LaRedoute - кодове - 11

• 43 485
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
защо това палтенце не ми се намаля с код 21911

Защото е Noveaute - тези с нищо не можеш да ги намалиш!  Peace

Защо не ми работи търсенето по номер на код  newsm78 Получила съм код 22152 - триъгълника и жилетката (за автомобили) и имам спомен че мернах някъде нещо подобно... пуснах през търсачката - нищо не откри  Rolling Eyes Върнах се отново да препрочета последните 2-3 страници и го видях. Някакви идеи как става това търсене, да не би аз да не правя нещо както трябва  ooooh!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 12:00 от anji78

# 661
Този код май не е пускан: http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/anneweyburn/sem39/pop … urecode=001RP0214
Подарък пеньоар полар и сатен.

# 662
Много се ядосвам, че този код с халата не ми се хваща #Cussing out Много ми харесва Confused Дали няма пък някакви специални условия newsm78

# 663
[Защо не ми работи търсенето по номер на код  newsm78 Получила съм код 22152 - триъгълника и жилетката (за автомобили) и имам спомен че мернах някъде нещо подобно... пуснах през търсачката - нищо не откри  Rolling Eyes Върнах се отново да препрочета последните 2-3 страници и го видях. Някакви идеи как става това търсене, да не би аз да не правя нещо както трябва  ooooh!
Това и при мен не се получава... преди дни търсех код, който бях мернала, но не стана с търсачката... явно има проблем когато търсиш цифри  newsm78

# 664
faith@ в момента можеш само с кода за черния тренч,защото само той намаля при мини за момента и естествено ако се хване  Peace

Dark Passion пробвай да сложиш нещо в кошницата от колекцията на Ан Уейбърн.Пробвай и с намален и с ненамален артикул от новата колекция,че кода е все пак за нея ,може и да се хване  Rolling Eyes

14605 - 20% намаление + 4 чаши + 4 с.л.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 13:06 от mamaB

# 665
По мои впечатления, когато изпратят някоя оферта събота и неделя, кодовете се активират чак в понеделник. Така че споко, ще проработи  Peace (става въпрос за кода с халата, който някои от нас получиха днес)

# 666
18376 - подарък прибори  в синьо/жълто/кафяво 25 части , БД над 60Е

# 667
Dark Passion пробвай да сложиш нещо в кошницата от колекцията на Ан Уейбърн.Пробвай и с намален и с ненамален артикул от новата колекция,че кода е все пак за нея ,може и да се хване  Rolling Eyes
Пробвах, но не стана, явно е персонален Tired Ще се надявам да ми го пратят Crazy

# 668
Много се извинявам за тъпия въпрос EmbarassedМога ли някак да изкарам продуктите от прет-а-порте.Пуснах на търсачка но от там излезна само 1 артикул.Все си мисля че трябва да са повече предвид новия код с жилетката и триъгълника

# 669
  • София
Много се извинявам за тъпия въпрос EmbarassedМога ли някак да изкарам продуктите от прет-а-порте.Пуснах на търсачка но от там излезна само 1 артикул.Все си мисля че трябва да са повече предвид новия код с жилетката и триъгълника

http://www.collections-laredoute.fr/#porter/tendances_pap/dark_romance

Ето това открих.

# 670
  • София
22152-ей този код за жилетка и триъгълник получих днес,но нещо не ми сработва.Сега чета,че понеже е неделя,затова ли е?

# 671
# 672
22152-ей този код за жилетка и триъгълник получих днес,но нещо не ми сработва.Сега чета,че понеже е неделя,затова ли е?
Joy няма нищо общо неделята Simple Smile
Какво значи "не ми сработва"? Не ти дава намалението? Подаръка? Изкарва ти червен надпис отгоре?

# 673
  • София
 BlushМи не ми сработва,просто не ми дава нито подаръка,нито червен надпис ми излиза,нито нищо.правила съм поръчки с кодове,не ми е за първи път.
То пък днес не било и неделя Mr. Green,добре съм и аз.

# 674
BlushМи не ми сработва,просто не ми дава нито подаръка,нито червен надпис ми излиза,нито нищо.правила съм поръчки с кодове,не ми е за първи път.
То пък днес не било и неделя Mr. Green,добре съм и аз.
Подарък дава при 3 поръчани артикула, а намаля Прет-а-порте..
Щом не дава червен надпис значи си работи, прост оне си изпълнила условията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт