Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 309
  • 939
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
добро утро и от мен  Heart Eyes
да се похваля - след три дена на П и свалих още едно кило  Laughing
мнооого съм доволна  Flutter

лек ден и много минусчета днес  Peace

# 751
Слабеееее .... с твоите ГОЛИ НЕВОЛИ ...ме подсети ...да споделя ... че този режим за 6,5месеца ме върна в изходно положение ... миналата есен и зима .. бях с 2 панталона (58 номер ) ..обувам единия пера другия .... сега съм пак така ...купих си два панталона (48 номер ) ...и пак подкарах на тази система ... та се бях замислила ...
еееееее кво направих ... половин година режим ...и пак с ограничен гардероб ...ей на вчера имах две делови срещи ...обувам единия панталон намирам блузка тип "за под сако" ...ааааааааа САКО ... което и да извадех от гардероба щерка ми все ме поглеждаше "критично " и казваше ... че има визия на "ЩАСТЛИВА КЛОШАРКА" ( клошарка токущо намерила до кофата с боклук здраво хубаво сако което обаче въобще не и е по мярка ) ...накрая открих едно което е по скоро лятно отколкото есенно но ми стоеше по прилично и отидох с него ....
не ми се мисли когато "сняг забръска...що ще правя аз зимъска" ...
досега дюканките се "разпознавахме " ...по съдържанието на количките в големите хиперматкети ... пълни с нискомаслено мляко, трици и огромни количества пилешко ... в ресторантите - по колата лайт и порциите пилешки пържоли ....
сега зимата ще се разпознаваме и по улиците ....значи виждаш ЕЛЕГАНТНА ДАМА която зъзне облечена в полу-летни дрешки ,.....е ясно е това е ОТСЛАБНАЛА ДЮКАНКА   ....
ТАТИТ ...къде си мила ???????? липсваш мииииии

# 752
Здравейте приятели!
След прекарана в размисли дълга нощи много "Радини вълнения"тази сутрин кантара ме награди доста добре.
Вчера си правих един тест/името няма значение/та като се почна...това и това не може да ядеш ,това да, обаче не е желателно и т.н.
Направо ми разстроиха нервната система и ме докараха до тиха лудост. smile3511
Но за себе си реших-няма да ги слушам не искам и да ги чувам.Режима на Дюкан е страхотен и точно той е моята панацея!!!Точка!!!
П.П.Дания благодаря за подкрепата и затова чете има !Благодаря и на всички вас ,които без да знаете ми помагате толкова многа  bouquet
Дани понякога се нуждая не от дърпане на уши ,а направо от ритник!Нали знаеш,че те обичам нищо че те познавам само виртуално!
Ива-нета благодаря и на теб той господ си знае работата и все "крастави магарета събира"!

А сега да се понабия  малко за вчера! smile3513 smile3518 smile3537 smile3538 boo newsm66

# 753
Е бре дебре - Господ е българин  Praynig  -1  !!!!  smile3521

Левитирам от щастие  smile3535

Ако ме застигне и една перисталтична вълна в скоро време ...  Thinking

Айде дюшички, много лек и слабеещ ден на всички (...и разхлабителен за мене)
 Hug 

# 754
Добро утро момичета и момче,
 днес имам един добър повод да ви почерпя, имам рожден ден

Тортата е специално правена от мен за случая. Току що я снимах. А свещичките са три защото ставам на 33 Crazy Да ви е сладко.  Grinning
Днес ще приготвям празнична вечеря и добре, че съм на ПЗ, че ще е богато разнообразието от зеленчуци към основното. Пилешки пържолки, пилешки шишчета и т.н. , все такива дюкански вкусотии..
Лек и приятен протеинов петък за всички Ви и като за начало  Wink   и за Тунинг

# 755
Цун мууууууунннннннннн  Heart Eyes   love001....поооооо /.....който където иска   newsm65

Нелсън Ни мой ма излъжеш  Mr. Green Проучих те аз още отначало като ти видях ника...моята приятелка е в Плевен  Peace   bouquet

ЛориХю Няма хитринки слънце...ама моите кила за сваляне са много и бъди сигурна,че аз докато ги боря ти ще си в трета   bouquet

farfallina
Честита месечинкааааа  Hug Страхотен резултат   bouquet

Denni Ч Р Д  hbday

Абе снощи съм легнала и размишлявам...и тъкмо си викам -за 3 месеца явно дойде и моето време за задържане и се сещам-ми аз от 11дни не съм пила минерална водааааааааа  ooooh!...а като ходех на работа редувах 2 дни минерална,2 дни обикновенна  newsm78 Та ако от това ми е проблема....ще има смъртни случай  newsm66
Днес съм се заредила с 10 литра пък да видим  box

Слънчев и усмихнат ден  Hug  bouquet

# 756
Denni     да си жива здрава и щастлива ..... 33 е страхотна възраст ... радвай се !!!!!!

# 757
ЧРД Denni  Hug

Приятно изкарване, много танци и много изгорени килца  Peace
Ако някой се появи с бутилка хубаво вино или уиски ... остави го да отлежава  Grinning
Аз съм си направила малка изба в килера  Rolling Eyes  Whistling Някой ден какво ще си причиня  smile3508

# 758
Добро утро дами, Тунинг - бютрУ и на теб  Wink

първо да честитя РД-то на Denni, да си жива и здрава и кантара все с минуси да те радва Wink , пък другото - то само ще си дойде   bouquet

И да ви се похваля - отново, след като 2 поредни дни се кефих как си местя колана с по една дупка, днес се премерих най-после. За 17 дни дюканстване 1/4 от целта е изпълнена  Simple Smile. -5кг, остават още 15.   Sunglasses

# 759
Denni, да си жива, здрава и много красива! newsm51
Поздрави на всички с толкова много минуси - Мерито, Звездопад, Ивичка, Тунинг, Пижолина, Мама Куин, Диорелла, Ми-ди, Ахат, Фарфалина, ако съм изпуснала някой нека ме извини.
СлаБе, миличка, ако си спомняш моята снимка с палтенцето ми от преди, просто няма как да го нося сега, та и аз съм на твоя хал. Да не говорим пък, че си казах, повече вкъщи дебели дрехи (т.е. от дебелия период) няма да държа вкъщи и ги подарих на една позната), нооо, важното е, че сме красиви, справихме се с кг, че с едни дрехи ли няма да се справим.
Добре дошли на новите момичета и успех, режимът е чудесен!
Желая лек и отслабващден на всички!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 09:45 от vani_nik

# 760
Denni,  newsm59 Да си ни все така жива,здрава и слаба   Hug   bouquet

Айде от мене чайче,че захладня

Почнах ги 4/3 пък да видим ,последните 4 кила... дали ще паднат така Simple Smile

Гледам тука,за някакво пиле с морска сол... Има ли я рецептата в блога или..си я разпространявате тука,може ли линк Simple Smile

Гушкии,,, да не ви е студено...че голи гледам щели сте да тръгвате Simple Smile

П.С. Къде са Крисче и Крисинка ? newsm78

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 09:49 от Pauliana

# 761
Добро утро и от мен!

Denni, да си жива и здрава, и винаги прекрасна newsm38  party023  Gift.

И аз имам повод да почерпя.
Днес правя половин година с вас и режима newsm47.

За сега 2 месеца в трета фаза-успявам да си задържа свалените кг-надявам се и занапред да е така.

Та черпя всички виртуално newsm64  cook cook

Много ви обичам и лек ден на всички lovekiss

# 762
Дениии  Hugстрахотна трапеза си ни спретнала Whistling
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да  постигаш винаги това което желаеш!

# 763
Добрутро и от мен!Петъъък ееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!

Денни,да си жива и здрава,слаба ,усмихната и щастлива!Мерси за почерпката!

Исках да ви кажа,ако някой е решил да опита мойта торта с моркови(на сайта с рецептите под името Carrot cake),че снощи в бързината сложих морковите сурови и стана супер тиквеник,сега си закусвам сладко и поливам с кафе!

# 764
  • софия
Добрютрооооооо!!!
Имаме си и още  рожденници. smile3521
Жедиркаааааа,честит рожден ден,мила!!!
Дени,честит рожден ден!
Цвети,да ти е жив и здрав Алекс!Да те слуша.ма не чак толкова,че иначе не е интересно.
Бъдете щастливи!Туй цъФте от мен.

Вани ник, Hug ка да не помня.Черното кожено палто,тази снимка си е класика в жанра. Heart Eyes
Тонкааа,таман щях да скокна да ти нашокам канчето и схванах.Не си редувала,а не че не си пила.Добре че този път бръмбарите в кратуната ми се събудиха,преди да съм направила изцепка.
 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558

Общи условия

Активация на акаунт