Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 212
  • 939
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, момичета и момче(та)!
Честит първи учебен ден на всички учителки и майки на ученици !
Лек и отслабващ ден!

# 46
honey-HONEY, привет! Мога само да те посъветвам да се лекуваш.

# 47
honey-HONEY, привет! Мога само да те посъветвам да се лекуваш.

какво имаш предвид  baci? предстои ми хормонална стимулация та си рекох да сваля малко и после ако кача ...няма да имам проблем. newsm78

# 48
  • София
Бразилка, разбирам те Sad И мен много ме тормозят понякога.... И аз вчера пшрегреших малкоама пак като в твоята ситуация бях..от днес мисля да почна 4/3,ама се чудя дали не е от следващия път. Според мен си карай 5/5...едва ли ще се отразят много пагубно 3 залъка Simple Smile

Радвам се, че някой ме разбира. Точно от това имах нужда  bouquet

# 49
Честит рожден ден, Поли-Уоли!  newsm59

Сафо - как издържаш да не се теглиш, не ти ли е любопитно? А и в началото е добре да проследяваш кои храни как ти се отразяват на свалянето.  Hug

Ох, Стрелче, не ме питай как издържам. Тръгвам към кантара, аха да стъпя и се дръпвам назад. Искам да ме изненада на 5-ят ден, затова. Ама не съм се замисляла за храните, че трябва да следя коя как ми се отразява.  newsm78 да взема да се изтегля, м?

# 50
благодаря ви:) искам да попитам и друго. предстои ми инвитро оплождане след около 2 мес. тогажа вече мисля да съм в 3 фаза защото килцата за сваляне са ми 3-4. имате ли инфо дали е вредно?
Трябвало е по-рано да вземеш мерки за отслабване - няма да коментирам теглото ти - ти си знаеш как се чувстваш най-добре. Но за 3-4кг не бих си наложила такава силна рестрикция на мазнините, каквато има при Дюкан и то преди инвитро - жена си и  като такава си хормонозависима от мазнините и не му е  сега времето да ги елиминираш от менюто си.
Спортувай по-интензивно и ще ги свалиш.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 10:59 от Орелия

# 51
здравейте момичета:) трети ден съм на ударен и ми е зле ,вие ми се свят и леко главоболие имам Sad кажете ми нещо окуражаващо Praynig  кога евентуално ще отшуми???аз съм 54 кг на 165 см.благодаря предварително Simple Smile а и не съм мръднала на кг
Смятам,че височината ти отговаря на сегашните ти килца. Thinking
Нормално е да се чувстваш зле.Според мен просто няма какво да сваляш,но това
е мойто мнение.Може би не си за този режим ,а просто трябва нещо да тренираш. Flutter
Наблюдавай се ако продължава да се чувстваш така ,просто спри диетата и се ориентирай към спорта.

# 52
  • New Zealand
Бразилка, разбирам те Sad И мен много ме тормозят понякога.... И аз вчера пшрегреших малкоама пак като в твоята ситуация бях..от днес мисля да почна 4/3,ама се чудя дали не е от следващия път. Според мен си карай 5/5...едва ли ще се отразят много пагубно 3 залъка Simple Smile

Радвам се, че някой ме разбира. Точно от това имах нужда  bouquet
в същото положение съм Sad от няколко дни се влача болна, но от вчера ме тръшна грип и започнах да пия антибиотици, така че вчера се наложи да приемам нережимни неща. във втора фаза съм и ми беше 5-ти ден П, днес съм малко по- добре, все още с температура, но реших да продължа с ПЗ, както си ми е по схема Sunglasses

# 53
Добро утро и от мене!
Честит първи учебен ден на всички учителки и мами на ученици!Нека ви върви по вода!Хубава и спорна седмица ви желая.Аз имам едно мъъъъъъъъъънчико минусче , но не смея още да го отразя на линийката.Ще почакам още ден-два.Много здраве ,щастие и любов на празнуващите в този ден рожденици! smile3525 Two Hearts newsm03

# 54
  • Варна
Здравейте! Прочетох доста от вашите мнения и теми, определено повечето от Вас са постигнали много добри резултати, и затова аз също реших да пробвам. Искам да сваля 7-8 килограма. Но имам един въпрос - как спортувате, правите ли си гимнастика вкъщи, тичате ли, или ходите на фитнес ?

# 55
Гал,принципно спорта си го пазим за трета фаза.
И всеки си решава какъв да бъде. PeaceАз например, ще започвам аеробика в къщи.
Но ако и сега се занимаваш ,не го спирай. Simple Smile

# 56
honey-HONEY, исках да кажа, че се сваля нещо, което го има като тежест. Орелия се е изразила най-добре. Помисил върху поста и.

# 57
  • Варна
Гал,принципно спорта си го пазим за трета фаза.
И всеки си решава какъв да бъде. Peace
Но ако и сега се занимаваш ,не го спирай. Simple Smile

Аз ходя да тичам на едно стадионче, но сега вече като се развали времето трябва в залата да ходя. И лека гимнастика вкъщи си правя.  Не е ли по-добре сваленото да се стяга на момента? Или моята логика не е правилна?

# 58

Забелязвам в последно време, че много често девойките тук споделят как са прегришили, било

то с баничка - 2-3 залъка, или диня или незнам си какво, или само 1 бонбон, и се чувстват гузни и искат

някой да ги оправдае, ама аз не мисля, че НЕ е честно това, така се демотивират и праведните

Дюканки,

че може да излизат извън релсите, защо пък да не прегрешат и те, нали еди кой си е прегрешил....и

т.н., ама на първа страница пише с големи букви, че всичко което не е разрешено е забранено, а

спомнете си в книгата какво пише- за балона....  ако ви се яде сладко - вижте само колко рецепти има,

какво ли не са измислили дюканстващите, за да им е приятно да спазват режима, има просто

невероятни рецепти, ама какво ли не наистина ...., имаите воля, в началото е трудно, после свикваш и

това е целта на режима - да си променим начина на хранене, начина на живот....

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 11:21 от Andi_

# 59
Здравейте и от мен Peace

Приемам всички забележки и с   bouquet Благодаря ви за искрените думи!!

Днес ми е трети ден на П и без нито едничко прегрешение. Даже нямам желание за такова нещо. Снощи пържих картофи на мъжа ми и дори не ми се прииска да си опитам (а преди изяждах половината само докато приключа с пърженето).

И така надявам се скоро и аз да се хваля Embarassed

Малко и да ви оплача - пих през уикенда чай от сена за разхлабване такива колики (направо контракции бяха) бях като пребита. Лошото е, че други лаксативи не ми действат.

Общи условия

Активация на акаунт