тогава да даде 40% намаление.......може и да не съм права,но сега нямам сили да пробвам вече и отивам да полегна,на някой ако му се занимава го дадох като идея само,иначе наистина повечето неща там са намалени и то на 40 %,та може и това да е..... newsm78

# 593
# 594
И аз с най-добри чувства непрекъснато апелирах към това,но уви.Най-малкото,защото наистина е ужасно трудно да преглеждаш всеки пуснат линк,за да отделиш "новите"кодове за да подредиш нова тема,а те да се окажат непрестанно повтарящи се еднакви оферти....или като се пусне една оферта след това 5-10 човека да пуснат пост"И на мен са ми я пратили".Моето време също си ми е ценно , и се надявах на мъничко разбиране и уважение  все пак и към моето време....Това ще е и основната причина следващата тема да е последната,която ще пусна ,защото наистина ми става непосилно още повече и малката като тръгне на ясла....И на мен ще си ми е по-лесно да си следя темата само за себе си  Wink
Много добре казано, но уви и без това доста хора тук не четат дори и последната страница (не последните 2), така че и твоят пост по-горе едва ли ще бъде прочетен от много хора (за съжаление).
Но ти не се отказвай да пускаш теми и да ни информираш добре за кодчетата Mr. Green (Да не си смеяла да се откажеш)

# 595
sis7 , аз имам изпратен лично 23108, сложих ненамалени неща от този раздел за над 50Е, но пак нищо не намаля!
Мисля, че ВечеПетя  е права, че намалението е включено и не намаля допълнително.

# 596
  • София
А-а-а,МамаБ,как ще се отказваш Naughty
По-организиран човек от теб едва ли ще се намери да ни води темичката  bouquet
Благодаря ти,че я правиш за нас Hug

А за другите,които не четат-пускайте търсачката на форума,преди да слагате код тук.Ако го има вече публикуван,излиза там.
Така хем ще си спестите писане,хем на нас ще спестите четене на едно и също през 2 поста.
Все пак,всеки си цени времето,нали.

# 597
Още един изключително лесен начин да не натоварвате излишно темата - получавате оферта, виждате пет цифрения код, проверявате го на първа страница (там са подредени възходящо и дори не се налага да търсите) и ако го няма - пускате отговор в темата, ако е там, значи не сте първата, която го е получила! Simple Smile Малко е смешно да се четат в няколко поредни поста едни и същи изречения като: "Момичета, току що ми изпратиха това - пускайте!", защото общо взето на всички изпращат едно и също. По-скоро ако някой намери нещо в чужд сайт или форум, тогава да го пусне, а стандартните оферти ги имаме всички!
И още нещо - нека да няма постове без кодове! Разбирам, че някой иска да благодари или просто да се усмихне, но така темата става 30 страници за няколко дни, а вътре има 1-2 страници по същество!
Позволих си и аз това лирично отклонение без код, но то ми е за първи път. Wink

# 598
# 599
Още един изключително лесен начин да не натоварвате излишно темата - получавате оферта, виждате пет цифрения код, проверявате го на първа страница (там са подредени възходящо и дори не се налага да търсите) и ако го няма - пускате отговор в темата, ако е там, значи не сте първата, която го е получила! Simple Smile

И още една молба - като пускате линкове с нови оферти, моля ви пишете отстрани кода и евентуално какъв подарък или намаление дава. Защото като се пусне през търсачка, ако е само линк нищо не открива  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт