Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 696
  • 939
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет!
Честити минуси и страхотни резултати на всички, които ги имат.
Аз също днес се отчитам с малък минус - от 200 гр, но пък ми помага да закръгля резултата Laughing
И продължавам нататък, разбира се. Снощи си купих панталон № 40  Blush

# 661
  • София
Цитат
Равносметката: 3,5 месеца - 24,5 кг
Маааалллееееййййй! smile3555  smile3501 newsm10

Мерси, мерси   bouquet

Забравих да добавя - личната ми лекарка е много точна
и като ме видя направо щеше да падне от стола.
Помолих я за пълни изследвания и тя с радост ми даде
направление. Обаче ми дойдоха "гостите от Червен бряг"  Joy
та ще ги пусна следващата седмица.
Ще напиша какви са ми резултатите и се надявам да оборя всички
скептици и всички, които тръбят колко вредна е тази диета  Hug

# 662
ДОРИИИИИИИИИИИ ........... страхотна визия с новия панталон ... #Crazy #Crazy...винаги като ти погледна сегашни снимки ..и ходя на рубриката преди и след .... за да видя началната ти снимка ... е мисля че си объркала и си качила в сайта снимка на леля си за рубриката "преди"

Филютка ..... страхотна си .  bouquet

МаМаКуин Светкавицата ........кво направи бе момиче...ти ни разби ....

lepidopteria,...другите вече са ти обяснили за главоболието ..индивидуално е но почти всички минаваме през него ..аз само да обая че ме мъчеше зверско главоболие първите дни и когато правех диетата с чай и плодове ... така че това явление не е валидно само за тази диета .....
и се настрои за дълга "обсада " на пилешки рибешко и въобще режимни храни ... но не се притеснявай след първия месец свикваш и не ти прави впечатление кой какво яде около теб

BAMBARBIA ......................

Снощи се замаях от комплименти колко съм се вталила и си позволих да обърна и няколко джинчета ( чакам освиркване  Rolling Eyes )

НЕ ТИГАНИ .... А ТОЯГИ ЗАСЛУЖАВАШ ....КАКВИ СА ТЕЗИ НЯКОЛКО ДЖИНЧЕТА .........че и ОТ РАДОСТ СИ ГИ ОБЪРНАЛА .... а после ревеш че задържаш .... няма да ти цитирам теорията за "иглата и балона ".... особено алкохола и то твърдия е НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕГРЕШЕНИЕ за режима ..... позволявам си този тон и "словесни шамари " защото аз съм стар улегнала изявен купонджия ( по старите момичета във форума знаят споделяла съм ) ...от 6,5 месеца не съм глътнала и глътка алкохол .... а на колко купони и делови вечери съм била даже не мога да ги преброя ,..... сега мила ...изпадаш в категорията ГГЗ ...и си чакаш последствията .... близките 2 седмици ако кантара ти не мърда надолу или имаш покачвания не се чуди от какво е ...от "радостните джинчета ще е " .... сега мила ще пробваш сама себе си можеш ли да издържиш режима .... ако успееш да преодолееш следващото задържане ...стрикна ...ще те бъде ...

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 22:32 от Цоци

# 663
Отчитам се и аз -7кг,чувствам се страхотно и продължавам нататък. Wink

# 664
Nyala, аз го правих един месец , без лак.

# 665
 Здравейте, и от мене Heart Eyes
 Днес правя 4 месеца и съм свалила 12.5 кг.
Много съм щаслива, защото вчера си купих панталон. От 52-ри размер сега съм на 46-ти по бг. номерация newsm44
 Успех на всички и  newsm51

# 666
  love001  love001  love001 Здравеите на всички  Flowers SunflowerАз да се оплача днес нямам минус,но така и предполагах че точно тук на 61 кантарът ще спре Wearyноооооооооо няма да се отчаивам.Смело все напред и аз като вас newsm10
Ivi4ka как ги постигна тези резултати?Страшна си само за 1 месец цели 11кг.Браво поздравления smile3501 smile3501Какво ядеш?Как го постигна?Дай някои съвет newsm03

# 667
  • София
Цоци о и аз правех тази с чай и плодове -14 дена я пазех  смъкнах 7 килограма и качих 10 после
 smile3521

# 668
Здравейте, на всички! След първите 5 ПЗ-дни съм -800 гр. Малко съм разочарована, ама се надявам след петте П нещата да са по-добре.
Честито на всички минуси! Голям стимул сте ми!   bouquet
Детето е болно и днес цял ден тичам по болници  Sad Дано по-бързо се оправи, милата, че направо ми се къса сърцето да я гледам такава отпаднала. В този ред на мисли - някой да знае нещо за облекчаване на силно, ама много силно зачервено гърло при деца?

# 669
Приемате ли нови
/стари/ момичета сред вас.Днес правя точно 6 месеца и резултатът е - 23кг. Искам още малко
само 5- обаче става много бавно вече. Въоръжена съм с търпение и очаквам вашата подкрепа.

# 670
Здравейте!
Първо да дам отчет - втори опит/и последен надявам се / с Дюкан няма нищо общо с първи.След 5 П и 3 ПЗ , резултата е - 1 кг/и при това колеблив/.Аз глупачката си мислех че ще се повтори предния ударен етап, но не можах да го излъжа /той и Дюкян си го  е казал,ама все пак го проверих/.
Пижолина,имаше една дюканка Leni PLD, преди време тя си беше направила и линийка колко дни е без цигари,но скоро не съм я "срещала" тук.
МаМаКуин Светкавицата ,точно днес докато преглеждах таблицата и се сетих за теб  и твойто стремително сваляне и че изчезна напоследък, е хубаво е че се появи и при това с прекрасни новини  bouquet

# 671
Даниа,много благодаря,почвам се веднага,че съм като перачка в ръцете,благодаря още веднъж!  Hug bouquet

МаМа Куин,какво правиш,бе момиче,разби ме,мойте резултати за 4.5 месеца изглеждат незначителни!Браво,браво, благородна е завистта ми!Keep it up!   Peace  bouquet

# 672
Здравейте Simple Smile
Първо да ви поздравя за страхотните резултати,които сте постигнали и да ви пожелая много минусчета Simple Smile
После да се похваля,че и аз мисля да започна диетата (но първо ще помисля още 1-2 дена,защото съм адски капризна на тема ядене #Cussing out,а и знам,че не се препоръчва за тийнове на по 17 годинки Cry)
Но да си дойда на въпроса Simple Smile През първия етап (както и през останалите всъщност) могат ли да се ядът пилешки кренвирши newsm78 Питам,защото съм чувала и положителни,и отрицателни отзиви за тях при други диети newsm78 Благодаря предварително за отговорите   Kiss  bouquet

# 673
                         Много моля за извинение - днес стават 5месеца, а не шест както писах погоре.
 Това ще да е от диетата .

# 674
Здравейте Simple Smile
Първо да ви поздравя за страхотните резултати,които сте постигнали и да ви пожелая много минусчета Simple Smile
После да се похваля,че и аз мисля да започна диетата (но първо ще помисля още 1-2 дена,защото съм адски капризна на тема ядене #Cussing out,а и знам,че не се препоръчва за тийнове на по 17 годинки Cry)
Но да си дойда на въпроса Simple Smile През първия етап (както и през останалите всъщност) могат ли да се ядът пилешки кренвирши newsm78 Питам,защото съм чувала и положителни,и отрицателни отзиви за тях при други диети newsm78 Благодаря предварително за отговорите   Kiss  bouquet
Сладурче, колко кг имаш да сваляш, колко си висока?
Мога да си позволя да ти отговоря на въпроса виждам , че живееш в БГ, че кремвиршите и каквито и др да било готови пакетирани храни не са препоеръчителни, защото имат мн сол и др неполезни неща, а и не знаеш всъщност точно от какво месо са направени тези кремвирши. Ако се разтърсиш из темите ще прочетеш доста отговори на този въпрос.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт