LaRedoute - кодове - 11

• 43 530
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Извинете, ако повтарям някого, но тези кодове не ги видях на първа страница
2 réductions -40/88 et -52/120
un joli caban en polaire noir, col montant 6 gros bouton
je vous scanne la photo des que mon scanneur arrête ces caprices
fdp 5.50

en 3 tailles paiement normal
38/40 61549
42/44 61557
46/48 61581

# 616
Това палтенце изглежда дебеличко , а излиза като veste polair . Каква материя ще да е? newsm78

# 617
Момичета, с кой код мога да намаля тези?

# 618
Палтенцето (сакото) би трябвало да е поларено

# 619
Atrakcia, пробвай с 22241, merci, 28614.

# 620
Едно въпросче от мен - вчера получих прахосмукачката, която бях пуснала на 2ри и съм убедена, че имаше и сосиерки към тях като валидирах поръчката. Обаче няма в кашона, няма и на фактурата, да им пиша ли или е нахално?  newsm78 Whistling

Получих прахосмукачката в края на юли и останах изключително доволна. В кашона бяха и сосиерите в една малка кутия (снимката със запалката за сравнение на първа страница е моя). Бях пуснала и още някои дребни неща и кашонът беше сравнително голям.
След една седмица пуснах пак прахосмукачката от другия си акаунт и в края на август получих и нея. Но беше само тя в кашона и нищо друго. Този път нейната кутия беше в един по-малък кашон - точно колкото за нея, без сосиери.
И си мисля, че ги слагат само ако в големия кашон, в който пращат цялата поръчка, има място, т.е. ако си поръчала още нещо и трябва да използват по-голям кашон. Simple Smile
А днес получих известие, че ми е пристигнала машината за хляб с някаква чанта подарък, утре отивам да я взема и ще видя какво са сложили. Поръчала съм я на 8 септември, а са ми я изпратили на 10-ти (поне тогава са изтеглили сумата от картата ми). Wink

# 621
Oт този линк проверих ето тези кодове за подаръци и търсенето не ми  намира да са давани преди:
41203 - черен тренч
49565 - чанта за пазаруване
47198 - черен тренч
22977 - чанта бяло/бежово
56138 - кафява чанта
34495 - чанта -2 части
78409 - черна чанта ( пишеше нещо за боулинг  newsm78)

Процентните намаления не съм ги проверявала

# 622
Дали бих могла да намаля тези ботуши от Албанците? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5501083& … ue&ksource=-1

Пробвах с какви ли не кодове, но не се получава.  Confused

# 623
online няма как да се получи.При албанците са намалените стари колекции,които от ларедут хората си решават кога и с колко да намалят.Тоест един път попаднали там и намалени не могат да се намалят повече докато самите те не решат да ги намалят с още някой процент.

zelkad това се отнася и за ботите,за които питаш ти  Peace

Ванчето- пробвай кодовете,които са за прет-а-порте,защото якенцето е от тази колекция.Трудно се намалят и то с малък процент  Rolling Eyes

# 624
здравейте аз съм новак с ларедута но това е кода който ми го пратиха  с преводача превода е без мислен ако някой може да го преведе чудесно ако някой може да се възползва още по добре  иначе другите кодове  който са ми пращали  сте ги обсъждали в темата   успех

# 625
да бях сложила и кода         Embarassed EXCEPTIONNEL !!! Jusqu'à 75? de réduction même sur les MARQUES !!!
Mon code offre spéciale 68438

20? de réduction pour 60? d’achats et plus ou 40? de réduction pour 125? d’achats et plus ou 75? de réduction pour 230? d’achats et plus. Offre valable dans les collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, MEUBLE-DECO, LITERIE et sur TOUTES LES PAGES VERTES ET PRIX VERTS La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (sauf pages rouges, prix rouges, prix mini, articles Repetto et Converse). Valable également dans les collections Automne-Hiver 2008/2009 Taillissime (sauf pages rouges), AM.PM., So'Home (sauf p22-23 et articles signalés dans le catalogue) et Anne Weyburn. Offre valable une seule fois jusqu'au 30 Septembre 2008 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Valable sur laredoute.fr hors nouveautés, exclusivités, produits déjà démarqués et articles Repetto et Converse. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non cumulable avec une autre offre.

# 626
  • София
Код от фактура -30% -колекция есен-зима 08 -намаля всички без вече намалени ,при мини, червени и зелени цени.
54356

# 627
Не зная дали е даден този код с подарък чанта Rolling Eyes,и може ли да ми кажете какви са условията Embarassed.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9ab3bc01f0619c2cf4

# 628
Ако се върнеш няколко страници назад ще разбереш Peace

# 629
  • Перник
Момичета, от всички кодове за тренч, един и същи ли дават? Онзи черния от първа страница ли е? Rolling Eyes
И един съвет, ако може, чудя се с кой код да пусна поръчка - с кода за чантата с цвят мед /или нещо подобно, абе дето малко лъска/ или с новия, дето е за чантата отгоре с коланчето? Ама как го обясних... Embarassed
Коя смятате, че е по-хубава? Знам, че е въпрос на вкус де, но наистина съм в чуденка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт